Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα sony vaio και θέλω να του κάνω restore, αλλά έχω χάσει τον εξωτερικό μου σκληρό ( το ξέρω, τραγικό..).

Αν το κάνω χωρίς να αποθηκεύσω τα αρχεία μου, θα χαθούν; Ή θα μείνουν σε κάναν φάκελο χωμένα κάπου στον εσωτερικό;

Δημοσ.

Αν κανεις restore χωρις να αποθηκευσεις τα αρχεια που βρισκονται στο partition των windows θα τα χασεις

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να φταιξεις ενα αλλο partition (αν δεν εχεις ηδη) και να περασεις εκει τα αρχεια σου!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κανεις restore χωρις να αποθηκευσεις τα αρχεια που βρισκονται στο partition των windows θα τα χασεις

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να φταιξεις ενα αλλο partition (αν δεν εχεις ηδη) και να περασεις εκει τα αρχεια σου!

Φίλε μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα ένα θέμα και τώρα μπόρεσα να φτιάξω ένα δεύτερο partition και προχωράω.

Οπότε περνάω όλα τα αρχεία που θέλω εκεί μέσα και κάνω το restore στο άλλο, που είναι το partition με το λογισμικό; Γίνεται έτσι κανονικά;

Δημοσ.

Ωπα! το κομματι που θα φτιαξω γιατι να το χαλασει? εγω στον C θα κανω, θα επηρεαστει και το αλλο? τι νοημα εχει η υπαρξη του τοτε?

Δημοσ.

αν κανεις restore απο τα recovery disks του λαπτοπ σου τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα τα χασεις ολα γιατι επαναφερει το μηχανιμα σε εργοστασιακες ρυθμισεις (τουλαχιστον ετσι κανει το Hp μου) αν παλι κανεις format με αλλο dvd που δεν εχει σχεση με το laptop και κανεις εγκατασταση των windows στο c το d (πχ) δεν θα πειραχτει καθολου.τωρα ολα αυτα ισχυουν στο δικο μου οποτε δεν μπορω να στα πω με 100% βεβαιότητα.. 

Δημοσ.

Ωπα! το κομματι που θα φτιαξω γιατι να το χαλασει? εγω στον C θα κανω, θα επηρεαστει και το αλλο? τι νοημα εχει η υπαρξη του τοτε?

Ναι προσεξέ το αυτό γιατί την πάτησα πριν 2 χρόνια με του συζύγου τον υπολογιστή και έσβησε τα partition και τον έκανε ένα το σκληρό και τε χασε ολα (παραλίγο να με χωρίσει χαχα)

Sent from my iPhone using Insomnia

<p>αν κανεις restore απο τα recovery disks του λαπτοπ σου τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα τα χασεις ολα γιατι επαναφερει το μηχανιμα σε εργοστασιακες ρυθμισεις (τουλαχιστον ετσι κανει το Hp μου) αν παλι κανεις format με αλλο dvd που δεν εχει σχεση με το laptop και κανεις εγκατασταση των windows στο c το d (πχ) δεν θα πειραχτει καθολου.τωρα ολα αυτα ισχυουν στο δικο μου οποτε δεν μπορω να στα πω με 100% βεβαιότητα.. </p>

Το περίεργο είναι ότι σε εκεινη τη φάση έβαλα να κάνω φορματ με dvd windows κανονικά όχι επαναφορά, και παλι εγινε ενας ο δισκος και χαθηκαν ολα. Δεν ξερω μήπως κάποια ρύθμιση μου διέφυγε ή κάτι αλλά το χω κάνει τοσες φορές το φορματ σε partition και ποτέ άλλοτε δεν ειχε συμβεί.

Δημοσ.

Ναι προσεξέ το αυτό γιατί την πάτησα πριν 2 χρόνια με του συζύγου τον υπολογιστή και έσβησε τα partition και τον έκανε ένα το σκληρό και τε χασε ολα (παραλίγο να με χωρίσει χαχα)

Το περίεργο είναι ότι σε εκεινη τη φάση έβαλα να κάνω φορματ με dvd windows κανονικά όχι επαναφορά, και παλι εγινε ενας ο δισκος και χαθηκαν ολα. Δεν ξερω μήπως κάποια ρύθμιση μου διέφυγε ή κάτι αλλά το χω κάνει τοσες φορές το φορματ σε partition και ποτέ άλλοτε δεν ειχε συμβεί.

δεν ξερω μπορει να ειχε γινει κατι λαθος :P παντως εγω περασα win8 στο λαπτοπ με δικο μου dvd και εκανε μονο στο παρτισιον μου ηθελα.

Δημοσ.

δεν ξερω μπορει να ειχε γινει κατι λαθος :P παντως εγω περασα win8 στο λαπτοπ με δικο μου dvd και εκανε μονο στο παρτισιον μου ηθελα.

Η διαδικασία της επαναφοράς λειτουργεί πολύ διαφορετικά από το να κάνεις format σε ένα partition και μετά απλώς να εγκαταστήσεις κάποιο OS πάνω του.

Μπορείς να φτιάξεις ένα partition και να κάνεις μια κανονική εγκατάσταση των windows. Αν θέλεις να κάνεις restore κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει αναγκαστικά να κρα΄τησεις τα αρχεία σου σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης.

Αν δεν είναι μεγάλος ο όγκος με λίγη υπομονή μπορείς να τα ανεβάσεις σε κάποια υπηρεσία cloud.

Δημοσ.

Η διαδικασία της επαναφοράς λειτουργεί πολύ διαφορετικά από το να κάνεις format σε ένα partition και μετά απλώς να εγκαταστήσεις κάποιο OS πάνω του.

Μπορείς να φτιάξεις ένα partition και να κάνεις μια κανονική εγκατάσταση των windows. Αν θέλεις να κάνεις restore κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει αναγκαστικά να κρα΄τησεις τα αρχεία σου σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης.

Αν δεν είναι μεγάλος ο όγκος με λίγη υπομονή μπορείς να τα ανεβάσεις σε κάποια υπηρεσία cloud.

αυτο ειπα και εγω :P μαλλον δεν το εθεσα σωστα :P

Δημοσ.

Πήγαινε αγόρασε έναν άλλο εξωτερικό δίσκο. Στο crazysundays.gr έχει έναν wd passport 2.5'' 1TB στα 83€ (http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml). Μόνο έτσι θα είσαι ασφαλείς.

Το system recovery θα στα σβήσει όλα και θα σου παραδώσει τον υπολογιστή όπως τον αγόρασες. Θα σου διαγράψει και ότι partitions έχεις κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...