nikoskon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Τι ακριβώς εννοείς όταν λες "όλο το προϊόν";; Εγώ το τηλέφωνο το είχα/έχω για να μιλάω, αραιά κ που κανα μήνυμα και ακόμα πιο αραιά ιντερνετ. Για μένα προϊόν = ομιλία+εξυπηρέτηση από την εταιρία. Για σένα; Προϊόν: 1. Κατάστημα (ποιότητα,ταχύτητα,εξυπηρέτηση) 2. Customer Care (ποιότητα,ταχύτητα,εξυπηρέτηση) 3. Πρόγραμμα χρήσης (πλήθος παροχών) 4. Τιμή (κόστος, κόστος/απόδοση) 5. Ομιλία+SMS (κάλυψη/ποιότητα δικτύου στις περιοχές που κινούμαι) 6. Mobile Internet(κάλυψη/ποιότητα 3G/3G+ δικτύου στις περιοχές που κινούμαι) 7. Τυχόν επιδοτήσεις για συσκευές 8. Service κινητών συσκευών(ταχύτητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση βλ. συσκευή χρησιδανεισμού) κλπ. Για το 5 & 6 πχ, τί να το κάνω να έχω φουλ 3G σήμα και το Internet να σέρνεται ή να μην μπορώ να βγάλω κλήση ή αν βγάζω κλήση μετά από λίγο να μου γίνεται dropped. Αυτό εννοώ όσον αφορά την ποιότητα. Γενικότερα το προϊόν είναι πολυσύνθετο και δεν εκφράζεται με 2 λέξεις. Σε γενικές γραμμές αυτά τα 8 θεωρώ προϊόν, από το κατάστημα μέχρι την συσκευή μου, όλα αυτά στοιχειοθετούν το προϊόν. Και δεν είναι μόνο αυτά.
in2dark Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Κανεις δεν αναφερθηκε στις χρεωσεις ανα δευτερολεπτο στο εξωτερικο γενικα, και εδω ανα λεπτο και ανα 3λεπτο! Αυτο ειναι το μεγα κλεψιμο και οχι τα παγια imo
nikoskon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Κανεις δεν αναφερθηκε στις χρεωσεις ανα δευτερολεπτο στο εξωτερικο γενικα, και εδω ανα λεπτο και ανα 3λεπτο! Αυτο ειναι το μεγα κλεψιμο και οχι τα παγια imo Σωστό και αυτό. Σε σταθερή τηλεφωνία στην Ελλάδα, μόνο η CyTA το κάνει μέχρι στιγμής. Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisigia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Σε σταθερή τηλεφωνία στην Ελλάδα, μόνο η CyTA το κάνει μέχρι στιγμής. indeed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα