Gennaios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας παρατηρησα υψηλες θερμοκρασιες ενω η καρτα ηταν σε χρηση 75% και πανω οπως 90 βαθμοι περιπου που για τετοιο cooling system ειναι τρελα ξερετε μηπως που ωφειλετε?ευχαριστω!
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Συνήθως στο κουτί και στο Airflow αφού η κάρτα απ'οτι καταλαβαίνω είναι καινούρια.. εσύ δεν την έχεις ανεβάσει και άλλο εκτός από τον κατασκευαστή φαντάζομαι.. ετσι ?
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Βγάλε μια φώτο εσωτερικά από το κουτί σου να δούμε πως είναι αν θέλεις.
Gennaios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 το κουτι ειναι κρυο 11 ανεμιστηρια 120mm!
panos_vas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 το κουτι ειναι κρυο 11 ανεμιστηρια 120mm! 11 ανεμιστηρια???? και δεν κανουν θορυβο ολα μαζι???????
Gennaios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ρε μαγκα ειχε φτασει στους 65 βαθμους ανοιγω το κουτι και εβγαιναν κυματα ζεστης ολο το κουτι ειχε γεμισει ζεστη μονο απο την καρτα γραφικων ακουμπησα την πλακετα και δν μπορουσα να την κρατησω για 5 δευτερολεπτα τοσο πολυ!
Nikos667 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Σε τι την χρησιμοποιουσες? 90c θεωρούνται πανω απο το κανονικό....
seithan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Για να βγαίνουν κύμματα ζέστης πάει να πεί οτι έχεις χάλια ροή αέρα φιλαράκο και όχι οι βαθμοί που περιγράφεις σημαίνει οτι κάτι μάλλον παίζει με την κάρτα. Πάντως και ελλατωματική να είναι η κάρτα, το κουτί σου έπρεπε να απάγει την θερμοκρασία (προς τα έξω) Εμένα η Asus GTX670CUII στο burnout φτάνει max 70 βαθμούς με ανεμιστήρα 45% (στο auto).
iliasthebest Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε μ και εγω πιστευω πως πρεπει να κοιταξεις την ροη του αερα.Μπορει να εχεις αρκετα fans μεσα, αλλα κοιτα λιγο την δομη τους.
Chris92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε ν'αλλαξεις παστα Για ποιο λογο?Η καρτα προφανως ειναι καινουργια,συνεπως δεν χρειαζεται καν αλλαγη παστας.Για να μην αναφερω το θεμα <<εγγυηση>> που μπορει να χαθει σε περιπτωση μου λυσει την καρτα.προσεχουμε λιγο τι προτεινουμε
darkheretic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για ποιο λογο?Η καρτα προφανως ειναι καινουργια,συνεπως δεν χρειαζεται καν αλλαγη παστας.Για να μην αναφερω το θεμα <<εγγυηση>> που μπορει να χαθει σε περιπτωση μου λυσει την καρτα.προσεχουμε λιγο τι προτεινουμε Tη δικια μου 7770 την εκαναν RMA στο Multirama και τις ειχα ηδη αλλαξει 2 φορες παστα.Tην εγγυηση θα τη χασει αν την παει πισω με τον Accelero αντι για τη stock ψυκτρα.Δλδ σε εναν επεξεργαστη με τρια χρονια εγγυηση παστα θα αλλαξω τον τεταρτο χρονο?Αν τα heatsinks ειναι χαλαρα να μην τα σφιξει?Αν την εχει πανω απο 4-5 μηνες μπορει να θελει αλλαγη.Παντως η συγκεκριμενη καρτα λειτουργει με high temps ακομα και σε idle καταστασεις(οχι βεβαια 90αρια) Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2013 από darkheretic
Gennaios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 παιδια τελικα της εβαζα παρα πολλα με αποτελεσμα να θερμενεται!απλα επειδη ηθελα να της κανω oc και ηθελα να ξερω αλλα οκ!ευχαριστω παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα