nikoskon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μη ξεχνάς και την τοπική φορολόγηση. Αν το κράτος ήθελε οι χρεώσεις στην κινητή θα ήταν αλλού. Αλλά ξέρεις πως λειτουργούν αυτά. Όπου βλέπουν σίγουρα χρήματα στήνουν τσιφλίκι. Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις να τη βγάλεις οικονομικά πηγαίνεις Wind. Τουλάχιστον για την ώρα είναι μονόδρομος. hopi μπορείς να σταματήσεις να προμοτάρεις την Wind; Το θέμα δεν είναι πάντα πόσα πληρώνεις, είναι και τί παίρνεις. Και συγκεκριμένα στην Wind παίρνεις τρίχες από ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Και δεν είναι φθηνότερη απαραίτητα. Φθηνό πάγιο, σημαίνει και λιγότερες παροχές. Στα έγραψα και στο άλλο post σου... http://www.insomnia.gr/topic/474816-wind-mobile-broadband-control-30gb/?do=findComment&comment=52168044
orlox Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Windατε γιατι χανομαστε! Η wind ειναι η φτηνοτερη και σε συγκριση με cosmote θα ελεγα οτι ειναι ισαξιες η και καλυτερη η wind σε Ναυπακτο, μεσολογγι, νεαπολη κρητης, βουλισμενη, αθηνα σε πολλα σημεια, αιγινα. Αφου δεν παμε στη wind ολοι καλα κανουν οι αλλοι και μας κοπανανε
geekas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ακριβώς, το θέμα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι χρεώσεις είναι και η νοοτροπία του κόσμου, φαντάζεται ένα ποιοτικό δίκτυο της Vodafone ή Cosmote και πληρώνει, δεν τον νοιάζει απλά πληρώνει. Εγώ, είχα Cosmote περί τα 10 χρόνια μέχρι που έφτασε ο κόμπος στο χτένι με λογαριασμούς και χρεώσεις, άσε και τα τηλέφωνα από εισπρακτικές 1 μέρα αφού είχε περάσει ο χρόνος εξόφλησης. Προσωπικά, πλέον έβαλα ένα F2G με 10 ευρώ έχω 300 λεπτά προς όλους, 600 προς Wind και 600 ΜΒ ίντερνετ και τέλος.
nikoskon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τι εννοείς "φαντάζεται" ένα δίκτυο; Αν απο ένα δίκτυο τηλεπικοινωνιών χρησιμοποιείς μόνο voice, τότε όλα καλά θα σου φαίνονται. Sent from my iPhone using Insomnia
helldiver Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ισχυει. Αν ειναι να θες μονο κλησεις σε 2G ολα ειναι ΟΚ. Αν θες και υπηρεσιες 3G+++ τοτε δε ξερω για Wind. Με Vodafone παντως σε αυτο το θεμα ειμαι προσωπικα παρα πολυ ευχαριστημενος απ'οτι με την Cosmote. Εχω δουλεψει και στις δυο κιολας και το να παρατηρω το δικτυο τους το εχω συνηθεια απο καιρο. 1
Chrisigia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά στο κινητό ο μέσος Έλληνας το ίντερνετ το θέλει για πολύ συγκεκριμένα και βασικά πράγματα. Δεν είναι όλοι mobile hackers να τα σπάνε με viber και λοιπά προγράμματα. Επίσης, αν οι χρεώσεις για κλήσεις και μηνύματα προς άλλες εταιρίες ήταν πιο χαμηλές, δεν θα υπήρχε καν ανάγκη για smart phones και applications και ιστορίες. Αλλά η τεχνολογία και οι κοινωνίες εξελίσσονται κι εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε χωρίς να χάνουμε το νόημα: Ένα κινητό τηλέφωνο είναι ΤΗΛΕΦΩΝΟ και όχι λαπτοπ. Είναι δηλαδή κατά βάση για τηλέφωνα και μηνύματα. Καλό είναι που πλέον μπορούμε να μπαίνουμε και στο διαδίκτυο, αλλά ψυχραιμία αν τυχόν δεν έχει σήμα στην Κολοπετεινίτσα ρε παιδιά. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος να μην δεις τα mail σου για 15 λεπτά - αν αυτό είναι το θέμα με τη Wind. Αρκεί να μπορείς να λάβεις και να κάνεις κλήσεις-μηνύματα και όλα αυτά που είναι ο πρωταρχικός σκοπός ενός τηλεφώνου. Αν θες να βλέπεις τα mail σου ΟΛΗ την ώρα, (πρώτον είσαι λιγουλάκι ψυχάκι και εθισμένος στο internet και δεύτερον) πάρε ένα laptopάκι με στικάκι ή broadband και δώστα όλα αντί να παθαίνεις ψύχωση με το κινητό σου. Από αυτήν την άποψη, δεν βρίσκω ότι η Wind στερείται κάλυψης και έχει και χαμηλές τιμές που δεν σε κάνουν να αισθάνεσαι κορόιδο. Άδικο έχω; Πείτε μου αν έχω, δεν θα παρεξηγηθώ. 1
platinum Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω ότι τα (καλά) smartphones λειτουργούν ως μίνι υπολογιστές και σε ένα βαθμό τουλάχιστον τους έχουν υποκαταστήσει. Οπότε σίγουρα χρειάζεσαι προγράμματα data με χαμηλές χρεώσεις, αλλά και καλή κάλυψη...Η wind τη σήμερον δίνει τα οικονομικότερα τέτοια πακέτα, άρα αν έχει και καλή κάλυψη στα σημεία που κινείσαι, η επιλογή είναι μονόδρομος...Προσωπικά πάντως δεν έχω διαπιστώσει καμία ιδιαίτερη διαφορά στο σήμα και των τριων (μιλάω για κέντρο Αθήνας & Χαλάνδρι που κινούμαι στάνταρντ, αλλά και για παραδειγμα το καλοκαίρι στα νησία-σε Αντίπαρο που είχε μόνο η cosmote, πέρυσι έπιανε και wind και voda)...
kifinas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν ο πάροχος ξεκλειδώνει το iphone και με τι κόστος.
humanoid Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω ότι τα (καλά) smartphones λειτουργούν ως μίνι υπολογιστές και σε ένα βαθμό τουλάχιστον τους έχουν υποκαταστήσει. Οπότε σίγουρα χρειάζεσαι προγράμματα data με χαμηλές χρεώσεις, αλλά και καλή κάλυψη...Η wind τη σήμερον δίνει τα οικονομικότερα τέτοια πακέτα, άρα αν έχει και καλή κάλυψη στα σημεία που κινείσαι, η επιλογή είναι μονόδρομος...Προσωπικά πάντως δεν έχω διαπιστώσει καμία ιδιαίτερη διαφορά στο σήμα και των τριων (μιλάω για κέντρο Αθήνας & Χαλάνδρι που κινούμαι στάνταρντ, αλλά και για παραδειγμα το καλοκαίρι στα νησία-σε Αντίπαρο που είχε μόνο η cosmote, πέρυσι έπιανε και wind και voda)... Τα πάντα είναι σχετικά και αφορούν σε ποια περιοχή κινείται ο καθένας μας. Εσύ έχεις εμπειρία από Αντίπαρο, εγώ από Κρήτη, ο άλλος από Σαμοθράκη και πάει λέγοντας. Για τα δικά μου μέτρα και σταθμά η Wind είναι πολύ καλύτερη από Voda γιατί έχει την ίδια κάλυψη όπου και αν κινούμαι, καλύτερο internet και απείρως πιο προσιτές χρεώσεις. Άρα εμένα "μου κάνει". Σε κάποιον άλλο ίσως όχι. Αυτό που δεν δέχομαι όμως είναι οι φουσκωμένοι λογαριασμοί (από όπου ξεκίνησε και το topic δηλαδή), τους οποίους λουζόμουν για αρκετό καιρό πριν αλλάξω δίκτυο και πάω σε αυτό που είμαι τώρα.
Chrisigia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Τα πάντα είναι σχετικά και αφορούν σε ποια περιοχή κινείται ο καθένας μας. Εσύ έχεις εμπειρία από Αντίπαρο, εγώ από Κρήτη, ο άλλος από Σαμοθράκη και πάει λέγοντας. Για τα δικά μου μέτρα και σταθμά η Wind είναι πολύ καλύτερη από Voda γιατί έχει την ίδια κάλυψη όπου και αν κινούμαι, καλύτερο internet και απείρως πιο προσιτές χρεώσεις. Άρα εμένα "μου κάνει". Σε κάποιον άλλο ίσως όχι. Αυτό που δεν δέχομαι όμως είναι οι φουσκωμένοι λογαριασμοί (από όπου ξεκίνησε και το topic δηλαδή), τους οποίους λουζόμουν για αρκετό καιρό πριν αλλάξω δίκτυο και πάω σε αυτό που είμαι τώρα. Ε, άρα τι το κουράζουμε βρε πουλάκια μου; Αυτή τη στιγμή η οικονομία και η καλή κάλυψη δεν είναι το θέμα μας; Wind και λήξις το θέμα. Κλειδώστε το!
platinum Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ε, άρα τι το κουράζουμε βρε πουλάκια μου; Αυτή τη στιγμή η οικονομία και η καλή κάλυψη δεν είναι το θέμα μας; Wind και λήξις το θέμα. Κλειδώστε το! χαχαχα! με ενα σμπάρο δυο τρυγώνια 1
Galaxia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δεν θέλω να συγχύσω τον φιλτατο nikoskon που πολύ μας έχει βοηθήσει με τα ποστ του ως τώρα, αλλά κι εγώ Wind ψηφίζω
doubleh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Γι αυτούς που παραμυθιάζονται για τις τιμές της Ελλάδας, με δικαιολογίες όπως ο πληθυσμός της Αγγλίας.... εδώ Λουξεμβούργο... αντίστοιχες τιμές κ συμβόλαια με Αγγλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ: Εγώ cosmote δαγκωτό - sorry nikoskon! Και vodafone ποτέ ξανά μετά την κοροϊδία που είχα υποστεί....
nikoskon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) ΥΓ: Εγώ cosmote δαγκωτό - sorry nikoskon! Και vodafone ποτέ ξανά μετά την κοροϊδία που είχα υποστεί....Συγχωρεμένος doubleh! Ωστόσο όταν συγκρίνουμε, να κοιτάμε όλο το προϊόν και όχι μόνο την τιμή του. Η τιμή είναι μια συνιστώσα.Έχουμε φτάσει στο σημείο να αδιαφορούμε για το ίδιο το προϊόν. Galaxia αντέχω λίγο ακόμα. Πάντως και εγώ θα ψήφιζα Wind εφόσον μπορούσα να εμπιστευτώ το δίκτυό της στις περιοχές όπου κινούμαι. Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από nikoskon
doubleh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Συγχωρεμένος doubleh! Ωστόσο όταν συγκρίνουμε, να κοιτάμε όλο το προϊόν και όχι μόνο την τιμή του. Η τιμή είναι μια συνιστώσα.Έχουμε φτάσει στο σημείο να αδιαφορούμε για το ίδιο το προϊόν. Τι ακριβώς εννοείς όταν λες "όλο το προϊόν";; Εγώ το τηλέφωνο το είχα/έχω για να μιλάω, αραιά κ που κανα μήνυμα και ακόμα πιο αραιά ιντερνετ. Για μένα προϊόν = ομιλία+εξυπηρέτηση από την εταιρία. Για σένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα