karasardelis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Με το κουπόνι FNB13MM Site: http://www.mymemory.com/en/products/notebooks/a4-spiralbound-notebook"> http://www.mymemory.com/en/products/notebooks/a4-spiralbound-notebook Είναι ένα σημειωματάριο με φωτογραφία στο εξώφυλλο και στο οπισθόφυλλο και 150 σελίδες κενές ή με γραμμές... για €4 δεν είναι άσχημο... τα παιδιά σας θα ξετρελαθούν αν το έχουν μαζί τους στο σχολείο!!! Ένα κουπόνι σε κάθε χρήστη αλλά μπορείτε να κάνετε και περισσότερα από ένα User Account και να παραλάβετε στην ίδια διεύθυνση και να πληρώσετε με τον ίδιο τρόπο (π.χ. PayPal) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2013 από karasardelis 7
eko13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Προς στιγμην σκεφτομουνα μην κανουν δωρο κανα λαποτοπ χαχαχα Πες τετραδιο να εισαι ξεκαθαρος!!! 4
karasardelis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Προς στιγμην σκεφτομουνα μην κανουν δωρο κανα λαποτοπ χαχαχα Πες τετραδιο να εισαι ξεκαθαρος!!! Αχαχαααα... δεν έχεις άδικο... Η αλήθεια είναι πως ούτε καν που μου πέρασε από το μυαλό...
IVIetaCreatoR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ περίμενα να δώ κανένα laptop με "λάθος τιμή" , και αποκάτω posts του τύπου πήρα 2, πήρα 3 ελπίζω να τα στείλουν. 2
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί να μην τα στείλουν; Δεν νομίζω να είχε κανείς θέμα με την προηγούμενη προσφορά τους... 1
barman_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 θα τα στηλουν ? φιλε δεν ειναι λαπτοπ πληροφοριακα καλη προσφορα,αλλα σα τη προηγουμενη δεν εχει..καλομαθαμε,στη βρετανια τζαμπα θα τα παιρνουν..
papaspahis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Kαλησπερα Μεχρι ποτε ισχυει αυτη η προσφορα και αν ειναι ευκολο που βρισκετε τα κουπονια?
InsertCoinToJoi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 δεν αντεξα... εκανα την παραγγελια μιας και ημουν ευχαριστημενος απο την προηγουμενη προσφορα τους
karasardelis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Kαλησπερα Μεχρι ποτε ισχυει αυτη η προσφορα και αν ειναι ευκολο που βρισκετε τα κουπονια? Δεν αναφέρει... καλύτερα κάνω γρήγορα την παραγγελία όσο υπάρχει... Το κουπόνι το γράφει στο πρώτο ποστ...
fantakola Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν αναφέρει... καλύτερα κάνω γρήγορα την παραγγελία όσο υπάρχει... Το κουπόνι το γράφει στο πρώτο ποστ... Παιζει αρκετο καιρο αυτη η προσφορα παντως Αν θελεις, αλλαξε και τον τιτλο του νηματος και κανε το noteboοk, τετραδιο για να ειναι πιο κατατοπιστικο
Sadamiraq Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Και γω απο το τιτλο λεω θα παρουμε λαπτοπακι τζαμπε και θα πληρωσουμε μονο τα εξοδα αποστολης
karasardelis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν νομίζω να μπορώ να αλλάξω τον τίτλο... αν θέλει κάποιος moderator ας αλλάξει το notebook σε Μπλοκ ή Σπιράλ
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν νομίζω να μπορώ να αλλάξω τον τίτλο... Μπορεις. Μπλοκ ή τετραδιο σπιραλ Α4 ας γραψεις για να καταλαβαινει ο κοσμος τι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα