Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό το έχεις κοιτάξει να δείς εάν βγάζει σωστά amber στήν εξοδό του;;

Εάν κλείνει απότομα με το ρέυμα της μπρίζας χωρίς την μπαταρία τροφοδόσιας επάνω,θα είναι στα τελευταία του κάποιος πυκνωτής ίσως και στα κάνει αυτά!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

προς coolerman: κλείνει και με την μπαταρία και χωρίς την μπαταρία.

Προς όλους: παίδες άλλαξα την μπαταρία(μου βγαλε την πίστη το Γ@@ΝΟ αλλά την άλλξα εντελώς.

Το αποτέλεσμα;; Τώρα κλείνει μετά από 5-6 δευτερόλεπτα και κλείνει είτε μόνο με τη μνήμη πάνω, είτε μόνο με τον σκληρό..

Τα έχει παίξει η μητρική όπως είπατε μάλλον..:/

Δημοσ.

Τα έχει παίξει η μητρική όπως είπατε μάλλον..:/

μου "μυριζει" καποιος πυκνωτης ..

στην θεση σου θα την εβγαζα τελειως την μητρικη σου.

και θα πηγαινα να αλλαξω τους πυκνωτες σε καποιον γνωστο ηλεκτρολογιο(τοσα υπαρχουν)!

με 20/30 ευρω το ολο θεμα..μητρικη καινουρια πανω απο 100αρικο :-)

Δημοσ.

μου "μυριζει" καποιος πυκνωτης ..

στην θεση σου θα την εβγαζα τελειως την μητρικη σου.

και θα πηγαινα να αλλαξω τους πυκνωτες σε καποιον γνωστο ηλεκτρολογιο(τοσα υπαρχουν)!

με 20/30 ευρω το ολο θεμα..μητρικη καινουρια πανω απο 100αρικο :-)

Κατάλαβα..Καλό ακούγεται.. Μα πριν γίνει όλο αυτό μπορώ να το σιγουρέψω ότι είναι οι πυκνωτές για να μην την κάνω άδικα όλη αυτήν την διαδικασία;

Ευχαριστώ μαν :) θα το 'χω στα υπόψη μου ;)

Δημοσ.

Παρακαλω. :) Εγω εχοντας ανοιξει αρκετα HP laptops δε νομιζω οτι ειναι πυκνωτες, μαλλον το τσιπακι της καρτας γραφικων πρεπει να'ναι.

Δημοσ.

Παρακαλω. :) Εγω εχοντας ανοιξει αρκετα HP laptops δε νομιζω οτι ειναι πυκνωτες, μαλλον το τσιπακι της καρτας γραφικων πρεπει να'ναι.

Με reflow σώζεται?

Δημοσ.

Ναι αμα το κανεις σωστα θα δουλεψει αλλα θα ξαναχαλασει καποια στιγμη.

Κατάλαβα..από το να μείνει πεθαμένο πιστεύω πως αξίζει τον κόπο μία προσπάθεια..

Παίζει ρόλο που είναι onborad η κάρτα γραφικών; (το chip βασικά :P) θα το κάνω με θερμοπίστολο κάπως έτσι δεν λέγεται; :P

Δημοσ.

Μπραβο αυτο ηθελα να σου πω να το κανεις με heatgun, οχι φουρνους κι ιστοριες γιατι μπορει να κανεις ζημια και να λιωσει κανα πλαστικο.Εχει το Praktiker με 20 ευρω.

Δημοσ.

5 λεπτα ειναι παρα πολυ.Θα το καψεις το τσιπακι.1:30 το πολυ 2 λεπτα.Καλυψε πρωτα ολη την υπολοιπη μητρικη με αλουμινοχαρτο και κοψε με ενα ψαλιδι ενα τετραγωνο εκει που ναι το τσιπακι.

Δημοσ.

5 λεπτα ειναι παρα πολυ.Θα το καψεις το τσιπακι.1:30 το πολυ 2 λεπτα.Καλυψε πρωτα ολη την υπολοιπη μητρικη με αλουμινοχαρτο και κοψε με ενα ψαλιδι ενα τετραγωνο εκει που ναι το τσιπακι.

Κατάλαβα..:)  Αν δεν γίνει ούτε έτσι μετά την στέλνω να δούνε τους πυκνωτές και βλέπουμε..

Ρε μπας και σωθεί;; :D

Δημοσ.

Σπανιο ειν αυτο με τους πυκνωτες κι εχει να κανει με τους πυκνωτες στην πλακετα τροφοδοσιας του laptop.Εγω φουσκωμενους ηλεκτρολυτικους πυκνωτες βλεπω κυριως σε μητρικες desktop.Καντο καλυτερα 1:30 λεπτο,λιγοτερο δεν πειραζει, ξαναγινεται reflow παραπανω ομως πειραζει!

Δημοσ.

φιλέ doakes διάβασες το πρόβλημα;; αναφέρει οτι κάνει επανεκκινήσεις το λάπτοπ.

Άν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών , θα είχαμε λευκή οθόνη και τα συναφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...