Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου και θα ηθελα την βοηθεια και τη γνωμη σας. Καταρχην καθως επαιζα (Far Cry 3) ο υπολογιστης εκλεισε ξαφνικα (σαν διακοπη ρευματος) και αναβοσβηναν τα λαμπακια του power on. Ετσι πιστευω οτι καηκε το τροφοδοτικο.

Κατα δευτερον αν προκειτε οντως για καμμενο τροφοδοτικο θα ηθελα να μου προτεινε καποιο αλλο. Υπαρχει προοπτικη αναβαθμισης του συστηματος σε θεμα GPU οποτε θα ηθελα να "σηκωνει" μια επικειμενη αναβαθμιση. Εχω κοιταξει αυτο http://www.skroutz.gr/s/2746876/Corsair-CX-Series-Modular-CX500M-500Watt-80-PLUS-Bronze.html αλλα δεν ξερω αν ειναι η ιδανικη επιλογη.

Το συστημα ειναι αυτο που φενεται στην υπογραφη μου

edit:

Επισης προσπαθησα και μετα να τον ανοιξω αλλα απλα αναψαν τα λαμπακια απο τους ανεμιστηρες.

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου και θα ηθελα την βοηθεια και τη γνωμη σας. Καταρχην καθως επαιζα (Far Cry 3) ο υπολογιστης εκλεισε ξαφνικα (σαν διακοπη ρευματος) και αναβοσβηναν τα λαμπακια του power on. Ετσι πιστευω οτι καηκε το τροφοδοτικο.

Κατα δευτερον αν προκειτε οντως για καμμενο τροφοδοτικο θα ηθελα να μου προτεινε καποιο αλλο. Υπαρχει προοπτικη αναβαθμισης του συστηματος σε θεμα GPU οποτε θα ηθελα να "σηκωνει" μια επικειμενη αναβαθμιση. Εχω κοιταξει αυτο http://www.skroutz.gr/s/2746876/Corsair-CX-Series-Modular-CX500M-500Watt-80-PLUS-Bronze.html αλλα δεν ξερω αν ειναι η ιδανικη επιλογη.

Το συστημα ειναι αυτο που φενεται στην υπογραφη μου

edit:

Επισης προσπαθησα και μετα να τον ανοιξω αλλα απλα αναψαν τα λαμπακια απο τους ανεμιστηρες.

Τι έγινε με τα Zalman, επηδημία έχει πέσει αυτή την περίοδο; (http://www.insomnia.gr/topic/474926-%CF%84%CE%BF-pc-%CF%83%CE%B2%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%82-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CF%89-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1/)

Δημοσ.

Εσενα τουλαχιστον μετα ανοιγει....εμενα παραμενει νεκρο :cry:

Δημοσ.

Δυστυχως αλλο τροφοδοτικο δεν παιζει. Υποψιαζεσαι οτι μπορει να ειναι κατι αλλο εκτος απο τροφοδοτικο? Μητρικη?

Δημοσ.

Για να εξακριβωσεις οτι οντως ειναι το τροφοδοτικο αποσυνδεσε ολα τα καλωδια απο το εσωτερικο του υπολογιστη και ασε συνδεμενο μονο το dvd. Το 24πινο βυσμα εχει ενα πρασινο καλωδιο (power on) το οποιο πρεπει να βραχυκυκλωσεις με ενα οποιοδηποτε μαυρο! Αν δεις να γυριζει ο ανεμηστηρας τοτε σημαινει οτι δεν φταιει αυτο.Υποψιν το διακοπτακι στο πισω μερος πρεπει να ειναι στη θεση 1

Δημοσ.

Δοκίμασε και αυτο που λεει ο panos (αν και δεν το εχω κάνει ποτε) αλλα αν μπορέσεις να βρεις ενα τροφοδοτικό απο κάποιον να δοκιμάσεις θα ηταν καλύτερα , οχι τιποτα αλλο μπορεί να ειναι μια χαρα το τροφοδοτικό η να εχει οντως πρόβλημα και να ψάχνεις αλλου για το τι φταίει

Δημοσ.

Για να εξακριβωσεις οτι οντως ειναι το τροφοδοτικο αποσυνδεσε ολα τα καλωδια απο το εσωτερικο του υπολογιστη και ασε συνδεμενο μονο το dvd. Το 24πινο βυσμα εχει ενα πρασινο καλωδιο (power on) το οποιο πρεπει να βραχυκυκλωσεις με ενα οποιοδηποτε μαυρο! Αν δεις να γυριζει ο ανεμηστηρας τοτε σημαινει οτι δεν φταιει αυτο.Υποψιν το διακοπτακι στο πισω μερος πρεπει να ειναι στη θεση 1

... Αν γυρίζει σημαίνει ότι μπορεί να μην φταίει αυτό.

Μπορεί όμως και να φταίει, στη περίπτωση που δίνει μειωμένη τάση αρκετή  για το ανεμιστήρα αλλά όχι για όλο το σύστημα.

Πάντως σε περίπτωση που δεν γυρίζει καθόλου είναι σίγουρα τελειωμένο...

Βαλε εδω το μελλοντικο συστημα σου  και παρε μια ιδεα για την ισχυ που χρειαζεσαι. .http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα παιδια ακυρο περι τροφοδοτικου. Το πηγα στο you για σιγουρια (μην αγοραζω τσαμπα) και τελικα καηκε η μητρικη. Οποτε αν μπορειτε καντε μερικες προτασεις με μπατζετ max τα 80 ευρω

Επεξ/σία από Caiden

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...