prodigy18557 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Γειά σας παιδιά. Εχω μερικά παιχνίδια για το ps3 τα οποία δεν τα θέλω και σκέφτομαι να τα πουλήσω. Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί (ή online ή στη Κοζανη όπου και μένω) που να τα αγοράζει με επιστροφή χρημάτων? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Bourdoulas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Απ' όσο γνωρίζω μόνο το Public κάνει κάτι τέτοιο. Ποια παιχνίδια είναι;
cpttony Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 και τα μουλτιραμα δεχονται παιχνδια αλλα δεν επιστρεφουν χρηματα,απλως σου λενε να αγορασεισ καινουριο
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 99,9% δεν θα σε συμφερει μια τετοια κινηση.Αν για αυθεντικο παιχνιδι σου πουν 5-7 ευρω για ps3 μην σου φανει παραξενο.Καλυτερα κρατα τα για σενα ενθυμιο η πουλα τα σε κανενα φιλο/videoclub κλπ.
naruto14 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 και τα μουλτιραμα δεχονται παιχνδια αλλα δεν επιστρεφουν χρηματα,απλως σου λενε να αγορασεισ καινουριο Νομίζω και τα public έτσι κάνουν αντί να σου δώσουν χρήματα.
prodigy18557 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.Φαντάζομαι θα τα δώσω σε κάποιον φίλο τότε που τα θέλει περισσότερο απο εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα