Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι κατέβασε το plex για windows και θα υποστηρίζει ελληνικούς υπό τίτλους Sent from my iPhone using Insomnia

Devil0 δοκίμασε το plex media server για windows κ δεν θα εχεις πρόβλημα με streaming κ υποριτλους

Sent from my iPhone using Insomnia

και πως δουλευει αυτο ακριβως..??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, απέκτησα και εγώ πρόσφατα τη Samsung 6400 (3d smart tv), αλλά δυστυχώς θα αργήσω λίγο ακόμα να αγοράσω home cinema. 

Έχω βρει ελάχιστες ταινίες 3d (κυρίως ντοκιμαντέρ,αλλά κι αυτά μετρημένα στα δάχτυλα) που κατέβασα σε usb και πραγματικά τα έχω απολαύσει. 

Μπορεί να με βοηθήσετε που μπορώ να βρω να κατεβάσω;

Ευχαριστώ

:-D

Δημοσ.

Φιλε μου ελπιζω να καταλαβες τι ρωτας τωρα? Εισαι σε φορουμ και ρωτας πως να κανεις Download Movies κατι το οποιο ειναι παρανομο..

Δημοσ.

αφου ταινιες υπαρχουν και στο youtube, γιατι να ειναι παρανομο ;

για να δεις δλδ 3D ταινια πρεπει να εχεις 3D blueray player και να αγορασεις 3D ταινια που κανει 30 ευρώ για να την δεις μια φορα; 

• Like 1
Δημοσ.

@Vive υπάρχουν πολλά - λιγότερο ή περισσότερο - γνωστά torrent sites, όπου υπάρχουν 3D ταινίες. Ψάχνεις και κατεβάζεις ό,τι θες. Το να σου ποστάρουν όμως εδώ πέρα links δεν επιτρέπεται απ' τους κανόνες του forum.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα κ χρονια πολλα.θα ηθελα να μου προτεινεται καποια 3d blueray που να διαβαζουν usb πανω απο 10giga κ να παιζει τα 3d βεβαια.εχω 3d τηλεοραση.αυτην

Samsung LED 46'' UE46F6320AW
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε αγόρασα μια τηλεόραση Samsung smart tv μοντέλο 6200 τετραπύρηνη.

Έχω κατεβάσει ταινίες 3d μέσω του Torrent και τις έχω αποθηκεύσει στο στικάκι usb.

Βάζω το στικάκι usb στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και ανοίγω τον φάκελο.

Βλέπω την ταινία που θέλω να δω και την ανοίγω. Αλλά μου βγάζει δύο οθόνες, μία αριστερά και μία δεξιά.

Επειδή διάβασα και τις παραπάνω παρατηρήσεις κάποιων άλλων συνανθρώπων μου που έχουν παρεμφερεί τηλεόραση με τη δική μου ψάχνω να βρω το κουμπί 3d στο τηλεχειριστήριο και δεν το βλέπω. Δεν έχει τέτοιο κουμπί.

Πώς είναι αυτό το κουμπί? Μήπως είναι κάποιο άλλο εικονίδιο σε κουμπί?

Παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.

Θέλω να ξεκινήσω πρώτα από το να βλέπω μία οθόνη και να την μετατρέψω σε 3d.

Μετά με το προγραμματάκι που γράφετε θα δούμε για τη μετάφραση σε ελληνικούς υπότιτλους.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...