stavi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Πήγα για επισκευή το λαπτοπ και τώρα που το πήρα δεν μπορώ να πιάσω ασύρματα δίκτυο. Υποπτεύομαι ότι πρέπει να βρισκεται στο hardware το πρόβλημα μια και το λαμπάκι του ασύρματου δικτύου όταν ανοίγω το διακόπτη για το ασύρματο δίκτυο δεν ανάβει καθόλου. Τί μπορεί να έγινε; πώς μπορεί να επισκευαστεί αυτό; τον σκληρό τον είχα βγάλει όταν το είχα πάει για επισκευή. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να πειράχτηκε κάτι στο hardware του ασύρματου δικτύου αλλά δεν μπορεί και παρά εκεί να βρίσκεται το πρόβλημα, αφού κι όταν είχα πρόβλημα παλιότερα με το σοφτγερ του ασύρματου και πάλι δεν έπιανα ασύρματα, το λαμπάκι άναβε κανονικά. Το λαμπάκι υποδεικνύει ότι έχω ανοίξει τις θύρες.
xristosk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 μπορεί να κουνήθηκε λίγο η καρτούλα wifi και να ξεκούμπωσε από την θέση της ή να κάηκε βέβαια 1
stavi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, απ'οτι καταλαβαίνω θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο στον τεχνικο που το πήγα για επισκευή και να τον ρωτήσω τί πήγε στραβά. Τα drivers δε βλέπω για πιο λόγο να τα περάσω πάλι. Λειτουργούσε κανονικά πριν το πάω για επισκευή. Επίσης όπως είπα δε φαίνεται να είναι πρόβλημα στο software.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 επισης,τσεκαρε αν στη διαχειριση συσκεων εμφανιζεται η ασυρματη καρτα σου! 1
evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Κανε ενα scann για drivers μπορεί να σου πέρασε άλλο ανταπτορα και να μην σου πέρασε τα Drivers. Σε laptop φίλου όταν κάνουμε format όλα είναι νεκρά στο wifi
stavi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 επισης,τσεκαρε αν στη διαχειριση συσκεων εμφανιζεται η ασυρματη καρτα σου! Ωραία αυτό θα το κάνω σίγουρα.... αρκεί να βρω πώς γίνεται... γαμώτο!!! ακόμα να μάθω!!! Κανε ενα scann για drivers μπορεί να σου πέρασε άλλο ανταπτορα και να μην σου πέρασε τα Drivers. Σε laptop φίλου όταν κάνουμε format όλα είναι νεκρά στο wifi πουλίμ! η επισκευή που μου κάναν ήταν στο βίσμα της τροφοδοσίας, δεν πρέπει να πειράξαν τίποτα απτο software... πόσο δύσκολο είναι να ανοίξω μόνη τον υπολογιστή και να βρω αν κουνήθηκε η κάρτα δικτύου? δεν πολυγουστάρω να τον πάω στο τεχνικό αν και φαίνεται πώς αυτοί καναν μαλακία
xristosk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 δεν είναι δύσκολο να το ανοίξεις αλλά αφού το πήγες σε τεχνικό και στο γύρισε με αυτό το πρόβλημα ξανά πηγενέ το και πες του να το κοιτάξει εφόσον είναι δικό του λάθος δεν νομίζω να σε χρεώσει τίποτα 1
stavi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 δεν είναι δύσκολο να το ανοίξεις αλλά αφού το πήγες σε τεχνικό και στο γύρισε με αυτό το πρόβλημα ξανά πηγενέ το και πες του να το κοιτάξει εφόσον είναι δικό του λάθος δεν νομίζω να σε χρεώσει τίποτα έτσι πρέπει να γίνει, σε ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα