@X@ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Χαιρετε.. εχω ενα Notebook samsung και προσπαθω να το συνδεσω με μια τηλεοραση LCD phillips 42αρα.. συνδεω τα hdmi κανονικα , απλα μετα δεν μπορω να βρω τροπο να εμφανιστει η εικονα στην τηλεοραση. πηγαινω στον πινακα ελεγχου - προσαρμογη αναλυσης οθονης , απλα εκει δεν εμφανιζεται καν η δευτερη επιλογη για οθονη, παταω εντοπισμος ουτε ετσι εντοπιζει τιποτα, ουτε με τα πληκτρα fn+f4 γινεται τιποτα.. τι κανω λαθος? το notebook εχει τα win7 starter. helpppp
xristoforos89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Στην επιφανεια εργασιας (ενω εχεις συνδεδεμενο το καλωδιο), Δεξι κλικ - αναλυση οθονης - αναπαραγωγη μονο στην 2η οθονη.
@X@ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 δεν μου εμφανιζεται δευτερη οθονη , αυτο ειναι το θεμα , και οταν παταω εντοπισμος παλι δεν βρισκει τιποτα.
xristoforos89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αλλο καλωδιο hdmi εχεις δοκιμασει; Drivers της καρτας γραφικων υπαρχουν;
@X@ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 δοκιμασα και αλλο και δεν γινεται τιποτα. Τα drivers τα ειχα εγκαταστησει αφου ειχα κανει φορματ , αλλα εκει θα ειναι το προβλημα υποθετω.. στην τηλεοραση μου εμφανιζει οτι δεν υπαρχει σημα εικονας , οσες φορες και να παητησω fn+f4 , το βγαζω το ξαναβαζω τιποτα...
@X@ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 samsung NP-NC110.. απο τι ψαχνω και εχει πονεσει το κεφαλι μου , το προβλημα μου ειναι το οτι δεν μπορω να κανω "enable my hdmi port" ...μαλλον... αυτο καταλαβα απο τοση αναζητηση.. αλλα κατι με τα drivers πρεπει να γινεται γιατι οταν εκανα φορματ και εγκατεστησα τα win7 starter , εγκατεστησα ενα ενα ολα τα drivers απο το site τους..και κατι ξεχασα μαλλον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα