Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φυσιολογικά θα ειναι εντάξει ναι, ξέχασες και τον επεξεργαστή :)

α ναι σωστα...εγινε ρε spank ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σου...ελπιζω σε αλλη περιπτωση να μπορεσω να βοηθησω εγω... :-D

• Like 1
Δημοσ.

spank εχουμε μητρικη απο αλλο πισι θα σηκωσω καποιες φωτο να τις ριξεις μια ματια να μου πεις αν γινεται η αλλαγη του επεξεργαστη...κανω upload αυτη την στιγμη κατι φωτος στο imageshack...μισο λεπτο

Δημοσ.

Δες και γράψε μια το μοντέλο της μητρικής (αν δεν το ξέρεις λογικά το γράφει επάνω στην μητρική), και πες και ποιον επεξεργαστή εχεις φυσικά

Δημοσ.

20130205183929.jpg

20130205181014.jpg

20130205181002.jpg

20130205180950.jpg

πως θα βγει αυτος ο επεξεργαστης???(εννοω διαδικασια)την μητρικη απο το αλλο δεν την ξερω ακομα,δεν την εχω εδω...αλλα λογικα δεν θα ταιριαζει???ειναι παρομοιας χρονολογιας κατασκευαστικης στο λεω αυτο επειδη δεν μπορω να σου πω ποια μητρικη ειναι δεν εχω ακομα φουλ στοιχεια

αυτες οι φωτος ειναι απο αυτο που καηκε....

Δημοσ.

ok...λεμε να παρουμε την μητρικη απο το αλλο το μηχανημα και να την βαλουμε σ'αυτο που σου εδειξα για να μην ξαναβγαζουμε τροφοδοτικα/cd/σκληρους κτλ...να κανουμε απλα την συνδεση με τις ταινειες,τα καλωδιακια και να κουμπωσουμε πανω στην κανουργια μητρικη τον επεξεργαστη...ποια ειναι η γνωμη σου για αυτην την κινηση???

Δημοσ.

Υπόψιν οταν βγάζουμε μια ψήκτρα και βάζουμε καινούργια η την ίδια (οτι ψήκτρα και σε οχι επεξεργαστή και αν ειναι) χρειαζόμαστε και θερμοαγώγιμη πάστα η οποία παει ανάμεσα στον επεξεργαστή και την ψήκτρα ωστε να έχουμε ομοιόμορφη κατανομή της θέρμότητας.

Φυσικά καθαρίζουμε με λίγο οινόπνευμα την παλια πάστα (υπολοίματα) που έχουν μείνει τοσο στον επεξεργαστή οσο και την ψήκτρα.

Οδηγίες επίσης στο παρακάτω video

http://www.youtube.com/watch?v=I3gx6c62D7I

ok...λεμε να παρουμε την μητρικη απο το αλλο το μηχανημα και να την βαλουμε σ'αυτο που σου εδειξα για να μην ξαναβγαζουμε τροφοδοτικα/cd/σκληρους κτλ...να κανουμε απλα την συνδεση με τις ταινειες,τα καλωδιακια και να κουμπωσουμε πανω στην κανουργια μητρικη τον επεξεργαστη...ποια ειναι η γνωμη σου για αυτην την κινηση???

Αυτο θα κάνεις αλλα να σιγουρευτείς για το μοντέλο της μητρικής και αν παίρνει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, και μην ξεχάσει να βάλεις θερμοαγώγιμη πάστα

Δημοσ.

Υπόψιν οταν βγάζουμε μια ψήκτρα και βάζουμε καινούργια η την ίδια (οτι ψήκτρα και σε οχι επεξεργαστή και αν ειναι) χρειαζόμαστε και θερμοαγώγιμη πάστα η οποία παει ανάμεσα στον επεξεργαστή και την ψήκτρα ωστε να έχουμε ομοιόμορφη κατανομή της θέρμότητας.

Φυσικά καθαρίζουμε με λίγο οινόπνευμα την παλια πάστα (υπολοίματα) που έχουν μείνει τοσο στον επεξεργαστή οσο και την ψήκτρα.

Οδηγίες επίσης στο παρακάτω video

http://www.youtube.com/watch?v=I3gx6c62D7I

Αυτο θα κάνεις αλλα να σιγουρευτείς για το μοντέλο της μητρικής και αν παίρνει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, και μην ξεχάσει να βάλεις θερμοαγώγιμη πάστα

αν ταιριαζει ο επεξεργαστης ειμαστε κομπλε ομως ε???δεν πιστευω τα αλλα να μην ταιριαζουν...

Δημοσ.

Επεξεργαστής και ram φυσικά

μιλαμε για την θεση που μπαινει η ραμ...τωρα που το θυμηθηκα!!!!η ραμ ταιριαζουν γιατι αυτες που σου ειχα πει προηγουμενως οτι δοκιμασα κτλ ειναι απο εκεινο το κουτι...αρα μας μενει μονο ο επεξεργαστης...πως θα καταλαβω αν ταιριαζει???(συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις μου αλλα γνωριζω μονο απο software απο συνδεσμολογια ειμαι λιγο ασχετος)

Δημοσ.

Θα βρείς αρχικά ποιο ειναι το μοντέλο της μητρικής που θέλεις να βάλεις τον επεξεργαστή (αφου ξέρεις φυσικά και τι επεξεργαστή εχεις) και θα δεις στα specs που θα βρεις στο site της αν υποστηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο

Δημοσ.

Θα βρείς αρχικά ποιο ειναι το μοντέλο της μητρικής που θέλεις να βάλεις τον επεξεργαστή (αφου ξέρεις φυσικά και τι επεξεργαστή εχεις) και θα δεις στα specs που θα βρεις στο site της αν υποστηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο

καταλαβα...αλλιως δεν γινεται η δουλεια,εκτος αν βρουμε επεξεργαστη...εγινε spank ευχαριστω και παλι για την πολυτιμη βοηθεια...τα υλικα που δειχνει το δευτερο βιντεο απο που τα παιρνουμε και ποια ειναι ακριβως???

Δημοσ.

το οτι δεν φαίνεται κάτι εξωτερικά με το μάτι δεν σημαίνει ότι δεν ράγισε.απλώς η συμβουλή μου είναι να ενημερώνεστε πρώτα από το   ίντερνετ πριν βάλετε χέρι σε οποιοδήποτε μηχάνημα.στο λέω γιατί θα μπεις σε περιττά έξοδα τώρα.και μπράβο στον spank που βοηθάει και αφιέρωσε τόσο χρόνο. :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...