viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ελπιζω να σας αρεσε ο τιτλος (εμενα δεν μου αρεσει το προβλημα)... λοιπον τι εχουμε: ειχαμε 2 οθονες, μια dell 2311 & syncmaster 22something (στα νιατα της) οταν ηταν και οι δυο οθονες πανω στην καρτα, παρατηρουσα καποιες γραμμες οταν οταν σταμματαγε το βιντεο [εδω και μηνες] ξηλωσα την μια οθονη και τα πραγματα εχουν γινει χειροτερα,,, μερικες φορες οταν σκρολλαρω, χανω την οθονη για κλασματα του δευτερολεπτου. Σημερα τα πραγματα, απλως χειροτερεψαν. Καποια στιγμη επαιζε βιντεο και η οθονη αρχισε να αναβοσβηνει, ενω ο επαιζε στο υποβαθρο μονο ο ηχος του βιντεο (δλδ δεν ακουσα ηχο windows, που να βρισκει καινουργιο υλικο or whatever...) So... η ερωτηση μου ειναι: φταιει η καρτα? ΥΓ. τα καλωδια ειναι ολα στην θεση τους
panos_vas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 κλασσικη μ@λ@κι@ των drivers της ΑΤΙ! Εμενα μια 5770 που ειχα εβλεπες οτι ηθελες στην οθονη! μαυρες, γκριζες, πολυχρωμες οθονες και μονο με hardrestart συνερχοταν ο υπολογιστης. εννοειται οτι ο μονος τροπος για να διορθωθει ηταν να αλλαξω την καρτα και να παρω nvidia....... 1
giorgosathens Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κ γώ, σε Windows 7 64bit. Εχω την 5750 με δύο οθόνες πάνω. Μια Samsung 22' και μια Lg 32'. Eχω τα ίδια συμπτώματα μόνο που εμένα κάνει και restart μερικές φορές. Η ΑΤΙ μάλλον μαλ$*$$%^ίζεται σε θέματα drivers τον τελευταίο καιρό! :angry: Τέρμα! Nvidia την επόμενη! 1
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ναι σε nvidia δεν συμβαίνουν. viper2005 έχεις δοκιμάσει άλλους οδηγούς? Αυθεντικά win έχεις?
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 εδω και μηνες αλλαζω συνεχεια οδηγους και τα win εχουν καποια update πανω τους... so τι κανω τωρα? ΥΓ: το catalyst suite μου δειχνει οτι η θερμοκρασια της καρτας ειναι 40 βαθμους [φανταζομαι οτι ειμαστε καλα απο θερμοκρασιες] η πραγματικη ερωτηση παραμενει: πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι φταιει η καρτα...? THANKS
panos_vas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Απ το 2010 που ειχα στησει το συστηματακι μου θυμαμαι επειδη ειχα δεινοπαθησει και εγω με την 5770 και τους drivers (ατελειωτες ωρες με δοκιμες - εγκαταστασεις windows και ενα σωρο διαφορετικων drivers ATI) γενικα ειχαν προβλημα με τους drivers οι 5700 και 5800 σειρες. Εμενα πιθανον μπορει να εφταιγαν οι drivers λογω του οτι ειχα μητρικη με nvidia chipset, δεν ξερω αλλοι χρηστες με amd μητρικες ειχαν παλι προβλημα με τις καρτες τους? ιδιως για 5700 και 5800. Οι αλλες σειρες δεν πρεπει να ειχαν προβλημα.
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 το θεμα ειναι οτι: εχω αλλαξει το περισσοτερο συστημα αλλα η καρτα παραμενει να κανει καποιου ειδους βλακιες...
johnnie1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Kι εγω με την 5770 και ολες τις εκδοσεις drivers που εχω βαλει οταν παιζω ενα παιχνιδι πολλες φορες κολλαει ή βγαζει κατι γκριζες γραμμες για κανα λεπτο και μετα επανερχεται μονο του.Μερικες φορες μπορει να βγαλει και το μυνημα "ανακτηθηκαν οι drivers" ...κατι τετοιο.
panos_vas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 επειδη το ειχα ψαξει πολυ το θεμα πριν 3 χρονια σε πολλα φορουμ του εξωτερικου ειχα διαβασει οτι οι 5700 και 5800 ειχα προβλημα με τους drivers, προβληματα που απ οτι φαινεται δεν λυθηκαν ακομα......
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ωραια... βαλε το χερι στην τσεπη τωρα... ΥΓ: και δεν βγαινει αυτη η radeon 8XXX...
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 επειδη το ειχα ψαξει πολυ το θεμα πριν 3 χρονια σε πολλα φορουμ του εξωτερικου ειχα διαβασει οτι οι 5700 και 5800 ειχα προβλημα με τους drivers, προβληματα που απ οτι φαινεται δεν λυθηκαν ακομα...... Δεν έχω δει κάτι τέτοιο εγώ όσο διαβάζω forums και δουλεύω κάρτες.Έχω αλλάξει και αρκετές. viper2005 σε άλλο σύστημα δοκίμασες?
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ειχα το παλαιο αλλα δεν θυμαμαι τι εκανε... Επισης το παλαιο ειχε γενικα προβληματα, οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια... παιζει καποιου ειδους software tester για αυτες τις καταστασεις? THANKS
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 okay αναβω τον υπολογιστη και δεν εχω οθονη... ετσι ξαφνικα... Τωρα δειχνει να εχει φτιαξει αλλα απο την αλλη δεν χρησιμοποιω τον υπολογιστη τοσο συχνα... Ερωτηση: πεθαινει η κάρτα?
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 τρελαίνομαι εχω αρχισει να κανω τα windows update και ξαφνικα εχω προβλημα και με την αναπαραγωγη ταινιων... ΥΓ. παιζει η ταινια και εξαφανιζεται η εικονα για 2-3 δευτερολεπτα... ερωτηση: παω για αγορα αλλης?
John-lamia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 κλασσικη μ@λ@κι@ των drivers της ΑΤΙ! Εμενα μια 5770 που ειχα εβλεπες οτι ηθελες στην οθονη! μαυρες, γκριζες, πολυχρωμες οθονες και μονο με hardrestart συνερχοταν ο υπολογιστης. εννοειται οτι ο μονος τροπος για να διορθωθει ηταν να αλλαξω την καρτα και να παρω nvidia....... κλασικό τρολαρισμα! μπορεί να είναι οι drivers, μπορεί η κάρτα να έχει μεγάλη θερμοκρασία, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην οθόνη. προσωπικα δεν εχω παράπονα από καμία εταιρία, και η nvidia και η amd έχουν ξεπερασει τα παλιά προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα