Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για προγραμματισμό και γενικότερα εφαρμογές embedded συστημάτων τότε συμφέρει ένα κινέζικο tablet με οθόνη αφής 7αρα. Κάνα 70 ευρώ κάνει.

Βγαίνει στα ίδια λεφτά αν πάρεις το model B, το κουτί, το τροφοδοτικό και την κάρτα SD.

Δημοσ.

αντε να βρεις όμως touch screen 7" με θυρα hdmi.

μια μια γρηγορη αναζητηση δεν βρηκα κατι..

τελικα βρηκα, google "CVFQ-E123"

κοντα 200 ευρω παει απο οτι βλεπω..

μετα πως θα δωσεις ρευμα και σε οθονη και σε pc, θελει πατεντες..

Δημοσ.

Δηλαδή με μία οθόνη αφής και ένα usb hub γίνεται ιδανικό για carputer ή κάτι μου διαφεύγει?!

και πως θα κάνεις input την αφή από το digitizer της οθόνης αφής, στο rasberry;;

Δημοσ.

Το έχω πάρει απο το e-bay εδω και καιρο και το B και ειναι αρκετα καλο. Και τιμή αν θυμάμαι καλα 38 ευρώ με μεταφορικα.

Δημοσ.

Δε θα είναι τόσο δημοφιλές οσο το Β, αλλά έχει και αυτό τη χρησιμότητα του. Μου κάνε εντύπωση βέβαια η τόσο μεγάλη διαφορά τιμής για ενα ethernet/usb controller και 256ΜΒ ram. Αλλά αυτές τις τιμές είχαν ανακοινώσει απο την αρχή οπότε προφανώς περίμεναν μέχρι να έχουν τον όγκο να τις πετύχουν.

Δημοσ.

δηλαδή με rasberry, το xbmc και μια κάρτα τηλεόρασης (για κατόχους tv χωρίς ψηφιακό αποκωδικοποιητή), έχεις ένα πλήρες σύστημα home cinema/pvr ?

Χωρίς διαθεση τρολαρισματος, υπάρχει διανομή linux ή μόντα του Android με GPU drivers που εχουν κανονικό hardware acceletation στο 3D και στο H.264 decoding; Γιατι κατι διαβασα στο επισημο FAQ του raspberry pi, οτι δεν εχουν το specification της GPU, αλλα δεν ξεκαθαριζει αν αυτο σημαινει acceleration με closed drivers (ΟΚ δεκτο) ή καθολου acceleration.

Αν δεν εχει acceleration στην GPU, thanks but no thanks. Το μηχανακι ειναι κυριως για βιντεο για εμας τους home users, και στο ARM, ειδικα στα αδυναμα τσιπάκια οπως του raspberry, το H.264 decoding παιζει κυριως μεσω GPU acceleration, οποτε αν δεν εχεις αυτο, εχεις ενα μηχανακι μονο για ελαφρυ σερφαρισμα στο ιντερνετ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...