rhomio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 φίλε τα κατάφερα με αυτο το προγραμματάκι..έκανα πειράματα βέβαια με τις ρυθμίσεις μέχρι να μου λειτουργήσει αλλα τελικα ολα οκ.. πρώτη ταινία 3d που κατέβασα το hotel transylvania..βέβαια να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα τόσο πολυ με το 3d..στο cinema είναι πιο ωραίο..δεν είναι άσχημο απλα οι εικόνες δεν είναι τόσο "έξω" όσο περίμενα..ίσως με original 3d δισκάκι απο video club να είναι πιο καλο.. φίλε se ntfs τον έχω και μια χαρα μου παίζει τις ταινίες..γιατι το έχεις σε fat ? Τον εχω σε φατ διοτι το χρησιμοποιω και σε xbox360 το οποιο υποστηριζει μονο φατ. Δεν υπαρχει τροπος να κανω το μισο φατ και το αλλο ντφς?
Silenzio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 εδώ έχει κάποιες λύσεις http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100721072456AAeoLqo μπορείς να κάνεις τον δίσκο partition αλλά πρέπει απο οτι λένε να έχει κάποιο όριο..δοκίμασε να δεις αν γίνεται.. 1
rhomio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πειτε καμια ταινια που να αξιζει σε 3d.
rhomio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Και ακομα μια ερωτηση για τον ηχο. Εχω διαβασει οτι αν καποια ταινια εχει ηχο DTS δεν θα παιξει ο ηχος στην τηλεοραση. Ισχυει κατι τετοιο? Το εχει δοκιμασει κανεις?
kostas_dr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Πειτε καμια ταινια που να αξιζει σε 3d. Το Avatar θα έλεγα. Και για την άλλη ερώτηση σχετικά με το DTS, αναπαραγωγή ταινίας μέσω usb εννοείς, έτσι; Υπάρχουν αρκετές τηλεοράσεις που έχουν πρόβλημα με το DTS. Αυτές που κάνουν αναπαραγωγή είναι οι Samsung και τα νεώτερα μοντέλα της LG, απ΄την σειρά 620 και μετά. 1
rhomio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ναι μεσω usb. Και αν τελικα δεν τον παιξει τον ηχο τι κανω? Τον μετατρεπω σε aac μεσω καποιου προγραμματος? Eχουμε αυτην εδω LG 42LM3400. Τι λες θα παιξει dts?
kostas_dr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δεν νομίζω φίλε. Οπότε σ' αυτήν την περίπτωση πας αναγκαστικά στην μετατροπή σε aac.
xlomo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό http://www.videohelp.com/tools/PopCorn-MKV-AudioConverter είναι αρκετά γρήγορο.
rhomio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ναστε καλα παιδια θα το δοκιμασω. Δοκιμασα και ενα αλλο στην αρχη handbrake αλλα εκει που ηταν η ταινια 24 gb μου το εκανε 5 gb και λεω αποκλειεται η αλλαγη του ηχου να εφταιγε. Θα δοκιμασω το προγραμματακι τωρα που με ειπες. xlomo φιλε, επειδη εχει πολλες επιλογες το προγραμμα μπορεις να μου πεις ποιες επιλογες τσεκαρεις για να μετατρεψεις απο dts σε aac για το καλυτερο αποτελεσμα. Για να μην ψαχνομαι, θα το εκτιμουσα.
xlomo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Στο πρώτο tab που λέει DTS επέλεξε το convert και διάλεξε το φορματ που θες, μόνο αυτό χρειάζεται να κάνεις, 1
rhomio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα. Μια χαρα παιζουν οι ταινιουλες σε 3d. Αλλα εχω ενα αλλο προβληματακι τωρα, ξαφνικα δεν παιζουν οι απλες 1080P ταινιες που βαζω στον σκληρο, ειναι σε φορματ mkv και κανω μετατροπη ακι τους υποτιτλους με το 3d subtitler απλως εκει που λεει 3d type εγω βαζω 2d. Και οταν παω να διαλεξω την ταινια στο μενου της tv μου βγαζει ενα error, οτι δεν ειναι εγκυρο το αρχειο. Τι μπορει να φταιει?
xlomo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ο player δεν μπορεί να αναπαράγει την ταινία, το έχω δει και εγώ σε μερικές παλιές που έχω.
D3ST1N1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα και απο εμένα!! Για να μην ανοίξω άλλο θέμα, έχω μια Samsung UE37ES6100 και μέχρι τελευταία έβλεπα κανονικά τους υπότιτλους είτε 3D είτε κανονική ταινία.Έχω ίδιο όνομα στο .idx και στο .sub αρχείο όπως είναι και στη ταινεία.Έχω αγανακτήσει να ψάχνω λύση αλλά κόλλησα. Οποιαδήποτε ιδέα και πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη...ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.Χρησιμοποιώ τον ίδιο εξωτερικό σκληρό της samsung που χρησιμοποιούσα και πρίν που τα έβλεπα κανονικά. Τα φώτα σας παρακαλώ........
tipestwra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα και απο εμένα!! Για να μην ανοίξω άλλο θέμα, έχω μια Samsung UE37ES6100 και μέχρι τελευταία έβλεπα κανονικά τους υπότιτλους είτε 3D είτε κανονική ταινία.Έχω ίδιο όνομα στο .idx και στο .sub αρχείο όπως είναι και στη ταινεία.Έχω αγανακτήσει να ψάχνω λύση αλλά κόλλησα. Οποιαδήποτε ιδέα και πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη...ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.Χρησιμοποιώ τον ίδιο εξωτερικό σκληρό της samsung που χρησιμοποιούσα και πρίν που τα έβλεπα κανονικά. Τα φώτα σας παρακαλώ........ http://www.afterdawn.com/software/audio_video/subtitle_tools/vobsub.cfm το κατεβαζεις το τρεχεις και .. καλη διασκεδαση ..
D3ST1N1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν κατάλαβα τι πρεπει να κάνω ακριβώς αφού το κατεβάσω και το τρέξω....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα