Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας .. εχω εξωτερικο wd 500gb και δεν μου τον αανγνωριζουν τα win . κανενα προγραμματακι για ανακτηση δεδομενων backup? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ ..βεβαια δεν μπορει να μου εμφανισει και τον δισκο στο (υπολογιστης ) προσπαθησα να κανω αυτο με το διαχειρηση δισκων και μετα να του δωσω ενα γραμμα αλλα δεν κανει τιποτα .... (ο δισκος δεν εχει χτυπηθει)

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις boot απο ενα ubuntu live cd...θα τρεξει το λειτουργικο ubuntu δοκιμαστικα χωρις να μπει στα windows και ισως τον διαβασει...

  • Like 1
Δημοσ.

δυστυχως αυτο που μου λες δεν το καταλαβαινω :( εαν μπορεις να μου το πεις με ισως πιο απλα βηματα ....ευχαριστω πολυ παντως ..

Δημοσ.

1) κατεβαζεις τα ubuntu απο εδω http://www.ubuntu.com/download/desktop επιλεγεις την πρωτη επιλογη και στην επομενη σελιδα που θα σου βγαλει να πληρωσεις προαιρετικα με paypal θα πας στην αλλη επιλογη διπλα αριστερα.

2) παιρνεις ενα κενο cd και "καις" το iso αρχειο που κατεβασες στο cd ακολουθωντας τις οδηγιες εδω http://www.ubuntu.com/download/help/burn-a-dvd-on-windows

3) αφου εχεις ετοιμο το cd το βγαζεις κανεις μια επανεκκινηση και μπαινεις στο bios της μητρικης και ενεργοποιεις την επιλογη να ξεκιναει ο υπολογιστης απο το dvd-rw πρωτα.

4) βαζεις το cd μεσα και κανεις επανεκκινηση.Θα τρεξει το λειτουργικο απο το cd και θα σου εμφανισει τις επιλογες να δοκιμασεις ή να τα εγκαταστησεις οπως εδω http://www.ubuntu.com/download/help/try-ubuntu-before-you-install Επιλεγεις να τα δοκιμασεις, μπαινεις στα ubuntu σαν να τα εχεις εγκαταστησει και ψαχνεις για τον δισκο αν τον βλεπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...