thappp.tp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος σε ένα πρόγραμμα Java, το πρόγραμμα να διαβάζει τα δεδομένα από ένα αρχείο .txt, να τα επεξεργάζεται και στη συνέχεια να τα αποθηκεύει σε αυτό ή κάποιο άλλο αρχείο txt?
Erevis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ειλικρινά, σου φάνηκε πιο βαρετό το να κάνεις μια αναζήτηση στο Google για κάτι που θα έχει εκατομμύρια αποτελέσματα, από το να ανοίξεις ολόκληρο thread και να περιμένεις τις απαντήσεις?
sarakinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://tutorials.jenkov.com/java-io/readers-writers.html Ένα τυχαίο από τα εκατομμύρια που έχει στο Google.Αν δεν μάθεις να ψάχνεις δεν θα μάθεις προγραμματισμό ποτέ.
goldenlion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 1] Συστατικό: Καφές - Google - Κάψιμο 2] Είναι το ίδιο όπως σε όλες τις γλώσσες προγραμματισμού (πχ. C, C++, Java...) η λογική περίπου είναι: // kapws etsi prepei na einai sth C++ an thimamai kala main() { FILE *inputfile; infile = open(yourfile.txt); in << infile; } Google "Java read write to file"
thappp.tp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Κοίταξα μην αγχώνεστε...!και μάλιστα βρήκα και θέματα του insomnia..αλλα επειδη δεν έχω καιρό που ξεκίνησα να μαθαίνω java όσα βρήκα δεν τα καταλάβαινα
nplatis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι για διάβασμα-γράψιμο αρχείων στην Java μπορείς να βρεις 10 tutorial και τα 10 να λένε λίγο ή πολύ διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα. Η Java θα έλεγα ότι έχει περίπου 3 «γενιές» κλάσεων που ασχολούνται με αρχεία, σε διάφορα επίπεδα. Για τα περισσότερα πράγματα νομίζω ότι θα σε καλύψει ο Scanner για να διαβάσεις αρχεία κειμένου και ο PrintWriter για να γράψεις.
thappp.tp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ μέχρι τωρα,όταν ειναι πολλά τα δεδομένα που θα πρέπει να διαβάζει το έκανα έτσι java abcd < sdf.txt Και τωρα αυτό που θελω αφού τροποποιησω τα δεδομένα του ειναι να τα αποθηκευσω σε αυτο
iceblade Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ μέχρι τωρα,όταν ειναι πολλά τα δεδομένα που θα πρέπει να διαβάζει το έκανα έτσι java abcd < sdf.txt Και τωρα αυτό που θελω αφού τροποποιησω τα δεδομένα του ειναι να τα αποθηκευσω σε αυτο Αυτό που κάνεις είναι iostream redirection και δεν είναι και ο πιο ευέλικτος τρόπος Θα παίξεις με BufferedReader, FileReader, BufferedWriter και FileWriter objects. Για το πως γίνεται ψάξε όπως σου είπανε και από πάνω σε ένα από τα χιλιάδες tutorials στο Internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα