Προς το περιεχόμενο

best tablet mexri 200 euro!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στις σελιδες που εδωσα η ισοτιμια σε ευρω ειναι 176€ βαλε και μαξ 20€ μεταφορικα και ερχεται στην πορτα σου.

axizei pragmatika to ainol???fainetai kalo mixanima..eida sta reviews tis selidas oti exei provlima to wifi oson afora tin emveleia......esi to xeis to mixanima????

Δημοσ.

axizei pragmatika to ainol???fainetai kalo mixanima..eida sta reviews tis selidas oti exei provlima to wifi oson afora tin emveleia......esi to xeis to mixanima????

εγω το onda πηρα αλλα ειναι παρομοια. αυριο ευελπιστω να το εχω καθως ειναι στο ελληνικο κουριερ.

και το wifi οκ

ειναι, μια περιπτωση μονο ξερω με προβληματακι αλλα προφανως ετυχε μεμονωμενα.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις προβλημα με τις 7 ιντσες σου προτεινω το Nexus 7 , αξιοπιστη εταιρια η Google και πολυ καλη η κατασκευη του . Δες λιγο και τα specs του και θα καταλαβεις ποιοτητα σε σχεση με τα αλλα.

Έχει βγει και το Nexus 10 αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα.

Πριν μερικους μηνες το ειχα ψαξει και εγω και τελικα ειχα παρει το Kindle Fire αλλα ήταν πριν να βγει το Nexus 7, το Kindle Fire δεν συνιστατε για κατοικους μη Αμερικης αφου τα πιο πολλα που προσφερει δεν δουλευουν για εμας και χρειαζεται root για να λειτουργησει "σωστά".

Ολα τα υπολοιπα ειναι μαρκες εντελως αγνωστες  ενω με την  Google ξερεις οτι αγοραζεις ποιοτητα.

Nexus 7 με χιλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα τα υπολοιπα ειναι μαρκες εντελως αγνωστες ενω με την Google ξερεις οτι αγοραζεις ποιοτητα.

Nexus 7 με χιλια.

σαφως η google ειναι εγγύηση γιαυτο και το χραιωνει αναλογος, αλλα οι αλλες μαρκες δεν ειναι αγνωστες...ειναι ποιοτικα κινεζικα που απλα τυγχανει να μην τα ξερεις εσυ! (δεν το λεω ειρωνικα) το onda v972 για παραδειγμα εχει την καμερα του ipad, θελω να πω πως παλι παιρνεις ποιοτικη κατασκευη-περιφεριακα την εγγύηση ενος ετους σου και σαφως ενα μικρο ρισκο στην ολη διαδικασια που μειωνεται αν ξερεις απο που να ψωνισεις. προσωπικα προτειμω τη μιση τιμη και ας μη γραφει google. Επεξ/σία από activex
  • Like 1
Δημοσ.

Να προτεινω και εγω με την σειρα μου κατι που εχω παραγγειλει και αναμενω να παραλαβω .

!ο Chuwi V99 quad-core Α31, retina 2048*1536(9.7") 2GB DDR3 που ανηκει στην νεα γενια .

Καθως και εαν περιμενεις λιγο θα γινει το "παρτυ" με τους επεξεργαστες RK3188 (quad) ηδη βγηκε το 1ο μοντελο PiPO MAX M9 RK3188 228 ευρω τωρα μαζι με μεταφορικα .

Δημοσ.

Κανεις πωλητης κινεζικων tablet εξω απο κινα μερια δεν ειναι πιο φτηνος απο τους κινεζους .

Υπομονη μεχρι τις 18 που τελειωνει η προτοχρονια τους .

Ενναλακτικα κανε τωρα την παραγγελια ωστε μολις ξεκινησουν να εισαι στις πρωτες παρτιδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα προτειμω τη μιση τιμη και ας μη γραφει google.

Η τιμη του Nexus 7 στην Αμερικη ειναι πιο φθηνη απο τα κινεζικα που παραθεσες πιο πανω (199$)

Στην Ελλαδα μπορεις να το βρεις τουλαχιστον στα 250 ευρο , το κινεζικο ειναι 200 οποτε η διαφορα ειναι μολις στα 50 ευρω.

Οριστε και προσφορα του Nexus 7 32Gb που εβαλε καποιος στο forum

http://www.insomnia.gr/topic/474949-google-nexus-7-32gb-224%E2%82%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%82/

Επεξ/σία από Ven0m

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...