Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα για επισκευή το λαπτοπ και τώρα που το πήρα δεν μπορώ να πιάσω ασύρματα δίκτυο. Υποπτεύομαι ότι πρέπει να βρισκεται στο hardware το πρόβλημα μια και το λαμπάκι του ασύρματου δικτύου όταν ανοίγω το διακόπτη για το ασύρματο δίκτυο δεν ανάβει καθόλου.

Τί μπορεί να έγινε;

πώς μπορεί να επισκευαστεί αυτό;

τον σκληρό τον είχα βγάλει όταν το είχα πάει για επισκευή.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να πειράχτηκε κάτι στο hardware του ασύρματου δικτύου αλλά δεν μπορεί και παρά εκεί να βρίσκεται το πρόβλημα, αφού κι όταν είχα πρόβλημα παλιότερα με το σοφτγερ του

ασύρματου και πάλι δεν έπιανα ασύρματα, το λαμπάκι άναβε κανονικά. Το λαμπάκι υποδεικνύει ότι έχω ανοίξει τις θύρες.

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, απ'οτι καταλαβαίνω θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο στον τεχνικο που το πήγα για επισκευή και να τον ρωτήσω τί πήγε στραβά.

Τα drivers δε βλέπω για πιο λόγο να τα περάσω πάλι. Λειτουργούσε κανονικά πριν το πάω για επισκευή.

Επίσης όπως είπα δε φαίνεται να είναι πρόβλημα στο software.

Δημοσ.

Κανε ενα scann για drivers μπορεί να σου πέρασε άλλο ανταπτορα και να μην σου πέρασε τα Drivers. Σε laptop φίλου όταν κάνουμε format όλα είναι νεκρά στο wifi

Δημοσ.

επισης,τσεκαρε αν στη διαχειριση συσκεων εμφανιζεται η ασυρματη καρτα σου!

Ωραία αυτό θα το κάνω σίγουρα.... αρκεί να βρω πώς γίνεται...

γαμώτο!!! ακόμα να μάθω!!!

Κανε ενα scann για drivers μπορεί να σου πέρασε άλλο ανταπτορα και να μην σου πέρασε τα Drivers. Σε laptop φίλου όταν κάνουμε format όλα είναι νεκρά στο wifi

πουλίμ! η επισκευή που μου κάναν ήταν στο βίσμα της τροφοδοσίας, δεν πρέπει να πειράξαν τίποτα απτο software...

πόσο δύσκολο είναι να ανοίξω μόνη τον υπολογιστή και να βρω αν κουνήθηκε η κάρτα δικτύου?

δεν πολυγουστάρω να τον πάω στο τεχνικό αν και φαίνεται πώς αυτοί καναν μαλακία

Δημοσ.

δεν είναι δύσκολο να το ανοίξεις αλλά αφού το πήγες σε τεχνικό και στο γύρισε με αυτό το πρόβλημα ξανά πηγενέ το και πες του να το κοιτάξει εφόσον είναι δικό του λάθος δεν νομίζω να σε χρεώσει τίποτα 

• Like 1
Δημοσ.

δεν είναι δύσκολο να το ανοίξεις αλλά αφού το πήγες σε τεχνικό και στο γύρισε με αυτό το πρόβλημα ξανά πηγενέ το και πες του να το κοιτάξει εφόσον είναι δικό του λάθος δεν νομίζω να σε χρεώσει τίποτα 

έτσι πρέπει να γίνει, σε ευχαριστώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...