Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 πως έγινε και πήρε γράμμα το hidden partition των 8?
konstantinos77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Παντως αν εχεις τον ssd σε sata 2 σου προτεινω να μην σβησεις το hiberfil.sys .
koulouri Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 To εσβησα βασικα!επισης ( εικονα )ενω το εχω ενεργοποιησει απο το bios ( το εχω βεβαια σε επιλογη AHCI + IDE για να διαβαζει και τον IDE μου )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 δίωξε τον IDE και βρες ένα φτηνό sata...
konstantinos77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 To εσβησα βασικα! επισης ( εικονα ) ενω το εχω ενεργοποιησει απο το bios ( το εχω βεβαια σε επιλογη AHCI + IDE για να διαβαζει και τον IDE μου ) Μπορεις να το κανεις enable ξανα .Για δοκιμασε τωρα τα windows κανουν περισσοτερη ή λιγοτερη ωρα να φορτωσουν σε σχεση με πριν που το ειχες ενεργοποιημενο ?
koulouri Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 νομιζω λιγο περισσοτερη..θα τσεκαρω μολις τελειωσω κατι μεταφορες αρχειων που κανω και δοκιμασω μετα το update του ssdμε enable και disable το hiberfil
konstantinos77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Στο λεω γιατι εχω τον pro σε sata2 και το εχω δοκιμασει . 1
koulouri Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 τωρα μου βγαζει 7.1 :Ρ αλλα δε μπορω να θυμηθω αν ειναι με off ή on το hiber...κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα