tipestwra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 σορυ φιλε νομιζα πως εχεις συνδεσει το pc με την tv εσυ μαλλον εχεις συνδεσει τον σκληρο στην τηλεοραση .. ακυρο λοιπον ..
xlomo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα και απο εμένα!! Για να μην ανοίξω άλλο θέμα, έχω μια Samsung UE37ES6100 και μέχρι τελευταία έβλεπα κανονικά τους υπότιτλους είτε 3D είτε κανονική ταινία.Έχω ίδιο όνομα στο .idx και στο .sub αρχείο όπως είναι και στη ταινεία.Έχω αγανακτήσει να ψάχνω λύση αλλά κόλλησα. Οποιαδήποτε ιδέα και πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη...ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.Χρησιμοποιώ τον ίδιο εξωτερικό σκληρό της samsung που χρησιμοποιούσα και πρίν που τα έβλεπα κανονικά. Τα φώτα σας παρακαλώ........ Απλοί υπότιτλοι srt όπως αυτοί που βρίσκεις εδώ http://www.subs4free.com/ δεν σου κάνουν ;
D3ST1N1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 xlomo τελικά οι απλοί .srt δούλεψαν με κάποια τυχαία ρύθμιση που ίσως έκανα αλλά με τους 3d έχω ακόμα πρόβλημα δεν τους διαβάζει.
xlomo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τι εννοείς με τους 3d ? Οι υπότιτλοι είναι ίδιοι είτε η ταινία είναι 3d είτε όχι. Με τον player της TV δεν κάνεις αναπαραγωγή ?
D3ST1N1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Aπο ότι ξέρω οι υποτιτλοι για 3d δεν είναι .srt αλλα .sub και .idx
xlomo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ μια χαρά srt βάζω και σε 3d. Βασικά δεν χρησιμοποιώ άλλο τύπο.
vassilis018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπέρες. αγόρασα αυτή την τηλεόραση http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LM760T-3d-tv έχω μετατρέψει τους υπότιτλους σε sub και idx αλλά και πάλι δεν τους εμφανίζει την ώρα που παίζει η ταινία. καμιά ιδέα? την τηλεόραση την έχω συνδέσει με dvd blu ray και έχω κουμπωμένο τον εξωτερικό σκληρό πάνω. Ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2013 από vassilis018
xlomo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 κατέβασε υπότιτλους srt και δώσε τους το ίδιο όνομα με την ταινία. 1
devill0 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 καλησπερα.να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου,εχω την LG 55lm640s και την εχω συνδεση με το ιντερνετ για να βλεπω ταινιες απο τον υπολογιστη.Το προβλημα ειναι οτι δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους αλλα οταν βαζω την ταινια απο το στικακι εμφανιζονται κανονικα...υπαρχει καποια λυση?? υποψιν οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με τη ταινια
zampeiros22 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω άλλο θέμα με 3d. Βάζω την ταινία 8 gb σε φλασάκι 14 gb άδειο και δεν την χωράει λέει...γτ??
spartan29gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω άλλο θέμα με 3d. Βάζω την ταινία 8 gb σε φλασάκι 14 gb άδειο και δεν την χωράει λέει...γτ?? Μηπως το στικακι σου ειναι σε φατ32 φορματ? 1
gusvos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα.να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου,εχω την LG 55lm640s και την εχω συνδεση με το ιντερνετ για να βλεπω ταινιες απο τον υπολογιστη.Το προβλημα ειναι οτι δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους αλλα οταν βαζω την ταινια απο το στικακι εμφανιζονται κανονικα...υπαρχει καποια λυση?? υποψιν οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με τη ταινια εχω την εντυπωση οτι streamarisma μεσω dlna δεν υποστηριζει srt αρχεια
devill0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 εχω την εντυπωση οτι streamarisma μεσω dlna δεν υποστηριζει srt αρχεια υπαρχει καποιος αλλος τροπος??
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μηπως το στικακι σου ειναι σε φατ32 φορματ? Λογικά, αυτό πρέπει να φταίει. 1
gusvos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 εχω την εντυπωση οτι streamarisma μεσω dlna δεν υποστηριζει srt αρχεια υπαρχει καποιος αλλος τροπος?? Ναι κατέβασε το plex για windows και θα υποστηρίζει ελληνικούς υπό τίτλους Sent from my iPhone using InsomniaDevil0 δοκίμασε το plex media server για windows κ δεν θα εχεις πρόβλημα με streaming κ υποριτλους Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα