κωστης κωστης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον ερωτηση .. εχω την τηλεοραση Samsung LE32D550 ..αυριο θα παρω ενα flash usb .. μπορω να δω την ταινια που θα εχει το flash στην τηλεοραση μου? εννοειται οτι την ταινια την εχω φορτωση απο τον υπολογιστη μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς κανονικά υποστηρίζεται απο το συγκεκριμένο μοντέλο οπως και απο τις περισσότερες samsung Καλορίζικη η TV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Λογικά θα θέλει και μετατροπή σε mpeg4 ή την μορφή που αναγνωρίζει η TV σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 O media player της Samsung υποστηρίζει τα περισσότερα για να μην πω ολα τα video format οποτε ειναι δύσκολο να εχεις ασυμβατότητα, οχι αδύνατο αλλα σπάνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Λογικά θα θέλει και μετατροπή σε mpeg4 ή την μορφή που αναγνωρίζει η TV σου. δεν νομίζω το βίντεο να θέλει κάποια μετατροπή, οι τηλεοράσεις παίζουν πλέον τα πιο διαδεδομένα video format, στον ήχο ίσως χρειαστεί κάποιο μετατροπή αν δεν υποστηρίζει dts ( εμένα δεν υποστηρίζει η samsung μου αλλά είναι παλιά) και βάλει να δει κάποια ταινία .mkv με dts ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κωστης κωστης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 επειδη ειμαι λιγο ασχετος θα ρωτησω και αυτο ..εχει πισω υποδοχη για ιντερνετ .. παιζει να μπορω να βλεπω και youtube?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Έχει θύρα ethernet (Lan), δες και Site: http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE32D550K1WXXU-spec">εδώ τι έχει αναλυτικά, και ναι μπορείς να βλέπεις και youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κωστης κωστης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 το ειδα αλλα μαλλον δεν εχει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 επειδη ειμαι λιγο ασχετος θα ρωτησω και αυτο ..εχει πισω υποδοχη για ιντερνετ .. παιζει να μπορω να βλεπω και youtube?? οχι δεν μπορεις να βλεπεις Youtube, ουτε να σερφαρεις στο ιντερνετ, γιατι απλα, δεν ειναι Smart TV. την θυρα ethernet την εχει για χρηση DLNA. δλδ να μπορεις να βλεπεις τις ταινιες ή να ακους μουσικη απο το οικιακο σου δικτυο (αν εχεις!). αν δεν εχεις δικτυο, μπορεις απλα να τις φορτωνεις σε ενα USB και να τις βλεπεις απευθειας απο την τηλεοραση. παιζει σχεδον τα παντα!! Την εχω εδω κι ενα χρονο!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κωστης κωστης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 οταν εννοεις οικιακο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 οταν εννοεις οικιακο? Ακριβώς αυτο που ειπε ο cabdik. Οικιακό δικτυο εννοούμε router - ηλεκτρονικός υπολογιστής - TV. Ολα μαζι επικοινωνούν και μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα (που υποστηρίζει η tv) οπως βίντεο, φώτο και μουσική απο τον σκληρό του Η/Υ στον media player της TV, μέσω Ethernet καλωδίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κωστης κωστης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 βασικα το πηρα το usb σημερα .. τα βλεπω ολα τα βιντεακια στην τηλεοραση .. μια χαρα ειναι.. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Καλορίζικη. Απο εικόνα σε ικανοποιεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κωστης κωστης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ναι ..εχει καλη εικονα και χρωματα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Έχεις βάλει κανα βαρύ αρχείο για να δεις μέσω usb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα