Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ειμαι συνδρομιτης της Hol και για router μου εχουν φερει το Net Faster WLAN 3. Με αυτο το router στα Online games εχω υπερβολικο Lag (στην καλυτερη περιπτωση θα με πεταξει απο το παιχνιδι που παιζω μετα απο 5 με 10 λεπτα αφου ξεκινησω το παιχνιδι) παρολο που μου βγαζει εξερετικα καλους αριθμους για Ping (55-70 ms).Ετσι για να μην κολαω χρησημοποιω ενα παλιο Router της Forthnet που ειχα (ενα Siemens). Και αυτο δεν μπορω να πω πως μου βγαζει μεγαλους αριθμους στο Ping (γυρω στα 60 με 100 ms). χρησημοποιοντας λοιπον το Siemens που εχω δεν μπορω να ανοιξω ορισμενα παιχνιδια και κυριως το Leage of Legends. (Δηλαδη ανοιγω το Launcher κανονικα αλλα το λογοτυπο του παιχνιδιου αναβοσβηνει συνεχομενα στην οθονη και αυτο μπορει να κρατισει για ωρες ...).Ενω με το Router της Hol ανοιγει μια χαρα.... Ξερει κανεις τι μπορει να φτεει και πως μπορω να το φτιαξω αυτο το προβλημα ;;; :/ (Συγνωμη για το μεγεθος του θεματος αλλα ηταν τα λιγοτερα που μπορουσα να γραψω ....  :P )  :fear:

Δημοσ.

α.η hol δεν δινει fast path.

β.το 17 Ms θα ειναι καπου με ελλαδα ενω στο παιχνιδι το Ping δεν θα ειναι με ελλαδα.

γ.για το siemens υπαρχει firmware update απο forthnet αν εννοεις το cl110 και μετα κανε τα Port forward που χρειαζεται το παιχνιδι και κλεισε οτι firewall υπαρχει.

δ.δοκιμασε να κανεις port forward η dmz στο ρουτερ της hol μπας και παιξει καλυτερα.λαθος εταιρεια διαλεξες για Online games που δεν εχουν Fast path η να πω καλκυτερα δεν δινουν fast path

1) Λαθος κατηγορια....

2)εχεις υψηλο ping λογικο ειναι.... φυσιολογικο ping ειναι μεχρι 30

30 χωρις fast και ευρωπη.....

Δημοσ.

Φιλε μου τα εχω δοκιμασει ολα δεν ξερω τι αλλο να κανω και port forward εχω κανει και ολα τα firewall κλειστα ειναι οταν προσπθω να ανοιξω το παιχνιδι αλλα και παλι τιποτα !! :/ Ειπα να γραψω και εδω ενα θεμα μπας και εχει κανεις το ιδιο προβλημα με μενα και το εχει λυσει για να με βοηθησει ..... Οσο για την εταιρια μπορω να πω πως εχεις απολυτο δικιο !!!! πραγματικα ειναι πολυ αθλια η γραμμη μου παρολο που συνχρωνιζω στα 14000 !! :/

Δημοσ.

Φιλε μου τα εχω δοκιμασει ολα δεν ξερω τι αλλο να κανω και port forward εχω κανει και ολα τα firewall κλειστα ειναι οταν προσπθω να ανοιξω το παιχνιδι αλλα και παλι τιποτα !! :/ Ειπα να γραψω και εδω ενα θεμα μπας και εχει κανεις το ιδιο προβλημα με μενα και το εχει λυσει για να με βοηθησει ..... Οσο για την εταιρια μπορω να πω πως εχεις απολυτο δικιο !!!! πραγματικα ειναι πολυ αθλια η γραμμη μου παρολο που συνχρωνιζω στα 14000 !! :/

εχεις δοκιμασει ηδη 2 ρουτερ οποτε να σου πω δοκιμασε και κανα αλλο κατι καλο δεν ξερω αν θα εχει νοημα.το ping δεν θα μειωθει παντως παρα μονο με fast path,τωρα αν βρεις κανα δανεικο να δοκιμασεις να δεις αν θα ειναι καλυτερο το Ping και να σε αφηνει να μπαινεις σε ολα τα παιχνιδια και να ειναι και σταθερο θα ειναι μια καλη και ανεξοδη δοκιμη.και αμα παιζει καλυτερα με το αγοραζεις.απλα σιγουρεψου οτι δεν σε κοβει κατι στο Pc και ειδικοτερα firewall και τετοια που αυξανουν το Ping η κοβουν ταχυτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...