Greece12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Guys help έχω ένα πρόβλημα στο PC όσοι ξέρουν ας μου απαντήσουν, λοιπόν έχω 2 κάρτες γραφικών μια στην μητρική κι μια που έχω αγοράσει όταν συνδέω το καλώδιο από την τηλεόραση του υπολογιστή στην κάρτα γραφικών που έχω αγοράσει δεν μου βγάζει εικόνα κι μου λέει πως είναι κλειστή, ενώ όταν συνδέω το καλώδιο στην κάρτα γραφικών που είναι στην μητρική βγάζει,χδ πως να την συνδέσω στην κανονική έτσι ώστε να βγάζει εικόνα ??????? μου λεει οταν θελω να εγκαταστησω τα drivers( Το προγραμμα εγκατστασης NVIDIA δεν ειναι δυνατο να συνεχιστει,αυτο το προγραμμα οδηγησης γραφικων δεν ειναι δυνατο να βρει συβατο υλισμικο γραφικων
veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ψάξε στο bios και κάπου θα έχει επιλογή για να απενεργοποιήσεις την onboard κάρτα γραφικών.
konpat Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ψάξε στο bios για κάποια επιλογή που να απενεργοποιεί την ενσωματωμένη vga .Αν δεν έχει τέτοια επιλογή τότε αυτο γίνεται αυτόματα με το που βάζεις την αγορασμενη κάρτα οπότε το πιο πιθανό είναι να μην έχει κουμπώσει καλά στη θύρα pcie. EDIT με πρόλαβαν. 1
Greece12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Που ακιρβως μπορω να απενεργοποιοσω την καρτα γραφικων??
Zergoulini Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Κανονικα πρεπει να γινεται αυτοματα. Κοιτα αν την εχεις συνδεσει κανονικα και αν εχεις το καλωδιο (α) τροφοδοσιας την καρτας συνδηδεμενα αν παιρνει εξτρα ρευμα βεβαια. Για απενεργοποιησεις στο Bios ψαξε εκει που λεει ''on board devices'' μετα βρες την και απενεργοποιησε την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα