Eagle_IIz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 έχω μια μητρική asus p6x58d premium που υποστηρίζει 3 pci express έχω ήδη μια asus 6950 και θέλω να πάρω ακόμα μια να την κάνω crossfire επειδή αν την βάλω την δεύτερη στο slot 2 δεν θα μπορεί να αναπνέει σωστά μιας και ο χώρος του ανεμιστήρα της πρώτης κάρτας είναι οριακοτατο αν της βάλω στα slot 1 και slot 3 θα μπόρεση να δουλέψουν σε x16 και οι δυο ?
John-lamia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 κούμπωσε την αγορι μου να χαρουν τα ματάκια σου !!!!!κανονικά θα τις βαλεις, οχι μια τερμα πανω και αλλη τερμα κατω. για τον αερα που λες ειναι σχετικό το κενό μεταξύ καρτών ειναι αρκετό για να παίρνει αερα η πανω καρτα στο κουλερ της. αλλα το ποσο κρύος θα ειναι αυτος εξαρτάτε απ το κύκλωμα αέρος του κουτιού σου. το καπακι στα δυπλα εχει fan επανω του. ( τουλαχιστον πανω απο 80αρη )
Eagle_IIz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 το κουτί είναι μεγάλο και έχει και μεγάλο πλαϊνό ανεμιστήρα
John-lamia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 κα γαμο τα κουτια !!!! δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα !!! ζευγάρωσε τες !!!! μην τις αφήνεις στην μοναξιά και στην κατάθλιψη !!! βαλτές παρέα να δεις τι ''παιχνιδακια'' θα κάνουν !!!! δες εδω τι κανουν οταν ειναι παρεα. http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_6950_crossfirex_review.html
qsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 περίμενε να πάρεις καμία καινούρια 8αρα με λίγα παραπάνω χρήματα, μη πετάξεις τα λεφτά σου σε crossfire
John-lamia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 περίμενε να πάρεις καμία καινούρια 8αρα με λίγα παραπάνω χρήματα, μη πετάξεις τα λεφτά σου σε crossfire ειναι και αυτο μια αποψη...... και βαση αυτης θα επρεπε να μας πει και το παιδι ποσο εχει βρει την 6950 !!!!!
qsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ε δε θα την έχει βρει 120 με 140; αν έδινε τη δική του 120 αν έχουμε σύντομα τις 8αρες θα έδινε άλλα 200, αλλά θα πήγαινε σε πιο σίγουρη λύση (+ την εγγύηση)
Eagle_IIz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ για της απαντησης έχω ήδη μια 6950 και δεινω άλλα 130 περίπου για να της ζευγαρώσω η κίνηση αυτή γίνεται γιατί σε crossfire ότι παιχνίδι και να βγει το 2013 θα το παίζει άνετα αλά και σε full όλες οι λεπτομέρειες. η κίνηση να μεταβώ σε 88χχ δεν θα έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε 89χχ θα θέλει πολλά λαλα κάτι που δεν παίζει άλλο 130 και άλλο 200+ από μεριά τροφοδοσίας είμαι ο.κ. μιας και έχω 1000αρι τροφοδοσία απλώς το πρόβλημα μου ήτανε τα θέματα της θερμοκρασίας μιας και παλιότερα είχα πάλη crossfire με 4870 όπου υπήρχε θέμα θερμοκρασιών
SOADNICK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 περασανε και οι 6950... οι 8χχχ ποτε βγαινουν?
qsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ για της απαντησης έχω ήδη μια 6950 και δεινω άλλα 130 περίπου για να της ζευγαρώσω η κίνηση αυτή γίνεται γιατί σε crossfire ότι παιχνίδι και να βγει το 2013 θα το παίζει άνετα αλά και σε full όλες οι λεπτομέρειες. η κίνηση να μεταβώ σε 88χχ δεν θα έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε 89χχ θα θέλει πολλά λαλα κάτι που δεν παίζει άλλο 130 και άλλο 200+ από μεριά τροφοδοσίας είμαι ο.κ. μιας και έχω 1000αρι τροφοδοσία απλώς το πρόβλημα μου ήτανε τα θέματα της θερμοκρασίας μιας και παλιότερα είχα πάλη crossfire με 4870 όπου υπήρχε θέμα θερμοκρασιών το ότι το crossfire πολλές φορές δε θα δουλεύει σωστά δε το σκέφτεσαι; δε λέω είναι σαφώς πιο ακριβή λύση να πας σε 8950 , όμως θα δουλεύει πάντα και θα έχεις εγγύηση κάτι που λογικά δε θα ισχύει με τις περισσότερες 6950 Ούτε και τα 130 είναι λίγα λεφτά για κάτι που δε θα δουλεύει πάντα και ενδεχομένως δε θα έχει εγγύηση Κάνε υπομονή να βγουν καινούρια μοντέλα, μπορεί στο κάτω κάτω να πέσουν αρκετά οι τιμές των μεταχειρισμένων, αν και επιμένω ότι το cf υπό οποιοδήποτε συνθήκες είναι τσάμπα λεφτά περασανε και οι 6950... οι 8χχχ ποτε βγαινουν? λένε για τώρα την άνοιξη, προς Απρίλιο δε ξέρω αν θα υπάρξει αναβολή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα