Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλέ doakes διάβασες το πρόβλημα;; αναφέρει οτι κάνει επανεκκινήσεις το λάπτοπ.

Άν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών , θα είχαμε λευκή οθόνη και τα συναφή.

Δεν κάνει ακριβώς επανεκκινήσεις..Τον τίτλο του ποστ τον άλλαξε ο admin και δεν κατάλαβα γιατί αλλά δεν πειράζει :) 

Αυτό που κάνει το laptop είναι όταν πατάω το power button να ανοίγει για λίγα δεύτερα και χωρίς να προλάβει να δείξει κάτι στην οθόνη, σβήνει μόνο του. Για να ξαναγίνει αυτό, πρέπει να πατήσω το κουμπί ξανά εγώ..

Σπανιο ειν αυτο με τους πυκνωτες κι εχει να κανει με τους πυκνωτες στην πλακετα τροφοδοσιας του laptop.Εγω φουσκωμενους ηλεκτρολυτικους πυκνωτες βλεπω κυριως σε μητρικες desktop.Καντο καλυτερα 1:30 λεπτο,λιγοτερο δεν πειραζει, ξαναγινεται reflow παραπανω ομως πειραζει!

Ξεκινάω ξεβίδωμα να κάνω το reflow προς το παρών...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό που κάνει το laptop είναι όταν πατάω το power button να ανοίγει για λίγα δεύτερα και χωρίς να προλάβει να δείξει κάτι στην οθόνη, σβήνει μόνο του. Για να ξαναγίνει αυτό, πρέπει να πατήσω το κουμπί ξανά εγώ..

Εμενα καποια παλια laptops με ακριβως αυτα τα συμπτωματα επανηλθαν με reflow μονο του GPU chipset.Βεβαια καποια στιγμη μετα απο καποιους μηνες επανηλθε το προβλημα.Προσεξε μη το κανεις παραπανω και καψεις τελειως το τσιπακι.Και κανε κυκλικες κινησεις με το heatgun γυρω απτο τσιπακι.

Δημοσ.

Δεν κάνει ακριβώς επανεκκινήσεις..Τον τίτλο του ποστ τον άλλαξε ο admin και δεν κατάλαβα γιατί αλλά δεν πειράζει

Ξεκινάω ξεβίδωμα να κάνω το reflow προς το παρών...

Καλό είναι να δίνουμε περισσότερες πληροφόριες για το προβλημά μας,οχι "αόριστα"

για να καταλαβαινόμαστε και να δίνουμε σαφείς απαντησείς στήν ερωτησή σου!

έτσι που το ανάφερες μάς μπέρδεψες

**για να το αλλάξει ο Mod κάτι θα "είδε"

φιλικά :)

Δημοσ.

Καλό είναι να δίνουμε περισσότερες πληροφόριες για το προβλημά μας,οχι "αόριστα"

για να καταλαβαινόμαστε και να δίνουμε σαφείς απαντησείς στήν ερωτησή σου!

έτσι που το ανάφερες μάς μπέρδεψες

**για να το αλλάξει ο Mod κάτι θα "είδε"

φιλικά :)

Σίγουρα ο mod θα είχε δίκιο μαν, δεν διαφωνώ...Με συγχωρείτε πάντως..:/ 

Εμενα καποια παλια laptops με ακριβως αυτα τα συμπτωματα επανηλθαν με reflow μονο του GPU chipset.Βεβαια καποια στιγμη μετα απο καποιους μηνες επανηλθε το προβλημα.Προσεξε μη το κανεις παραπανω και καψεις τελειως το τσιπακι.Και κανε κυκλικες κινησεις με το heatgun γυρω απτο τσιπακι.

1 λεπτό και κάτι θα το κάνω...μακάρι να επανέλθει μακάρι...

Απορία!!!! Πρέπει να καθαρίσω την πάστα;;;;; Δεν έχω άλλη για μετά γαμώωωωωωω :/

Δημοσ.

και μετά; πρέπει να πάρω αύριο άλλη δηλαδή...

btw άκου τι σκέφτηκα, να κρατήσω κάπου την ήδη υπάρχουσα και να την ξαναβάλω για μια δοκιμή, στέκει ή @@ λέω;

Δημοσ.

Οχι πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις νεα παστα οταν βγαλεις την ψυκτρα.Θα σου ξανακαει σε 1-2 μερες αν χρησιμοποιησεις την ιδια.

Δημοσ.

Οχι πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις νεα παστα οταν βγαλεις την ψυκτρα.Θα σου ξανακαει σε 1-2 μερες αν χρησιμοποιησεις την ιδια.

Κατάλαβα...

Και για να μην κάνω καμιά μαλακία, αυτό είναι το gpu έ; Πάντως πάνω του έχει πάστα αυτό και ο επεξεργαστής.

post-241187-0-74595200-1360260071_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι την GPU αφου δε σου δειχνει καθολου εικονα.Απλα μοιαζει το ενα τσιπακι με το αλλο και αν δε δω το σχεδιο δε μπορω να σου πω ποιο απτα 2 ειναι.Ισως το γραφει και πανω του,κατω απτην παστα.

Δημοσ.

Ναι την GPU αφου δε σου δειχνει καθολου εικονα.Απλα μοιαζει το ενα τσιπακι με το αλλο και αν δε δω το σχεδιο δε μπορω να σου πω ποιο απτα 2 ειναι.Ισως το γραφει και πανω του,κατω απτην παστα.

έγινεεε :D ξεκινάω καθάρισμα πάστας και επειδή τώρα δεν έχω άλλη θα έχει update αύριο με το που πάρω λογικά..εκτός αν γίνει κανένα θαύμα και βρω καμιά θαμμένη πουθενά :P 

συγγνώμη και πάλι, τα ξαναλέμε :) για ευχάριστο σκοπό όμως..ευχαριστω πολύ μαν :)

Δημοσ.

Τιποτα φιλε μου απλα κανε τη διαδικασια σωστα. Τυλιγμα με αλουνοχαρτο, maximum 1.50 λεπτο με το heatgun,οχι σταθερο πανω απτο τσιπακι γιατι ετσι ειναι πιο ισχυρο, αλλα αργες κυκλικες κινησεις γυρω απτο τσιπακι κλπ.

Δημοσ.

Τιποτα φιλε μου απλα κανε τη διαδικασια σωστα. Τυλιγμα με αλουνοχαρτο, maximum 1.50 λεπτο με το heatgun,οχι σταθερο πανω απτο τσιπακι γιατι ετσι ειναι πιο ισχυρο, αλλα αργες κυκλικες κινησεις γυρω απτο τσιπακι κλπ.

ΕΓΙΝΕΕΕ :D Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Α ρεε άτιμο reflow σώζεις κάρτες και κάρτες.... :D Πω όταν είδα την οθόνη του λαπτοπ να ανοίγει.........:D 

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια παιδιά..:) Να'στε καλά:)

Δημοσ.

Δουλεψε το λαπτοπ? Σουπα να μην το ξανακανεις αν δεν αγορασεις πρωτα νεα παστα!Αγορασε εστω αυριο γιατι αν δε βαλεις νεα σε 2-3 μερες σε βλεπω να ξαναχεις προβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...