Ionlab Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αγαπητοί φίλοι,χρειάζομαστε την βοήθειά σας για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην Vodafone ότι οι φοιτητές του ΕΑΠ δεν μπορούν να ανεχτούν διακρίσεις και τον αποκλεισμό τους από τις φοιτητικές προσφορές με το πρόσχημα της μη "έγκυρης" φοιτητικής ταυτότητας (http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-foititon/ )Σας προσκαλώ να προσυπογράψετε μαζί μας την επιστολή διαμαρτυρίας (ανεξαρτήτως από το αν σας ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες προσφορές ή όχι)…κάθε φορά που ένας μας την προσυπογράφει αυτοματοποιημένα στέλνεται εμαιλ διαμαρτυρίας στην Vodafone και παγιώνεται η θέση μας ότι οι φοιτητές του ΕΑΠ δεν αποτελούν φοιτητές δεύτερης ευκαιρίας, όπως μας αντιμετωπίζει η Vodafone. Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.http://www.change.org/petitions/vodafone-greece-διακοπή-του-αποκλεισμού-των-φοιτητών-του-εαπ-από-τις-φοιτητικές-προσφορέςΠοστάρετε το link στο facebook, στο twitter, καντε like βοηθήστε με κάθε τρόπο δημοσιοποιώντας το πρόβλημα. Αν δεν μπορούμε σήμερα να υψώσουμε το παράστημά μας απέναντι σε μια εταιρία όταν μας αδικεί κατάφωρα, πώς θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα αργότερα.Σας ευχαριστώ πολύ
nikoskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον στην ΕΔΕΤ θα πρέπει να επευθυνθείς παρά στην Vodafone. Διότι για φέτος τα φοιτητικά αυτά προγράμματα δίνονται σε συνεργασία με την ΕΔΕΤ. https://upray.upnet.gr/upnet-news/-/blogs/mobile-internet-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CE%B5%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1 1
Giorgos09 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Σε οποιον θελουν δινουν προσφορα. Μπορειτε να διαμαρτυρηθητε επειδη δεν αναφερουν οτι εξαιρουνται οι φοιτητες του ΕΑΠ.
Ionlab Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον στην ΕΔΕΤ θα πρέπει να επευθυνθείς παρά στην Vodafone. Διότι για φέτος τα φοιτητικά αυτά προγράμματα δίνονται σε συνεργασία με την ΕΔΕΤ. https://upray.upnet.gr/upnet-news/-/blogs/mobile-internet-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CE%B5%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1 Σε αυτά που εμπλέκεται το ΕΔΕΤ έγινε διαμαρτυρία και εστάλη διευκρίνιση στην Vodafone και πλέον δέχονται ΚΑΙ τους φοιτητές του ΕΑΠ. Στο Vodafone CU Students Xclusive στο οποίο αναφέρομαι θα μπορούσε η Vodafone πολύ εύκολα να κάνει το ίδιο. Μάλιστα τις προσφορές αυτές τις έκανε οικιοθελώς και όχι σε συνεργασία με το ΕΔΕΤ. Εκεί είναι το απίστευτο!!
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Σας πληροφορώ οτι η COSMOTE μου ενεργοποίησε το φοιτητικό πακέτο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με το πάσο του ΕΑΠ (ΔΕΟ) αυτο έγινε πριν λίγες ημέρες .. Αυτη είναι η ΚΑΤΑΝΤΙΑ της Vodafone..Ευτυχώς που έφυγα και γλίτωσα..! Οσοι είστε φύγετε μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο ..το ηχηρό μήνυμα δεν ειναι η διαμαρτυριία αλλα άλλος πάροχος.Η Cosmote το εγκρίνει μια χαρά το πάσο του ΕΑΠ. Φυτιλιάστικα ας μου επιτραπεί η έκφραση τώρα..
pantelis21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με το ΕΑΠ; Παίρνεται πάσο; Σκέφτομαι για μεταπτυχιακό MBA στο ΕΑΠ. Δε θεωρούμαστε φοιτητές;
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με το ΕΑΠ; Παίρνεται πάσο; Σκέφτομαι για μεταπτυχιακό MBA στο ΕΑΠ. Δε θεωρούμαστε φοιτητές; ΑΕΙ είναι και ισχύει οτι ισχύει σε όλες τις ανώτατες σχολές .
Ionlab Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Βρίσκομαι στην πολύ ευχάριστη θέση πλεόν να ανακοινώσω πως, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της Vodafone, με ενημέρωσαν πως βρίσκονται στο στάδιο της ενημέρωσης των καταστημάτων τους σχετικά με την διαδικασία ενεργοποίησης της προσφοράς ΚΑΙ για τους φοιτητές του ΕΑΠ. Η διαδικασία αυτή δεν προβλέπεται να διαρκέσει περισσότερο από 1-2 εβδομάδες. Νομίζω είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός αυτό και δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να συνεχιστεί to petition. Μάλιστα ο λόγος που καθυστερούσε η ένταξη των φοιτητών του ΕΑΠ στην συγκεκριμένη προσφορά, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της Vodafone, είναι το γεγονός ότι ανέμεναν την ένταξη του ΕΑΠ στην ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης ακαδημαϊκών ταυτοτήτων, όπως και θα έπρεπε να έχει γίνει καιρό τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, τη φιλοξενία και τη συμπαράσταση. Εύχομαι και όλοι οι μελλοντικοί αγώνες μας να έχουν πάντοτε την ίδια ευτυχή κατάληξη.
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Η cosmote γιατί δεν περίμενε και με ενέταξε άμεσα στο φοιτητικό προγραμμα;; Οι αγώνες χρειάζονται για να σταματήσει πια αυτή η συστηματική απαξίωση του πτυχίου μας απο την κοινωνία και κατ επέκταση απο την αγορά εργασίας. Οσο αναφορά τα φοιτητικά πακέτα αλλάζεις πάροχο . Τέρμα η κοροϊδία της Vodafone και της κάθε Vodafone.για μένα ειναι άκρως προσβλητικό και δεν θα έβαζα προγραμμα της ούτε αν μου το χάριζε..
nikoskon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να σου πουλήσει οποιο προϊόν της θελει προκειμένου να σε κάνει πελάτη της. Δεν εχει να λέει. Δεν λίγες οι περιπτώσεις εκπτώσεων που η περίοδος τους εχει λήξει καθώς και ενεργοποίησης φοιτητικών πακέτων σε πελάτες που δεν πληρούν κριτήρια. Αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδιωτικό τομέα, δεν φταίει κανένας κρατικός φορέας και όταν έχουμε να κάνουμε με κρατικό φορέα, φταίει το σύστημα. Τεσπα. Εγώ κατάλαβα πως το πανεπιστήμιο δεν ήταν συνεπές προς τους φοιτητές του με αποτέλεσμα αυτοί να ταλαιπωρούνται στον εκάστοτε πάροχο που εχει επιλεχθεί να δίνει τα φοιτητικά. Sent from my iPhone using Insomnia
helldiver Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως την προσφορά και γω ξέρω ότι την εγκρίνει η εδετ τελικά...
skar1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Για το συγκεκριμενο θεμα θελω αναφερω οτι στην cosmote δεν ισχυει πλεον το φοιτητικο του ΕΑΠ. Στη vodafone μου ειπαν οτι γινεται και απλα θα περιμενω για να μου το κανουν καρτοκινητο απο καρτοσυμβολαιο 30μερες. Ελπιζω να φαω ακυρο ... Απλα δεν ξαναπαταω στην cosmote γιατι στο κεντρικο τους καταστημα στην πανεπιστημιου εκτος απο το αθλιο service ,δεν ηξεραν και τη δουλεια τους. Ταλαιπωρηθηκα 1 βδομαδα και στην αρχη μου ειπαν οτι δεν θα εχω προβλημα. Και στην wind δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα