bookmaker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Επειδή έχω μπερδευτεί και έχω κάποιες απορίες θα κάνω αυτές τις ερωτήσεις όσον αφορά τη δορυφορική τηλεόραση. 1) Τι πιάτο χρειάζομαι για λήψη καναλιών με τη κάρτα Skystar 2 ; 2) Τα προγράμματα που αποδικοποιούνε τα κανάλια είναι τις προκοπής ; 3) Τελικά το έχει δουλέψει κανείς και αξίζει, γνωρίζω ότι θέλει καλό υπολογιστή το πρόγραμμα αποδεικοποίησεις. Αλλά είναι τις προκοπής ή θα μας σπάζει τα νεύρα. 4) Τι κανάλια σπάνε μέχρι στιγμής τα προγράμματα αυτά και ποια είναι τα καλύτερα λογισμικά για δορυφορική τηλεόραση ; Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdj Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 1)Εξαρταται απο τον/τους δορυφορους που σε ενδιαφερουν. Για Αθηνα παντως ενα 1.25*1.4 Offset ειναι παρα πολυ καλο. 2)Υπαρχουν "καλα" και "κακα" προγραμματα. 3) Για την skystar 2 θα χρειαστεις ενα P3 στα 500-600 mhz το λιγοτερο ... 4) Σπανε αρκετα καναλια .... οχι ομως τα Ελληνικα (τουλαχιστων ευρεως) Για λεπτομερειες στο software , εχουν συζητηθει παρα πολλες φορες στο παρελθον και ειναι καλυτερα να κανεις ενα search να τα βρεις , παρα να σου γραφω ολοκληρες σελιδες για το θεμα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Proswpika exw piato 1.20, strameno stous astra (19.2), k me enan athlon xp 2100/512 DDR@333,GF2MX440 k paizei apsoga.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bookmaker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Τελικα την αγωρασα την skystar 2 και μεχρι τιγμησ ειμαι απολυτα ευχαριστιμενος. Αν και δεν εχω προχωρησει στην αποδικοποιηση των κλειδωμενων καναλιων. Το mytheatre κανει αποδικοποιησει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 apo pou tin agorases? apo plaisio? blepeis ta fta channels? poious doryforous blepeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.