SakafliaC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μπορει καποιος να μου εξηγησει, τι ακριβως κερδος θα ειχε, αν αυριο ας πουμε εκλεινε το fb; Θες να μας εξηγήσεις εσύ τη ζημία απ το κλείσιμο του? Πέρα απ αυτό φίλε pournaras επειδή απάντησα κάπως επιθετικά μη νομίζεις ότι έχω κάτι μαζί σου, αλλά και ο Bieber ξέρω γω εύχομαι να πνιγεί με το φαί του τώρα που μιλάμε χωρίς να έχω κάποιο κέρδος απ τον πνιγμό αυτό. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2013 από SakafliaC 3
nemesiskp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει, τι ακριβως κερδος θα ειχε, αν αυριο ας πουμε εκλεινε το fb; Εμενα προσωπικα θα σταματουσαν να μου πριζουν τα @@ καθε μερα με το να κανω λογαριασμο.Επισης θα σταματησουν να με κοιτανε σαν βοδι οταν σε νεες παρεες λεω οτι δεν εχω facebook.Ακομη θα σταματησουν τα ηλιθια σχολιακια αναμεσα στις κουβεντες μια στο τοσο,για την ταδε φωτο που ανεβασε η ταδε κ@ριολα και τα σχολιακια των λιγουριδων απο κατω."Αχχχ ειδες τι φωτο που ανεβασε η κ@ριολιδου;Δεν ητανε τελειααααα;;;;Σχολιασε και ο μ@@νοδουλος απο κατω,τι γλυκοςςςςς" Τελος,ΕΛΠΙΖΩ,να παθουν καταθλιψη οι εξαρτημενοι απο αυτο,χαζογκομενοι-μενες που το παιζουν ιστορια,μπας και αυτοκτονησουν και γλυτωσει ο κοσμος απο κατι εκατομμυρια,"κοινωνικα" ατομα.Σαν εξτρα αποτελεσμα αυτου,θα γλυτωσουμε εκει που αραζουμε για καφεδακι,τα απανωτα φλας απο τα διπλα τραπεζια που φωτογραφιζουν την καθε,μα καθε στιγμη τους,και με κανουν να αισθανομαι σαν star στο hollywood. Οπως λεει και ο Φανης:ΨΟΦΟΣ!!! 21
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ QQ όποτε γράφετε κάτι για το fb όμως.. 1
alexandergr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει, τι ακριβως κερδος θα ειχε, αν αυριο ας πουμε εκλεινε το fb; Τα γλυκά δάκρυα των εκατομμύρια χρηστών θα προκαλούσαν μια αύξηση της γλυκόζης στο αίμα. Αυτή με τη σειρά της θα προκαλούσε ψυχολογική ανάταση και ευφορία. 6
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Τα γλυκά δάκρυα των εκατομμύρια χρηστών θα προκαλούσαν μια αύξηση της γλυκόζης στο αίμα. Αυτή με τη σειρά της θα προκαλούσε ψυχολογική ανάταση και ευφορία. Xαχαχαχαχχααχχα
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Όπως αναφέρεται και στο χθεσινό Δελτίο Τύπου εδώ στο forum, η συντριπτική πλειοψηφία χρησιμοποιεί το Facebook με γελοίο τρόπο. Ακριβώς αυτά που έλεγα πριν λίγο καιρό, μόνο που πιστεύω ότι είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Το Facebook μπορεί να αποδειχθεί εργαλείο, όμως ελάχιστοι το χρησιμοποιούν «σοβαρά». Συγγνώμη αν θεωρώ το ξεκατίνιασμα γελοιότητα. 1
SakafliaC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ QQ όποτε γράφετε κάτι για το fb όμως.. Τι εννοείς?
z4rx07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα προσωπικα θα σταματουσαν να μου πριζουν τα @@ καθε μερα με το να κανω λογαριασμο.Επισης θα σταματησουν να με κοιτανε σαν βοδι οταν σε νεες παρεες λεω οτι δεν εχω facebook.Ακομη θα σταματησουν τα ηλιθια σχολιακια αναμεσα στις κουβεντες μια στο τοσο,για την ταδε φωτο που ανεβασε η ταδε κ@ριολα και τα σχολιακια των λιγουριδων απο κατω."Αχχχ ειδες τι φωτο που ανεβασε η κ@ριολιδου;Δεν ητανε τελειααααα;;;;Σχολιασε και ο μ@@νοδουλος απο κατω,τι γλυκοςςςςς" Τελος,ΕΛΠΙΖΩ,να παθουν καταθλιψη οι εξαρτημενοι απο αυτο,χαζογκομενοι-μενες που το παιζουν ιστορια,μπας και αυτοκτονησουν και γλυτωσει ο κοσμος απο κατι εκατομμυρια,"κοινωνικα" ατομα.Σαν εξτρα αποτελεσμα αυτου,θα γλυτωσουμε εκει που αραζουμε για καφεδακι,τα απανωτα φλας απο τα διπλα τραπεζια που φωτογραφιζουν την καθε,μα καθε στιγμη τους και με κανουν να αισθανομαι σαν star στο hollywood. Οπως λεει και ο Φανης:ΨΟΦΟΣ!! Εδώ είναι που άτομο θα πρέπει να μην επηρεάζεται από αυτά, να ακολουθεί αυτό που κατά την γνώμη του είναι καλό και πρέπων και να μην μαζοποιείται. Εκεί δείχνεις την μαγκια σου φίλε, οταν ξεχωρίζεις και μπορεις, έχεις την δύναμη παραλληλα να αντιμετωπισεις την κριτικη της διαφορετικοτητας. 2
Mourloz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Όσο και να μην αρέσει σε ορισμένους, καθαρά αμα το δούμε απο τεχνολογική σκοπιά ο τύπος ειχε την ιδέα και την υλοποίησε απο το τίποτα και το έκανε το μεγαλύτερο social network και γενικά ένωσε κατα κάποιο τρόπο ολο τον κόσμο απο καθε άκρη της γής. Respect απο εμένα μονο που ειχε την ιδέα και κατάφερε και την υλοποίησε. Τεχνολογικά δεν έχει να δείξει τίποτα. Από πλευράς σύλληψης της ιδέας, συμφωνώ ότι ήταν πολύ μπροστά ο τύπος. Δυστυχώς.
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ είναι που άτομο θα πρέπει να μην επηρεάζεται από αυτά, να ακολουθεί αυτό που κατά την γνώμη του είναι καλό και πρέπων και να μην μαζοποιείται. Εκεί δείχνεις την μαγκια σου φίλε, οταν ξεχωρίζεις και μπορεις, έχεις την δύναμη παραλληλα να αντιμετωπισεις την κριτικη της διαφορετικοτητας. Δεν έχει λογαριασμό, τι άλλο να κάνει; Να σώσει τον κόσμο απ' τη βλακεία; 6
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Τεχνολογικά δεν έχει να δείξει τίποτα. Από πλευράς σύλληψης της ιδέας, συμφωνώ ότι ήταν πολύ μπροστά ο τύπος. Δυστυχώς. Αυτο ακριβώς ενοω απο θέμα σύλληψης της ιδέας το λεω και μόνο, καθως επίσης απο το πως το χρησιμοποιεί και πως το βλέπει ο καθένας το κανει κακό - καλό, χρήσιμο η άχρηστο εργαλείο.
pournaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Θες να μας εξηγήσεις εσύ τη ζημία απ το κλείσιμο του? Πέρα απ αυτό φίλε pournaras επειδή απάντησα κάπως επιθετικά μη νομίζεις ότι έχω κάτι μαζί σου, αλλά και ο Bieber ξέρω γω εύχομαι να πνιγεί με το φαί του τώρα που μιλάμε χωρίς να έχω κάποιο κέρδος απ τον πνιγμό αυτό. Ζημια απο τυχον κλεισιμο του; μμμ, ναι μια βασικη για μενα. Θα αναγκαστω να εχω παλι 15 διαφορετικα προγραμματα για να επικοινωνω με τον καθε γνωστο μου, διοτι αλλος εχει msn αλλα δεν εχει skype, αλλος εχει skype αλλα δεν εχει μπει ποτε να δει τα email του, αλλος αλλαζει email σαν υαλοκαθαριστηρας, αλλος δεν εχει τιποτε γιατι εχει κινητο με εγκατεστημενο το viber και παει λεγοντας. Με το fb εχω γλυτωσει, και οποιον χρειαζομαι, του στελνω μηνυμα εκει, ξεροντας οτι σιγουρα μεσα στη μερα θα το δει. Κατα τα λοιπα, δεν εχω αλλο κερδος, αλλα το θεωρω πολυ παιδιαστικο το να ευχομαι να κλεισει κατι, απλα και μονο επειδη εχει τοσο μεγαλη αποδοχη απο τον κοσμο, 2
SakafliaC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ζημια απο τυχον κλεισιμο του; μμμ, ναι μια βασικη για μενα. Θα αναγκαστω να εχω παλι 15 διαφορετικα προγραμματα για να επικοινωνω με τον καθε γνωστο μου, διοτι αλλος εχει msn αλλα δεν εχει skype, αλλος εχει skype αλλα δεν εχει μπει ποτε να δει τα email του, αλλος αλλαζει email σαν υαλοκαθαριστηρας, αλλος δεν εχει τιποτε γιατι εχει κινητο με εγκατεστημενο το viber και παει λεγοντας. Με το fb εχω γλυτωσει, και οποιον χρειαζομαι, του στελνω μηνυμα εκει, ξεροντας οτι σιγουρα μεσα στη μερα θα το δει. Κατα τα λοιπα, δεν εχω αλλο κερδος, αλλα το θεωρω πολυ παιδιαστικο το να ευχομαι να κλεισει κατι, απλα και μονο επειδη εχει τοσο μεγαλη αποδοχη απο τον κοσμο, Εμένα πάλι δε μου φαίνεται καθόλου παιδιάστικό το να εύχομαι να κλείσει το fb ή να πεθάνει ο Bieber Δε μπορώ να καταλάβω πώς οι γνωστοί σου κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα δουν το fb τους, αλλά δε θα δουν τα mail τους ξέρω γω ή το viber τους που χτυπάει σαν κανονικό μήνυμα..
Gtr34 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει, τι ακριβως κερδος θα ειχε, αν αυριο ας πουμε εκλεινε το fb; Θα σταματήσει το φαινόμενο οποία γυναίκα γνωρίζω το πρώτο πράγμα που θα με ρωτά να είναι αν έχω Fb έλεος μωρή με έχεις μπροστά σου ρωτά με ότι θες Θα πάψουν να με κοιτούν σαν μαλάκα όταν τους λέω ότι δεν έχω Θα σταματήσουν οι ηλίθιες συζητήσεις γύρω από αυτό αχ είδες την τελευταίες φώτο που ανέβασα , κανε κάνα like , πωωωω δες τι έχει γράψει αυτός/η στο wall .....Τα νεύρα μουυυυυυυυ Ο κόσμος θα γίνει ποιο κοινωνικός¨.Ναι το πιστεύω αυτό έχει καταντήσει αηδία ποια flirt , σχέσεις , χωρισμοί μέσα από μια γαμώ σελίδα και μην ακούσω την γνωστή καραμέλα βρίσκεις φίλους που έχεις χάσεις γιατί αυτούς που αγαπάς και νοιάζεσαι πραγματικά δεν του χάνεις !! Θα απαλλαχτώ από τα ηλίθια email που μου έρχονται βουνό προώθησε το , είναι σημαντικό για να σώσουμε το λιοντάρι της Αφρικής μωρέ που υποφέρει από την κλιματολογική αλλαγή.... και άλλα τέτοια σοφά Θα διαβάζουμε τα blog και διάφορες άλλες σελίδες σαν άνθρωποι χωρίς να γεμίζουμε τον browser με ένα κάρο προσθετά για να αποφύγουμε την σαβούρα Θα σταματήσουν οι επαναστάσεις της δεκάρας από τον καναπέ/ καρεκλά. Με το να ανοίγεις ηλίθια προφίλ δεν βελτιώνεις την ποιότητα ζωής σου και αυτόν που σε περιτριγυρίζουν Για να μην παρεξηγηθώ είναι καθαρά προσωπική άποψη , δεν είμαι τεχνοφοβικος, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που έχουν και αναγνωρίζω ότι έχει και κάποια θετικά στοιχειά απλά 3
pournaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πάλι δε μου φαίνεται καθόλου παιδιάστικό το να εύχομαι να κλείσει το fb ή να πεθάνει ο Bieber Δε μπορώ να καταλάβω πώς οι γνωστοί σου κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα δουν το fb τους, αλλά δε θα δουν τα mail τους ξέρω γω ή το viber τους που χτυπάει σαν κανονικό μήνυμα.. Δεν μπορεις να καταλαβεις; Το οτι ολοι μπαινουν στο fb τουλαχιστον μια φορα τη μερα, και το οτι εγω γλυτωνω απο το να εχω αλλο προγραμμα επικοινωνιας για σενα, αλλο για τον διπλα, αλλο για τον επομενο κλπ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα