Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος σε ένα πρόγραμμα Java, το πρόγραμμα να διαβάζει τα δεδομένα από ένα αρχείο .txt, να τα επεξεργάζεται και στη συνέχεια να τα αποθηκεύει σε αυτό ή κάποιο άλλο αρχείο txt?

Δημοσ.

Ειλικρινά, σου φάνηκε πιο βαρετό το να κάνεις μια αναζήτηση στο Google για κάτι που θα έχει εκατομμύρια αποτελέσματα, από το να ανοίξεις ολόκληρο thread και να περιμένεις τις απαντήσεις?

Δημοσ.

1] Συστατικό: Καφές - Google - Κάψιμο

2] Είναι το ίδιο όπως σε όλες τις γλώσσες προγραμματισμού (πχ. C, C++, Java...)

η λογική περίπου είναι:

// kapws etsi prepei na einai sth C++ an thimamai kala
main() {
FILE *inputfile;
infile = open(yourfile.txt);
in << infile; 
}

Google "Java read write to file"

Δημοσ.

Κοίταξα μην αγχώνεστε...!και μάλιστα βρήκα και θέματα του insomnia..αλλα επειδη δεν έχω καιρό που ξεκίνησα να μαθαίνω java όσα βρήκα δεν τα καταλάβαινα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι για διάβασμα-γράψιμο αρχείων στην Java μπορείς να βρεις 10 tutorial και τα 10 να λένε λίγο ή πολύ διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα. Η Java θα έλεγα ότι έχει περίπου 3 «γενιές» κλάσεων που ασχολούνται με αρχεία, σε διάφορα επίπεδα.

Για τα περισσότερα πράγματα νομίζω ότι θα σε καλύψει ο Scanner για να διαβάσεις αρχεία κειμένου και ο PrintWriter για να γράψεις.

Δημοσ.

Εγώ μέχρι τωρα,όταν ειναι πολλά τα δεδομένα που θα πρέπει να διαβάζει το έκανα έτσι

java abcd < sdf.txt

Και τωρα αυτό που θελω αφού τροποποιησω τα δεδομένα του ειναι να τα αποθηκευσω σε αυτο

Δημοσ.

Εγώ μέχρι τωρα,όταν ειναι πολλά τα δεδομένα που θα πρέπει να διαβάζει το έκανα έτσι

java abcd < sdf.txt

Και τωρα αυτό που θελω αφού τροποποιησω τα δεδομένα του ειναι να τα αποθηκευσω σε αυτο

Αυτό που κάνεις είναι iostream redirection και δεν είναι και ο πιο ευέλικτος τρόπος

Θα παίξεις με BufferedReader, FileReader, BufferedWriter και FileWriter objects.

Για το πως γίνεται ψάξε όπως σου είπανε και από πάνω σε ένα από τα χιλιάδες tutorials στο Internet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...