foutzos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά καλημέρα , έχω τον εξής σταθερό. MS Windows 8 32 bit(είχε τα xp home μετα windows 7) Intel Core 2 Quad CPU Q6600@ 2,40 Ghz 2GB RAM Nvidia Geforce GT430 σκεύτομαι να τον αναβαθμίσω ωστε να πηγαίνει λιγο πιο γρήγορα και να μου επιτρέπει 2-3 περισσότερα προγράμματα ανοιχτά ταυτόχρονα. γενικά τον έχω σε πολύ καλη κατάσταση . είναι καλύτερα να βάλω μια 2αρα RAM ακόμα η να αλλάξω κάτι αλλο;; τι τιμές παίζουν γενικα ξέρει κανείς;; ευχαριστώ
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ξεκίνα με ram και βάλε ssd αν δεν έχεις.
iliasthebest Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα φιλε,αρχικα πες τι ποσο διαθετεις.Τοτε θα μπορουμε να σ πουμε πιο ευκολα.Σε πρωτη φαση θα συμφωνησω για ssd kai ram.
Red Devil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα φιλε,αρχικα πες τι ποσο διαθετεις.Τοτε θα μπορουμε να σ πουμε πιο ευκολα.Σε πρωτη φαση θα συμφωνησω για ssd kai ram. +1 1
Duck Dodgers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Πόσα χρήματα θες να δώσεις? για μένα καλύτερα 1ον. 2 gb ραμ ακόμα περίπου 20 ευρό 2ον. ssd 3ον. ΑΝ και μόνο αν έχεις την στοκ ψήκτρα πάρε κάποια για να ανεβάσεις τον 6600 σου
foutzos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 πιστευω μια 2αρα ακόμα ωστε να έχω 4GB Θα είναι αρκετη...30-70 ευρω;;; δεν ξέρω καθόλου απο τιμές.. SSD είναι ο σκληρός;;; έχω 2 απο 500 GB
Duck Dodgers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 δες αυτό το βίντεο και θα καταλάβεις γιατί σου είπαμε να πάρεις την ραμ μπορείς να την βρεις και πιο φθηνά γύρο στο 20ρι!
anthis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 +1 duck dodgers κανε φιλε αυτα που λεει και θα ανεβεις δραματικα 1
foutzos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Να πάρω πρώτα RAM η SSD γιατι μετα θα βγει κάπου στο 100αρι.. τον ssd τον κρατάω απο πάνω . απο RAM Αυτη πως σας φαινεται;;; Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553126 Παντως δεν περίμενα να είναι ετσι φθηνες 13 ευρω λεει. υγ . ευχαριστώ για την γρήγορη επικοινωνιία κιόλας!
giannisgokus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ποια μητρικη εχεις ακριβως; Δε νομιζω να ειναι συμβατη η μνημη αυτη. Για ddr2 σε βλεπω.
Duck Dodgers Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Να πάρω πρώτα RAM η SSD γιατι μετα θα βγει κάπου στο 100αρι.. τον ssd τον κρατάω απο πάνω . απο RAM Αυτη πως σας φαινεται;;; Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553126 Παντως δεν περίμενα να είναι ετσι φθηνες 13 ευρω λεει. υγ . ευχαριστώ για την γρήγορη επικοινωνιία κιόλας! Τίποτα! πρώτα ραμ και μετά ssd εκτός και αν μπορείς και τα 2 μαζί! Πες μας ποια είναι η μητρική σου όπως είπε και ο giannisgokus από πάνω γιατί δεν νομίζω να παίρνει ddr3..
foutzos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τίποτα! πρώτα ραμ και μετά ssd εκτός και αν μπορείς και τα 2 μαζί! Πες μας ποια είναι η μητρική σου όπως είπε και ο giannisgokus από πάνω γιατί δεν νομίζω να παίρνει ddr3.. Asus P5KPL-VM
giannisgokus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Οπως ειπα πας για DDR2 εως 1066mhz οι οποιες ειναι ποιο ακριβες απο τις ddr3!
s-gate Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 εγω λεω να παρεις αυτη τη μητρικη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-G41M-COMBO-s775-DDR2-DDR3-VGA.htm που υποστηριζει και ddr2 και ddr3 και ή 2 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Transcend-2GB-DDR3-1333-Ram-Dimm%C2%A0.htm ή μια 4αρα και οταν μπορεσεις αλλη μια και θα εισαι μια χαρα!συμφωνω και με τον ssd που ειπαν τα παιδια πιο πανω,θα σε ανεβασει πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα