gogosds Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παιδες, αγορασα απο το performance-pcs.com κατι πραγματακια που χρειαζομουν για το liquid cooling μου. Total μαζι με τα shipping απο USPS Express, ηταν περιπου 800$ δηλαδη, 600 ευρω. Μου ειπαν οτι τα στελνουν σαν gift, αλλα δεν ειναι 100% safe οτι δεν θα πληρωσω τελωνειο. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αφού έρχοντε με USPS (απλό ταχυδρομίο) και οχι με UPS φυσιολογικά δεν θα πληρώσεις τελωνείο και αφου το δηλώσανε και σαν gift ακομα καλύτερα. Γενικά αυτα με τα τελωνεία ειναι λιγο σχετικά και περίεργα αλλα δεν νομίζω να πληρώσεις
gogosds Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 και εγω αυτο ελπιζω για να δουμε...εχεις παρει εσυ τπτ απο αμερικη τοσο μεγαλης αξιας? εγω νομιζα πως μεσω USPS οι πιθανοτητες ειναι περισσοτερες να πληρωσεις τελωνειο..
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Έχει τύχει να πάρω ενα smartphone 500 euro και να μην πληρώσω τίποτα και σε αλλες περιπτώσεις για τα ιδια η λιγότερα χρήματα να πληρώσω. Το USPS ειναι το κλασσικό ταχυδρομίο αλλα οπως σου ειπα ειναι σχετικό τι και πως και αν θα δώσεις
gogosds Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Κανονικα αν πληρωσεις ειναι, 23% το ΦΠΑ + καποια αλλα πραγματα νομιζω...
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Κάπως ετσι ναι, εκτος του φπα εχει και κατι αλλες ψηλές χρεώσεις, δεν ξερω ακριβώς ομως.
gogosds Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μ ειπαν πως μπορουν να κανουν: 1) να βαλουν 50 $ invoice για να μν εχω θεμα, η 2) να κοψουν κανονικο invoice ολο το ποσο. Στην πρωτη περιπτοση δν θα υπαρχει insurance ομως σ περιπτοση που χαθει κλπ... Και τα 2 θα ειναι σαν gift..ti lete?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα