Evoliasmenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 γραφεις σχολια μονο και μονο για να κοροιδεψεις,με ρωτησε ο spank για την μνημη και του εχω απαντησει οτι ετσι που την βλεπω δεν φαινεται κατι οπτικα,οσο ηξερα και καταλαβαινα του απαντησα εσυ τωρα τι το παιζεις???και ποιος σε ειπε εσενα οτι δεν καναμε αναζητηση στο ιντερνετ...φαινεται πως γραφεις στο θεμα μου μεσα στην ειρωνια και μπραβο στον spank και π@@...ριες...τραβα παιξτο bill gates σε αλλο θεμα,τους πολυξερους και ειρωνικους δεν τους θελω να απαντανε...
dimuscrossfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 φιλαράκι καταρχήν ηρέμησε.ασε το υφάκι σου σε εμένα και κοίτα να λαμβάνεις τα πράγματα με την καλή τους έννοια και όχι με αυτήν που θες εσύ.εσύ έχεις το πρόβλημα.όχι εγώ.εγώ ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να ειρωνευτώ κανέναν.όσο για τον spank το εννοούσα αυτό που έλεγα και το εννοώ ακόμα..μου αρέσει να βοηθάω τον κόσμο και μπράβο του για άλλη μια φορά που βοηθάει τόσο πολύ.τώρα εσύ που την βλέπεις την ειρωνεία δεν ξέρω.οπότε κοίτα να τα βρεις με τον εαυτό σου.
Evoliasmenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 φιλαράκι καταρχήν ηρέμησε.ασε το υφάκι σου σε εμένα και κοίτα να λαμβάνεις τα πράγματα με την καλή τους έννοια και όχι με αυτήν που θες εσύ.εσύ έχεις το πρόβλημα.όχι εγώ.εγώ ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να ειρωνευτώ κανέναν.όσο για τον spank το εννοούσα αυτό που έλεγα και το εννοώ ακόμα..μου αρέσει να βοηθάω τον κόσμο και μπράβο του για άλλη μια φορά που βοηθάει τόσο πολύ.τώρα εσύ που την βλέπεις την ειρωνεία δεν ξέρω.οπότε κοίτα να τα βρεις με τον εαυτό σου. γιατι ποιος εισαι εσυ???σε παρακαλω μην απαντησεις και μην ξαναστελνεις...δεν εχω λογαριασμο στο forum για να μαλωνω,αυτα στο fb τα κανουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα