Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή οτι θα πάω στην Αγγλία για λίγο παραπάνω απο 1 μήνα, είπα να πάρω μια αγγλική SIM.

Ο λόγος που ήθελα μια αγγλική SIM είναι γιατι σου προσφέρουν πολλά MB internet με ελάχιστη χρέωση.

Μπαίνω λοιπόν σε πολύ γνωστο site και βλέπω τα πακέτα και εχω πάθει Π-Λ-Α-Κ-Α!!!

Για παράδειγμα θα πάρω μια sim, θα βάλω μέσα 10 λίρες ( περίπου 13 € ) και θα εχω:

• Απεριόριστο internet
  • 300 sms προς όλους
  • και η χρέωση για τηλεφωνημα θα είναι 26p per call( 30 λεπτά του € )

Αλλα το θέμα μου δεν είναι αυτό: Το θέμα μου είναι στην σύνδεση!

Σου προσφέρουν το iphone 5 16GB, δωρεάν σε συμβόλαιο για 24 μήνες το οποίο κοστίζει 36 λίρες. Δηλαδή γύρω στα 42€. Με αυτη την τιμή έχεις:

• Απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα δίκτυα
  • Απεριόριστα SMS
  • 1 GB internet

Τι γίνετε με εμας ρε παιδιά;;

Παίζει τίποτα παρόμοιο πουθενα, ή είναι όλα πανάκριβα όπως τα ξέρω;;

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είναι όλα πανάκριβα όπως τα ξέρεις. Γενικά Αγγλία παίζουν καλύτερες τιμές και από Αμερική με συμβόλαιο. Επίσης έχουν επιδότηση και για αλλαγή από πάροχο σε πάροχο με PAYG. 

Απλά το κινητό είναι κλειδωμένο στον χ πάροχο και μετά θέλει unlock που επίσημα γίνεται μετά το πέρας του συμβολαίου. Δεν ξέρω τι παίζει με τα dual sim. 

(υπόψιν η verizon USA είχε προ διετίας unlimited σε όλα με $40 και το iphone έκανε $129 με διετές συμβόλαιο μετά από επιστροφή)

Δημοσ.

Ρε παιδιά σου δίνουν το iphone 5 ( και εννοείται και το galaxy s3 και όλα τα άλλα super κινητα) δωρεάν και σε ενα πακέτο πραγματικά φοβερό!!

Με 40-45 € τον μήνα, απεριόριστα sms + κλησεις ( προς όλους!!) και 1 gb internet!!!

Η στο εξωτερικό έχουν ξεφύγει, ή εμεις μείναμε πίσω!!

Δημοσ.

Με αφορμή οτι θα πάω στην Αγγλία για λίγο παραπάνω απο 1 μήνα, είπα να πάρω μια αγγλική SIM.

Ο λόγος που ήθελα μια αγγλική SIM είναι γιατι σου προσφέρουν πολλά MB internet με ελάχιστη χρέωση.

Μπαίνω λοιπόν σε πολύ γνωστο site και βλέπω τα πακέτα και εχω πάθει Π-Λ-Α-Κ-Α!!!

Για παράδειγμα θα πάρω μια sim, θα βάλω μέσα 10 λίρες ( περίπου 13 € ) και θα εχω:

• Απεριόριστο internet
  • 300 sms προς όλους

Σου προσφέρουν το iphone 5 16GB, δωρεάν σε συμβόλαιο για 24 μήνες το οποίο κοστίζει 36 λίρες. Δηλαδή γύρω στα 42€. Με αυτη την τιμή έχεις:

• Απεριόριστα SMS
  • 1 GB internet

Αν σου δίνει όλα αυτά τσάμπα, πως θα είναι κερδοφόρος μια εταιρία όταν δεν μπορεί να κλέψει πελάτες απο την άλλη?

Σε μερικές περιπτωσεις ο ανταγωνισμός φέρνει σε εξαθλίωση τις εταιρίες και στο τέλος όλες κλείνουν και μένει μονοπώλιο μια, που αυξάνει τις τιμές όσο δεν πάει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά σου δίνουν το iphone 5 ( και εννοείται και το galaxy s3 και όλα τα άλλα super κινητα) δωρεάν και σε ενα πακέτο πραγματικά φοβερό!!

Με 40-45 € τον μήνα, απεριόριστα sms + κλησεις ( προς όλους!!) και 1 gb internet!!!

Η στο εξωτερικό έχουν ξεφύγει, ή εμεις μείναμε πίσω!!

Ειδήσεις πόσο καιρό έχεις να δεις;

Δημοσ.

Αν σου δίνει όλα αυτά τσάμπα, πως θα είναι κερδοφόρος μια εταιρία όταν δεν μπορεί να κλέψει πελάτες απο την άλλη?

Σε μερικές περιπτωσεις ο ανταγωνισμός φέρνει σε εξαθλίωση τις εταιρίες και στο τέλος όλες κλείνουν και μένει μονοπώλιο μια, που αυξάνει τις τιμές όσο δεν πάει.

Μόνο που αυτό έξω γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να κλείσει τίποτα. Απλά δουλεύει ο ανταγωνισμός.

Εδώ οι δύο μεγαλύτερες εταιρίες έχουν εξ αρχής ακριβώς ίδια τιμολόγηση. Όποτε αλλάζει χρεώσεις η μία ακολουθεί αμέσως και η άλλη και όλα κυλάνε μια χαρά.

Δημοσ.

Μην ξεχνάς βέβαια πως στην Αγγλία υπάρχουν 50.000.000 άτομα και σημαντικά υψηλότεροι μισθοί. Οπότε το μερίδιο της πίτας-κατανάλωσης είναι μεγάλο.

Εδώ δυστυχώς δεν μπορείς να πουλήσεις ποσότητα και να συντηρείσαι κάνοντας τις αποσβέσεις που χρειάζεσαι. Άλλο να απευθύνεσαι σε Χ άτομα και άλλο σε 10Χ. Παρότι που και στις 2 περιπτώσεις τα λειτουργικά έξοδα, αποσβέσεις είναι παραπλήσια.

Δημοσ.

Μην ξεχνάς βέβαια πως στην Αγγλία υπάρχουν 50.000.000 άτομα και σημαντικά υψηλότεροι μισθοί. Οπότε το μερίδιο της πίτας-κατανάλωσης είναι μεγάλο.

Εδώ δυστυχώς δεν μπορείς να πουλήσεις ποσότητα και να συντηρείσαι κάνοντας τις αποσβέσεις που χρειάζεσαι. Άλλο να απευθύνεσαι σε Χ άτομα και άλλο σε 10Χ. Παρότι που και στις 2 περιπτώσεις τα λειτουργικά έξοδα, αποσβέσεις είναι παραπλήσια.

Αυτό θα έγραφα, επίσης δεν νομίζω στην Αγγλία να υπάρχουν μόνο 3 εταιρίες... Πάντως προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το πακέτο της vodafone για φοιτητές. Με 7€/μήνα έχω 600 λεπτά προς CU, 600 προς όλους, 100 μηνύματα προς όλους, 600 προς cu και 1.2GB Internet. Και σκάνε σχεδόν κάθε μήνα δωράκια. 

Δημοσ.

επίσης είδα με Τ mobile το xperia T ΔΩΡΕΑΝ και συμβόλαιο των 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά όχι παραπάνω..

Εδώ καλά μας κανουν αφου τους τα ακουμπάμε..

Δημοσ.

Αυτά είναι και απόρροια των locked συσκευών.

Αλλά όπως και να έχει είμαστε πολύ πιο ακριβά στην Ελλάδα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για την καρτοκινητό βολεύει όντως πολύ περισσότερο η κατάσταση στην αγγλία.Τώρα να δεσμευτώ για 24 μήνες σε μια εταιρία για να πάρω τζάμπα μια συσκευή, δε μπορώ να πω ότι προσωπικά με ενθουσιάζει.

Στην χώρα μας οι τιμές και οι προσφορές είναι για γέλια απλά, δε το συζητώ βέβαια.

Δημοσ.

Να ξαναπούμε για το γνωστό θέμα της ανυπαρξίας καταναλωτικής συνείδησης του Έλληνα, καθώς και την ψωνιά του, δύο πράγματα που οδηγούν στο να αγοράζει οτιδήποτε του πασάρουν σε οποιαδήποτε τιμή, προκειμένου να πουλήσει μούρη;

• Like 2
Δημοσ.

Να ξαναπούμε για το γνωστό θέμα της ανυπαρξίας καταναλωτικής συνείδησης του Έλληνα, καθώς και την ψωνιά του, δύο πράγματα που οδηγούν στο να αγοράζει οτιδήποτε του πασάρουν σε οποιαδήποτε τιμή, προκειμένου να πουλήσει μούρη;

δεν εχεις κι αδικο ρε γμτ :(

Δημοσ.

• Απεριόριστο internet
  • 300 sms προς όλους

• Απεριόριστα SMS
  • 1 GB internet

Μη ξεχνάς και την τοπική φορολόγηση. Αν το κράτος ήθελε οι χρεώσεις στην κινητή θα ήταν αλλού. Αλλά ξέρεις πως λειτουργούν αυτά. Όπου βλέπουν σίγουρα χρήματα στήνουν τσιφλίκι. Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις να τη βγάλεις οικονομικά πηγαίνεις Wind. Τουλάχιστον για την ώρα είναι μονόδρομος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...