daniel's_saving_grace Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Βγήκε το SP3. Δοκιμάστηκε και όλα οκ... σε κάθε περίπτωση Download here: http://www.microsoft.com/mac/downloads 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 με office απο τον θειο θα εχω προβλημα αν το βαλω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 με office απο τον θειο θα εχω προβλημα αν το βαλω ? οχι. ελπίζω να διορθώσει το spin που κάνει load κάθε φορα που ανοίγεις εγγραφο.. Εχω SSD και λαγκάρει αρκετές φορές οταν ανοίγω word! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Το word εμένα μου αναφέρει version 14.3.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 οχι. ελπίζω να διορθώσει το spin που κάνει load κάθε φορα που ανοίγεις εγγραφο.. Εχω SSD και λαγκάρει αρκετές φορές οταν ανοίγω word! Τα ιδια και σε μενα , γενικα απο lag το word αλλο τιποτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τα ιδια και σε μενα , γενικα απο lag το word αλλο τιποτα . κάπως διορθώνεται αυτό αλλα δεν θυμάμαι... μου είχε κάνει εντύπωση να φορτώνει στην αρχή τοση ώρα .. είμαι με macbook pro mid 2010 8gb και ssd samsung 830 256 Mountain Lion... δεν δικαιολογείτε με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikargy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλο το forum. Κάτοχος ενός Mac mini εδώ και 24 ώρες. Εγκατεστησα το office για Mac. Κάθε φορά που ανοίγω το Mac ανοίγουν και το word και το excel και αναγκάζομαι να τα κλείσω. Πως διορθώνεται αυτό? Κάποια βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 System Preferences -> Users & Groups -> Log in items Check και πάτα το "-" για ό,τι δεν θες να ανοίγει μόλις κάνεις log in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εχει βγει ή δεν εχει βγει, εκδοση 14.4.2? Συνηθιζα να ενημερωνομαι ολα τα χρονια για ms updates, απο το επισημο site της ms για mac, mactopia.com Εκει βλεπω updates μεχρι 14.4.1 Στο επισης γνωστο και μη εξαιρετο ομως macupdate, βλεπω εκδοση 14.4.2 Τι γινεται ρε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 14.4.2 είναι η τελευταία version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα