karasardelis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν κατάφερα να αλλάξω τον τίτλο... όποιος γνωρίζει πως γίνεται ας ενημερώσει... Με την επιλογή "Επεξεργασία" στο αρχικό ποστ, δεν γίνεται...
shodan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάντως ανέβασα δυο φωτό που ήθελα και το πέρασα παραγγελία, δεν κακό!! 150 σελ. με ούτε 4 έουρος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 "Χρηση πληρους επεξεργαστη κειμενου" πρεπει να ειναι τωρα, παλια ηταν "προχωρημενη επεξεργασια".
karasardelis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Στο αρχικό ποστ δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω ούτε το κείμενο... προφανώς έχουν ενεργοποιηθεί κάποιοι περιορισμοί. Δοκίμασα με διαφορετικούς browsers αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ας το δει κάποιος moderator... Εγώ πάντως αγόρασα δύο Notebooks και πιστευω θα είναι σούπερ!!!
karasardelis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεξί κλικ στο επεξεργασία και άνοιγμα σε νέα καρτέλα... Μόνο έτσι κατάφερα να αλλάξω τον τίλτο... περίεργο....
dimigar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Διόρθωσε και την ορθογραφία: φύλων σε φύλλων
karasardelis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά δεν έχει κανέναν περιορισμό... μπορείτε να αγοράσετε όσα θέλετε με τον ίδιο λογαριασμό και είναι όλα δωρεάν. Θα πρέπει να τα βάζετε ένα ένα στο καλάθι και να τα πληρώνετε, αλλά αυτό πιστεύω δεν είναι πρόβλημα. Εγώ αγόρασα τέσσερα, τα τρία με το ίδιο account...
PaNtErAz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Θα μας καταστρέψει αυτό το Insomnia... Πήρα αρκετά Θα αρχίσει να με βαράει σφαλιάρες το PayPal!
Technology fan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ τον topic starter πήρα και εγώ ένα...
Themos3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Να ευχαριστω και εγω τον Ts με την σειρα μου.Κουτι εκατσε(αν).
ReBeLoS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Παρελαβε κανεις να μας πει εντυπωσεις; Sent from my iPhone using Insomnia
makfil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παρήγγειλα και εγώ ένα και ευχαριστώ τον TS για την ευκαιρία που μας έδωσε. Θα περιγράψω και τη διαδιασία που ακολουθήθηκε μετά την παραγγελία, προκειμένου να ενημερωθούν όσοι αντιμετωπίσουν αντίστοιχο θέμα. Το σημειωματάριο που παρήγγειλα προορίζεται για μια (αγγλόφωνη) ανηψιά μου και όταν ολοκλήρωσα την πληρωμή συνειδητοποίησα ένα μικρό ορθογραφικό λάθος που έκανα στον τίτλο. Έστειλα αμέσως μήνυμα επισημαίνοντας το λάθος και ζητώντας να το διορθώσουν αλλά στο απαντητικό μήνυμα που πήρα είπαν ότι η εντολή πάει κατ' ευθείαν για εκτύπωση και δεν μπορούν να επέμβουν. Αυτό που πρότειναν ήταν να ακυρώσουν την παραγγελία για να την επαναλάβω. Στο νέο μήνυμα ακύρωσης που πήρα, έγραφαν ότι, επειδή δεν θα μπορούσα να ξαναχρησιμοποιήσω τον εκπτωτικό κωδικό και είχα ήδη πληρώσει τα ταχυδρομικά (!!!), μου έβγαλαν νέο κωδικό (σχετικό με το όνομά μου) με τον οποίο προέκυψε μηδενική αξία (!!!). Άψογη εξυπηρέτηση .... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα