Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους .... εχω εξωτερικο δισκο και τα windows δεν μου τον αναγνωριζουν . ο δισκος δουλευει αλλα δεν φαινεται στο (υπολογιστης ) . ειναι wd 500gb τυπου sata και εχει μεσα περιπου 80gb αρχεια (ταινιες, μουσικη, φωτο κτλ) εαν κανω δεξι κλικ στο (υπολογιστης ) και κανω διαχειριση δισκων εκει φαινεται αλλα μου τον εμφανιζει κενο (δεν εκχωρηθηκε ) γραφει ....   τι μπορω να κανω ??? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ......

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα δούλευε και σταμάτησε να τον βλέπει ετσι ξαφνικά ? , δοκίμασε ενα αλλο usb καλώδιο και αν μπορείς βρες και ενα αλλο pc να τον δοκιμάσεις να ειμαστε σίγουροι.  Αλλιώς στην διαχείρηση δίσκων που στον βλέπει αν πατήσεις επάνω του σου έχει επιλογή να του δώσεις κάποιο γραμμα e: d: f: κτλπ ? αν ναι δώσε του και δες αν στον βλέπει τώρα και τον ανοίγει τώρα

Edit : Δοκίμασε και στις αλλες usb θύρες που εχει το laptop

Δημοσ.

μπαινω στην διαχειρηση δισκων και ενω τον βλεπω μου γραφει οτι δεν εχει εκχωρηθη...κανω δεξι κλικ για να του βαλω ενα γραμμα δενμου δινει την δυνατοτητα αυτη ....

επισης σε τεχνικο που πηγα τον δισκο μου ειπε με το συστημα που ειχε οτι του δειχνει πως ο δισκος εχει σφαλμα και οτι πρεπει να γινει ανακτηση δεδομενων για να μπορεσει να τον διαβασει και μετα μπορει να επαναφερει ολα τα αρχει που εχει ο δισκος μεσα μπορει ομως και μερικα απο αυτα αλλα μπορει και τιποτα να μην επαναφερει ..... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...