tsilas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα πρόβλημα με την καρτα γραφικων μου.Εδω και 2-3 μερες οταν παιζω καποιο παιχνιδι(ψιλο απαιτητικο) μερικες φορες βγανει ενα μηνυμα VIDEO TDR FAILURE και μετα πρεπει να το ανοιξω και να το κλεισω 2-3 φορες για να ξαναμπει κανονικα χωρις να μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.Εχω windows 8 και διαβασα να κανω το furmark να δω για stability.Επειδη εχω 2 δισκους στον εναν windows 8 και στον αλλον windows 7 ειπα να το τρεξω και στα 2.Στα 8 με του που πατησα burn-in test βγηκε το μηνυμα TDR και εκλεισε.Στα 7 το ξαναετρεχε και μετα απο 1-2 λεπτα εσβησε.Επισης μια-δυο φορες παρατηρησα οτι ακομα και στα bios εκανε κατι ψιλογραμμουλες που μετα απο ενα rebot φευγανε.Να σημειωσω οτι εχω τροφοδοτικο corsair 850W αρα δεν νομιζω να φταει αυτο καθως το εχω 7-8 μηνες.Παμε για καρτα γραφικων μαλλον???Ευχαριστω.
korios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Έλεγξε με το gpu-z τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών. Δες αν γυρίζει το ανεμιστηράκι.
tsilas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Παταω το gpu-z και δεν μου τρεχει κατι.Το gpu shark τρεχει και μου λεει οτι η θερμοκρασια ειναι στους 50 βαθμους και το ανεμιστηρακι γυριζει στο 17%(1124 RPM).Γενικα οταν παιζω παιχνιδι η καρτα φτανει 60-63 και το ανεμιστηρακι 30-40%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα