fsbmaniac Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Και ομως εν ετη 97 ,ενας υπαλληλος οτε ο οποιος νομιζω εργαζοταν στα εργαστηρια καλιθεας τα θρυλικα εργαστηρια μου ειχε πει οτι θα ηθελε να κανει ενα προγραμμα που θα ειναι σαν τηλεφωνικος καταλογος θα εχει την φωτογραφια σου στοιχεια σου και θα μπορει ο ενας να στελνει μυνηματα στον αλλο ακομα και να ψαξεις με διαφορα χαρακτηριστικα ατομα πχ ποδοσφαιρο ψαρεμα με τα ιδια ενδιαφεροντα ... το 97 αυτο που και σιγουρα και αλλοι ειχαν τετοιες ιδεες ...απλα στην αμερικη υπαρχει η τεχνολογια του πως παιρνεις κατι ειται ιδεα ειται προιον το βγαζεις το παντεντοποιεις και αναλογα με το feedback της αγορας το εξελισεις συνεχεια με σταθερους ρυθμους ...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) το facebook ειναι ενας απλος τροπος να επικοινωνησεις..η να δουλεψεις...τωρα αν το 80% απο τον πλανητη που εχει facebook ειναι ζωα συγκεκριμενα "κλωνοι" γιατι ολοι μαλακιζονται στο facebook (και βαζω και εμενα μεσα το παραδεχομαι)...προβλημα μας και κακο του κεφαλιου μας...και τα φαρμακα βγηκαν για να σε κανουν καλυτερα αλλα αν παρεις ολο το κουτακι ζωη σε λογου μας...ειναι κακο να κρινουμε το καθετι...αν δεν εισαι ζωο προσεχε τι κανεις..και προσεχε να μην εισαι μεσα σε αυτο το 80%..το facebook βγηκε για να εξυπηρετει...να σε κανει να μιλας με την γιαγια joanna στην αμερικη...και οχι η ζωη σου να ειναι το facebook Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2013 από KoKoPsOpSaRoS
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Οτι θα διαβαζα σε τεχνολογικο φορουμ τετοιες αποψεις δε το περιμενα. Οκ δικαιωμα σου να μη γουσταρεις το fb κ να μη το χρησιμοποιεις αλλα οι αφορισμοι ειναι περιττοι. Οποιος αποβλακωνεται στο fb με τον ιδιο τροπο μπορει να το κανει στο τουιτερ, στο φορουμ & σε αλλες σελιδες/εφαρμογες. Γιατι εδω μεσα δεν υπαρχουν ατομα που ξοδευουν πολλες ωρες ας πουμε? Οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιος αποτελει ενα κοινωνικο φαινομενο, ή (σωστη) χρηση του οποιου ειναι γαματη. Μιλας τσαμπα, μαθαινεις νεα γνωστων σου, επικοινωνεις με ατομα με τα οποια ειχες χαθει. Τωρα αν εσυ εισαι καμμενος κ περνας ολη τη μερα ανεβαζοντας τραγουδια κ κανοντας καθε μερα τσεκ ιν, ε η βλαβη ειναι στο κεφαλι σου οχι στο facebook. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App 3
tsofronas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εβιβααααα Sent from my iPhone using Insomnia
Venisk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Οι εποχές αλλάζουν κάποια στιγμή θα βαρεθούμε κ το fb όπως έφερε καλά κ αυτό έφερε κ τ κακά του..δεν το χρησιμοποιούμε όλοι με τον ίδιο σκοπό κ ούτε όλοι μπαίνουμε στο ίδιο σακί επειδή έχουμε fb!
gasantony Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αν το αφήνεις να σου κάνει κακό , σου κάνει !!! Προσέχουμε για να έχουμε !!
pigeon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ορισμένοι που αυτόδιαφημίζονται -και εδώ μέσα- ως υπερμοντέρνοι και φανατικοί υπέρμαχοι των κοινωνικών δικτύων είναι στην πράξη πάρα πολύ αντικοινωνικοί. Με τόση "κοινωνική" δικτύωση, θα έπρεπε να είχατε αγιάσει από την καλοσυνάδα και την αγάπη στο συνάνθρωπο, όχι να αρπάζεστε με ψύλλου πήδημα.. 3
lostresam Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 στανταρ ολοι εσεις που κραζετε το fb εχετε σιγουρα και προφιλ... το θεμα ειναι πως το λειτουργει ο καθενας μας...και εγω κραζω κατι μαλ@κισμενα που ζητιανευουν like λες και ειναι η δοση τους,αυτα ναι ειναι καμμενα αλλα δεν φταιει το fb..φταινε οι ιδιοι και αν το παμε ακομη πιο μακρια η ιδια η κοινωνια μας που εχει θεσει καποια σαπια προτυπα...αλλα τεσπα. 1
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 στανταρ ολοι εσεις που κραζετε το fb εχετε σιγουρα και προφιλ... Στανταρ αν κοιτάξεις ψηλά αυτή τη στιγμή θα δεις το άκυρο που σου 'ρχεται. Και ξαναλέω, δεν κράζουμε το Facebook, αλλά τους χρήστες του (όχι όλους εννοείται). 2
PsyGreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Στανταρ αν κοιτάξεις ψηλά αυτή τη στιγμή θα δεις το άκυρο που σου 'ρχεται. Και ξαναλέω, δεν κράζουμε το Facebook, αλλά τους χρήστες του (όχι όλους εννοείται). εγώ πάντως στάνταρ έλιωσα από τα γέλια
lostresam Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) αν διαβασες ΚΑΛΑ προτου απαντησεις και με υφος χωρις να με ξερεις καν μαγκα του φορουμ εγω επικεντρωθηκα σε αυτους που κραζουν το fb σαν σελιδα χωρις επιχειρηματα οχι σε αυτους που κραζουν τους χρηστες του γιατι πολυ απλα τους χρηστες τους κραζω κ εγω εφοσον κανουν καταχρηση...απτο ποστ σου ο λογικος ανθρωπος καταλαβαινει οτι συμφωνεις με τα προαναφερθεντα λεγομενα μου του πρωτου μου ποστ,παρα οτι μου την λες ή κατι τετοιο. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2013 από lostresam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα