rhomio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Για σας παιδια, ειμαι καινουργιος σε θεμα 3d ταινιων κτλ. Μπορει καποιος να με ενημερωσει πως μπορω να δω μια ταινια 3d σε μια τηλεοραση 3d με ελληνικους υποτιτλους και απο usb στικακι ή εξωτερικο σκληρο δισκο. Αποτι καταλαβα χρειαζεται καποια μετατροπη ο υποτιτλος και καποια ρυθμιση στην τηλεοραση για να παιξει σε 3d? Επισης τι φορματ πρεπει να εχει ο σκληρος δισκος ntfs ή fat32 για να παιξει σε 3d tv?
xlomo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό εξαρτάται από την TV, στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως μπορείς. Πες μας ποιο μοντέλο σε ενδιαφέρει.
rhomio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Η τηλεοραση ειναι ενος φιλου και νομιζω ειναι αυτη εδω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος LG 42LM3400http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/110079-lg-42lm3400
xlomo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, έχει και DLNA θα μπορείς να βλέπεις και ταινίες από τον υπολογιστή σου μέσω ethernet.
rhomio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεις να μου εξηγησεις την διαδικασια μεσω usb σκληρο εξωτερικο? Τι αρχειο πρεπει να ειναι η 3d ταινια που θα κατεβασω? Τι φορματ πρεπει να ειναι ο σκληρος, ntfs η fat? Γενικα με λιγα λογια πως γινεται?
xlomo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω δει την Tv που μου περιγράφεις αλλά, Σε αντίστοιχη LG, συνδέεις τον σκληρό στο usb, πατάς στο remote ένα κουμπί που λέει source, διαλέγεις το usb και σου ανοίγει file explorer με τα περιεχόμενα του σκληρού, ανοίγεις την ταινία και τελείωσες, Υπότιτλοι πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας και να είναι αποθηκευμένοι σε utf8. Αν έχεις κάνει αναβάθμιση στο firmware ίσως μπορείς να διαλέξεις την κωδικοποίηση για τους υπότιτλους από την tv. Στην δική μου έχω συνδέσει usb stick σε fat για να κάνω update και το διάβασε κανονικά, το ίδιο και σε ntfs, οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
rhomio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Οκ νασαι καλα! Ευχαριστω πολυ θα τα δοκιμασω
Silenzio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά επειδή θέλω να ρωτήσω για το ίδιο θέμα γράφω εδώ.. έχω την samsung 6030..κατέβασα μια 3d ταινία την έβαλα στον σκληρό και δε την αναπαράγει η tv σε 3d..απλά δείχνει πάνω και κάτω την ταινία (χωρίζει την οθόνη σε 2 μέρη). τι λάθος κάνω ? υπάρχει κάποια επιλογή ?
graphist83 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Πατάς το κουμπί 3D στο τηλεχειριστήριο. Μετα στις επιλογές που θα βγάλει, επιλεγείς το εικονίδιο που δείχνει 2 εικόνες πάνω και κάτω. Πατάς οκ, ανοίγεις τα γυαλιά και.... enjoy.
Silenzio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω αύριο ! μακάρι να μου δουλέψουν και οι υπότιτλοι !!
Silenzio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ok τώρα μου έπαιξε το 3d αλλά οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται καν..πρέπει να κάνω κάποια μετατροπή ?
rhomio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ναι απο οσο γνωριζω οι υποτιτλοι πρεπει απο srt να γινουν sub με το προγραμμα 3d subtitler. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος. Silenzio αμα τα καταφερεις πες μου οκ.
rhomio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Εαν εχω τον σκληρο δισκο σε fat δεν μπορω να μεταφερω μεγαλες ταινιες πανω απο 4 gb? Κατι τετοιο ακουσα.
Silenzio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 φίλε τα κατάφερα με αυτο το προγραμματάκι..έκανα πειράματα βέβαια με τις ρυθμίσεις μέχρι να μου λειτουργήσει αλλα τελικα ολα οκ.. πρώτη ταινία 3d που κατέβασα το hotel transylvania..βέβαια να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα τόσο πολυ με το 3d..στο cinema είναι πιο ωραίο..δεν είναι άσχημο απλα οι εικόνες δεν είναι τόσο "έξω" όσο περίμενα..ίσως με original 3d δισκάκι απο video club να είναι πιο καλο.. φίλε se ntfs τον έχω και μια χαρα μου παίζει τις ταινίες..γιατι το έχεις σε fat ? 1
dhmhtrhs79 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Εαν εχω τον σκληρο δισκο σε fat δεν μπορω να μεταφερω μεγαλες ταινιες πανω απο 4 gb? Κατι τετοιο ακουσα. Ισχύει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα