Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tη δικια μου 7770 την εκαναν RMA στο Multirama και τις ειχα ηδη αλλαξει 2 φορες παστα.Tην εγγυηση θα τη χασει αν την παει πισω με τον Accelero αντι για τη stock ψυκτρα.Δλδ σε εναν επεξεργαστη με τρια χρονια εγγυηση παστα θα αλλαξω τον τεταρτο χρονο?Αν τα heatsinks ειναι χαλαρα να μην τα σφιξει?Αν την εχει πανω απο 4-5 μηνες μπορει να θελει αλλαγη.Παντως η συγκεκριμενη καρτα λειτουργει με high temps ακομα και σε idle καταστασεις(οχι βεβαια 90αρια)

Καταρχας,εγω αναφερθηκα σε καρτα γραφικων,οχι επεξεργαστη.Συγκεκριμενα αναφερεται στους ορους της εγγυησης οτι δεν πρεπει να αφαιρειται το heatsink της καρτας γραφικων διοτι χανεται η εγγυηση.Τωρα τον αν μπορουν να διαπιστωσουν αν εχει αφαιρεθει η ψυκτρα, ή οχι ποτέ δεν ξερεις,(πχ τυχον σημαδια στις βιδες ή βλεπε sapphire 6900 και ταινια ασφαλειας στη ψυκτρα).Απο εκει και περα,εχω λειτουργησει πολλες θερμες καρτες,οπως 4870χ2,Xt2600/2900 και καμια δεν απαιτουσε αλλαγη παστας σε 4 μηνες,μην ειμαστε υπερβολικοι.Αν παρατηρησεις υψηλες θερμοκρασιες ή ξεβιδωτα heatsink  απλα rma,χωρις να διακυνδευεις την εγγυηση.αυτα απο εμενα

Δημοσ.

καταρχάς με 11 ανεμιστήρες θα κάνει σαν ελικόπτερο το PC....μπορείς να μας δείξεις μια φωτογραφία του PC?

μηπως δεν τους έχεις βάλει καλά τους ανεμιστήρες? γιατί η μεριά που είναι το μοτέρ απο εκεί σπρώχνει και αν τα έχεις βάλει όλα να σπρώχνουν η να τραβάνε δεν κάνεις δουλειά.

η κάρτα σου έχει ένα TDP 170watt και η gtx470 μου έχει ένα ΤDP 220watt και δεν έχω θερμοκρασίες άνω των 90 με έναν ανεμιστήρα στο κουτί να τραβάει προς τα έξω.

επίσης δοκίμασε να κατεβάσεις το Link.png Site: http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm">msi afterburner και να αλλάξεις τις στροφές του ανεμιστήρα της GPU.

Δημοσ.

και φυσικα αλλαζω τους ανεμιστηρας της καρτας απο msi και οπως ανεφερα το ελυσα το θεμα ειχα ξεχασει δυο προγραμματα rendering ανοιχτα και το msi στο 15 κατω απο το κανονικο οι ανεμιστηρες γιαυτο!παντως ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...