doubtful Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον παιδεια αγορασα rams Χ2 των 2GB / 800mhz / 4-4-4-12CL / Dual Channel. Οι παλιες μου rams ειναι Χ2 των 500MB / 330mhz / 5-5-5-15CL / Dual channel. Και η ερωτηση μου ειναι η εξης: να κρατησω τις παλιες για να εχω 1GB παραπανω η οχι ? Ευχαριστω !
kostask91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αρχικα δες ποσα gb υποστιριζει η μητρικη σου
doubtful Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αρχικα δες ποσα gb υποστιριζει η μητρικη σου φιλε μου η μητρικη υποστιριζει μεχρι και 8GB.
kostask91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα τωρα παρατηρησα οτι οι μνημες σου ειναι διαφορετικης συχνοτητας και με αλλα timings .Οποτε δεν γινεται. Ε δε χανεις και τιποτα , ενα giga πανω ενα giga κατω
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Οι παλιές απο οτι βλέπω ειναι οχι μόνο διαφορετικά mhz αλλα και διαφορετικά ρολόγια οποτε υπάρχει ασυμβατότητα και αν τις βάλεις ειναι πιθανόν να έχεις προβλήματα η να μην συνεργάζοντε καθόλου με τις καινούργιες, κοινώς ασυμβατότητα
doubtful Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 οσο πιο πολλα mhz και οσο πιο χαμηλα CL τοσο το καλυτερο. σωστα? οποτε θυσιαζω 1GB για καλυτερα mhz και CL ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα