Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το buzzer μας προειδοποιεί η μας ενημερώνει ποτε εχει ανοίξει ο υπολογιστής αν κανει boot σωστά με το χαρακτηριστικό beep που ακούμε στην αρχή η για σφάλματα που μπορεί να υπάρχουν σε ram επεξεργαστή η οτιδήποτε αλλο.

post-40279-0-11322600-1360066170_thumb.jpg

post-40279-0-46168400-1360066171_thumb.jpg

post-40279-0-79063700-1360066171_thumb.jpg

post-40279-0-26008000-1360066172_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το buzzer μας προειδοποιεί η μας ενημερώνει ποτε εχει ανοίξει ο υπολογιστής αν κανει boot σωστά με το χαρακτηριστικό beep που ακούμε στην αρχή η για σφάλματα που μπορεί να υπάρχουν σε ram επεξεργαστή η οτιδήποτε αλλο.

attachicon.gif$(KGrHqIOKioE14OK1g,oBNtJQGM5bw~~_35.JPG

attachicon.gifba9242ae.jpg

attachicon.gifimages.jpg

attachicon.gifpcloft203694992016jj2.jpg

ευχαριστω πολυ spank για την βοηθεια,αυτο παντως δεν κανει τπτ το μηχανημα εννοω(μολις τον βαλω στο ρευμα)αν δεν κανει μπιπ αρα η μητρικη ''καθαρισε''ε???μαζι και τα πραγματα που ειναι πανω???

Δημοσ.

Ορισμένες μητρικές οσο αφορά το buzzer ειτε το εχουν ενσωματομένο στην motherboard ειτε δεν υπάρχει καθόλου ειτε εχει κάει, δεν ειναι δηλαδή ο κανόνας.

Ποιο ειναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ομως ακριβώς ?

Δημοσ.

Ορισμένες μητρικές οσο αφορά το buzzer ειτε το εχουν ενσωματομένο στην motherboard ειτε δεν υπάρχει καθόλου ειτε εχει κάει, δεν ειναι δηλαδή ο κανόνας.

Ποιο ειναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ομως ακριβώς ?

απο την βοηθεια σου ειδα οτι ειναι ενσωματομενο...λοιπον,αρχικα δεν δουλευε αυτο το μηχανημα λογω λογισμικου κτλ,τον κανουμε φορματ τον στηνουμε γενικοτερα και ολα κομπλε...ο φιλος μου ομως τον ανοιξε και εβαλε κατα λαθος την ραμ αναποδα(πως κουμπωσε δεν ξερω μπορει η μιση να επιανε στην βαση της)και τον εβαλε μπροστα και εκει που πηγε να παρει μπροστα εσβησε...απο τοτε δεν αναβει τπτ ουτε το cd δεν δουλευει η οθονη βγαζει no signal(παιρνει ρευμα ομως κανονικα) και το μονο που λειτουργει ειναι οι ψυκτρες(φουρφουρια).......η μητρικη ειναι αυτη  http://www.scribd.com/doc/15566673/MSI-661FM2V-MS7060

Δημοσ.

φαντάζομαι πως θα την πίεζε για να κουμπώσει έτσι ανάποδα που την έβαζε.να σου κάνει κόλπα επειδή κουμπώθηκε ανάποδα δεν νομίζω.να σου κάνει κόλπα επειδή κάτι ράγισε σίγουρα το νομίζω.  :-) εσύ δεν μπορείς να το τσεκάρεις αν είναι ραγισμένη ή όχι

Δημοσ.

φαντάζομαι πως θα την πίεζε για να κουμπώσει έτσι ανάποδα που την έβαζε.να σου κάνει κόλπα επειδή κουμπώθηκε ανάποδα δεν νομίζω.να σου κάνει κόλπα επειδή κάτι ράγισε σίγουρα το νομίζω.  :-) εσύ δεν μπορείς να το τσεκάρεις αν είναι ραγισμένη ή όχι

εγω που την βλεπω φαινεται οκ...οπως ηταν ειναι και τωρα...με τα αλλα τι γινεται???που δεν δουλευει τπτ...

Δημοσ.

Επειδή έβαλε την ram ανάποδα και οπως λες κούμπωσε κιολας (δηλαδή μπήκε με μεγάλη πιέση και οχι σωστά) πολύ πιθανό να εγινε κάποιο βραχυκύκλωμα και να έκαψε κατι στην μητρική.

Αν και ειναι αργά για να σώσεις κατι γιατι μάλλον κατι εχει κάει βγάλε τα παντα απο επάνω δίσκους , cdrom κτλπ και ασε μονο μια κάρτα γραφικών (εκτος και αν εχει ενσωματωμένη οποτε δοκιμάζει με και χωρίς την κάρτα) ram (οχι στο slot που μπήκε ανάποδα και καλύτερα αλλο dimm αν εχεις) και τροφοδοτικό (και επεξεργαστή φυσικά)

H ram μπορεί να μην έπαθε τίποτα πολύ πιθανόν ομως η μητρική για αυτο και εχει τις εγκοπές ώστε να μην μπαίνει με αλλο τρόπο :P

• Like 1
Δημοσ.

dimm λέγεται αλλιώς και η ram, αυτα δηλαδή ειναι 2 dimm ram :)

attachicon.gifmotherboard-dimm.jpg

οκ

βγαινω παιδια για να συνδεσω το κουτι....και πρεπει να βγαλω το δικο μου,τα εκανα ολα αυτα και τωρα θα τον βαλω στο ρευμα...σε 10 ειμαι ξανα online...

παιδια ειμαι μεσα,ξεσυνδεσα σκληρους,cd κτλ εκανα αυτα που μου ειπε ο spank(εβαλα τις αλλες 2 μνημες που ειχα) ειμαι παλι στα ιδια μονο τα φουρφουρια δουλευουν.....που καταληγουμε αρα???

τουλαχιστον αφου δεν θα δουλεψει ο υπολογιστης μπορουμε να παρουμε κανενα σκληρο η τπτ αλλο που να ειναι χρησιμο???

Δημοσ.

Το πιο πιθανό ειναι να εχει κάψει κατι στην motherboard αλλα επειδή δεν ειμαι και δεν θέλω να σου πως πέταξε την ετσι απλά, αν εχεις 2αρα πράγματα δοκιμάσεις (αλλες ram , επεξεργαστή, και τροφοδοτικό) για να εισαι σίγουρος 100 %.

Αλλιώς κρατάς τα πάντα εκτος απο την motherboard και δοκιμάζεις και αυτες τις ram που εχεις σε εναν αλλο υπολογιστή (αν ειναι καλές τις κρατάς και αυτές αν εχουν καει τις πετάς).

Αν και δεν κάναμε το πιο απλο, τώρα μου ήρθε αν και δεν νομίζω να εχει να κάνει , ρίξε και ενα bios reset (αν δεν ξέρεις πως δες το παρακάτω video)

http://www.youtube.com/watch?v=Pdp_L5IxaNI

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,αν θελεις μεινε online να σου στειλω σε λιγο τι εγινε....

το μονο που καταφερα με το reset bios ηταν να κανω το cd να δουλεψει...και με την δικια του μνημη και μετις αλλες 2 που ειχα εγω...το ιδιο αποτελεσμα δηλαδη και στις 2 περιπτωσεις....που καταληγουμε αρα???

Δημοσ.

Δηλαδή απλα παίρνει ρεύμα γυρίζουν οι ανεμιστήρες και τίποτα αλλο ειναι σαν νεκρό ετσι ?

Αν δεν έχεις να δοκιμάσεις και 2α πράγματα οπως επεξεργαστή και αλλη κάρτα γραφικών αλλα και τροφοδοτικό (για να εισαι 100 % σίγουρος) μαλλον πρέπει να την χαιρετήσεις σιγα σιγα.

Όπως τα περιγράφεις πάντως νομίζω πως κατι εχει καεί

Δημοσ.

ναι παιρνει ρευμα γυριζουν οι ανεμιστηρες και τπτ αλλο...δεν εχω ανταλλακτικα για τετοια δοκιμη,καταλαβα ειναι για φουντο...τουλαχιστον να κρατησουμε τροφοδοτικο,μνημη ραμ,cd και σκληρο...???αυτα λογικα θα ειναι ενταξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...