Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει τα γεννεθλια του το Σαββατο και σκεφτηκα σαν δωρο να του παρουμε μια καρτα γραφικων για να παιζει ανετα το προ για 2-3 χρονακια γιατι μου εχει αναφερει και ο ιδιος οτι σκεφτεται να παρει μια αφου ο υπολογιστης του δεν το σηκωνει καλα και κολλαει...τα μονα που ξερω για τον υπολογιστη του ειναι ο επεξεργαστης που ειναι ο Intel core duo E4500 2.2 ghz και η ραμ που ειναι 2gb ddr2.

Τροφοδοτικο δυστυχως δεν εχω ιδεα αλλα στο μπατζετ που θελω να κινηθω (60 ευρω) δε νομιζω να εχουμε ιδιαιτερα θεματα καταναλωσης...

Οποτε 1) με μια φτηνη καρτα γραφικων θα ειναι ενταξει πιστευετε ή θα χει παλι θεματα λογω επεξεργαστη ή κατι αλλο?

2) Αυτη εδω θα την παλεψει? http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2336/Point-Of-View-GeForce-GT-630-2GB-VGA-Card-(VGA-630-A1-2048) 

Εχετε κατι αλλο να προτεινετε γυρω στα 60 ευρω και να μπορω να το παρω αμεσα απο πατρα μεχρι το Σαββατο?

Δημοσ.

Μην ψαρώνεις με τα 2gb ram που γραφει οτι εχει ......η καρτα ειναι για τα πανηγύρια και τα παιχνίδια ολο ενα και ζορίζουν. 

Καλύτερα να κινηθείς σε ενα μοντελο οπου θα εχει memory interface 256bit αντι 128 ,έστω και μεταχειρισμένη, για περισσότερο ρεαλισμό

Δημοσ.

Οκ 6670 λοιπον δειχνουν ολα...ελπιζω να την εχει διαθεσιμη το you στην πατρα και να παω να την παρω...
Δεν ψαρωσα με τα 2gb της 630 απλα μου φανηκε οτι για την χρηση που περιγραφω ειναι αξιοπρεπης και το e-world ειναι πατρα και την εχει σε σχετικα καλη τιμη. Ευχαριστω ολους παντως και οποιαδηποτε ενσταση δεκτη.  :-)

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...