Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω τη συγκεκριμένη μητρική http://www.comx-computers.co.za/computer-store-specifications.php?products=12410. Όταν ανοίγω το pc μέσα σε 3-4 δεύτερα κάνει restart και το καταλαβαίνω αν έχω optical πάνω που άμα είναι έξω το πορτάκι το ξανατραβάει μέσα. Πέρα απ' αυτό δεν υπάρχει άλλο σύμπτωμα. Τα λαμπάκια και οι ανεμιστήρες δουλεύουν. Η οθόνη εννοείται μαύρη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω αλλάξει τα πάντα εκτός απο επεξεργαστή χωρίς αποτέλεσμα. Την έχω τόσο καιρό και την τρώει η σκόνη. Υπάρχει καμιά περίπτωση να σωθεί;

Δημοσ.

Η μητρική είναι απο pc φίλου μου. Αυτός άλλαξε pc αφού δεν μπορέσαμε να το φτιάξουμε και είναι και παλιά οπότε το να βρω άλλη είναι λίγο δύσκολο. Για πέταμα είναι απλώς ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω

Δημοσ.

Το μόνο που έχει μείνει πάνω είναι ο επεξεργαστής που αν θυμάμαι καλά είναι pentium 4 στα 3.2 Ghz. Όλα τα υπόλοιπα από RAM, HDD, psu κτλπ έχω βάλει πάνω αρκετά διαφορετικά οπότε ή η μητρική είναι(το πιο πιθανό) ή το cpu(λίγο απίθανο)

Δημοσ.

Ε ναι. Για απλή χρήση είναι καλό μηχάνημα παρόλο την παλαιότητα του οπότε αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να σωθεί κρίμα θα ταν να μείνει έτσι.

Δημοσ.

φίλε βγάλε την ψήκτρα του επεξεργαστή ,καθάρισε την καλά και τον επεξεργαστή, βάλε καινούρια πάστα και κούμπωσε την.κάνε κι ένα reset στα bios από το jumperaki και ξαναπροσπάθησε.βασικά κάνε ένα καλό καθάρισμα όλο το pc και κοίτα η μητρική να πατάει καλά πάνω στα βιδάκια του κουτιού.εννοώ όλες οι τρύπες της μητρικής να έχουν βίδες.αν δεν βγάλεις και πάλι άκρη πέταμα.θα σου έλεγα και για το τροφοδοτικό ότι μπορεί να φταίει αλλά λες ότι το άλλαξες κι αυτό

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι και αυτό το έχω κάνει...Για πέταμα είναι η μητρική αλλά λέω μήπως..Τώρα αυτό που θα πω δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτα...Το φούρνισμα ξέρει κανείς αν αξίζει να γίνει; Θα κάνει τίποτα;

Α κάτι που ξέχασα. Όταν δούλευε το pc ειδικά τα καλοκαίρια είχε πρόβλημα με θερμοκρασίες. Δεν ξέρω αν βοηθάει.

Δημοσ.

Μωρέ και γω ελπίδες δεν έχω αλλά μήπως αξίζει να δοκιμαστεί κάποια πιο ανορθόδοξη λύση όπως αλλαγή πυκνωτών ή φούρνος ή κάτι άλλο.

Δημοσ.

Έχω αλλάξει πυκνωτή σε οθόνη και έχει πιάσει. Η μητρική έχει πολλά περισσότερα επίπεδα και δεν ξέρω αν θα είναι εύκολο. Δες αρχικά αν έχει φουσκώσει κάποιος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...