CoOliO Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά..Έχω τον δίσκο μου όπου έχω το εξής θέμα!!Πριν κάτι μέρες κατέβαζα κάτι torrents!!1 torrent μου έκανε κάτι κολπάκια και είχε ως αποτέλεσμα μόλις πάω να το κάνω seed η να το ανοίξω να μου κολλάει τον δίσκο και να τον κάνει κατά κάποιο τρόπο να crachαρι..Με το που το διέγραψα όλα οκ!!Πάω λοιπόν και ανοίγω το hard disc sentinel με αποτέλεσμα να μου λέει επίδοση άριστη 100% και υγεία πολύ καλή 76% ενώ θυμάμαι πως ήταν στο 100%..Λέτε το torrent να κατάφερε να μου κάνει την μαμουνιά.?Υπάρχει τρόπος να το ξαναπάω στο 100% χωρίς να μεταφέρω κάπου τα δεδομένα κ χωρίς να τα πειράξω μιας και δεν έχω άλλο δίσκο?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ...εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο : γιατί δεν βλέπεις Ράδιο Αρβύλα (τέτοια ώρα) ; Πιο μετά δεν μπορούσες να κάνεις το ποστ σου; Μμμ; 1
salonika91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν σου εκανε την μαμουνια το torrent. Back up αμεσα και αν εισαι σε εγγυηση πας για rma
CoOliO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω πως είμαι σε εγγύηση..Πόσα χρόνια δικαιούμαι?Τι είναι το rma?Πειράζει αν κάνω low level format γιατί έχω εύθραυστα δεδομένα και αυτούς στο multirama τους φοβάμαι αρκετά!!
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν σου εκανε την μαμουνια το torrent. Back up αμεσα και αν εισαι σε εγγυηση πας για rma ...να κι ένας σπασίκλας :ρ
salonika91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω πως είμαι σε εγγύηση..Πόσα χρόνια δικαιούμαι?Τι είναι το rma?Πειράζει αν κάνω low level format γιατί έχω εύθραυστα δεδομένα και αυτούς στο multirama τους φοβάμαι αρκετά!! Δεν ξερω ποσα χρονια δικαιουσε.Ποιον δισκο εχεις?Το rma ειναι τον πας πισω για επισκευη/αντικατασταση και σου δινουν αλλον αλλα πρεπει να εισαι μεσα στην εγγυηση. ...να κι ένας σπασίκλας :ρ Ε τωρα τελευτεα εχει πολυ trolling εδω μεσα και ειπα να απαντησω σοβαρα
CoOliO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ένας wd caviar blue sata 3 με έτος κατασκευής 2012 αν θυμάμαι..Αυτοί δεν θα μου πουν τίποτα στο multirama?Να τον κάνω και 1 low level format καλού κακού? Αύριο θα ξέρω αφού θα τον δω με κλειστό Pc
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 (...μια φορά είπα κι εγώ να τρολλάρω ΣΤΕΓΝΑ σε σοβαρό θέμα, έτσι στην αρχή του για χαβαλέ, και βρήκες να γράψεις σοβαρά ρε Σαλόνικα; :ρ) ...Κούλιε, όπως ήδη ειπώθηκε, όχι, το τόρεντ δεν σου έκανε κάτι στον δίσκο. Το ανάποδο έγινε. Κι επίσης όχι, δεν μπορείς να "διορθώσεις" κάτι χωρίς να πειράξεις κάτι από τ' αρχεία,,,,,ΕΚΤΟΣ κι αν ένα πρόγραμμα που λέγεται HDD Regenerator (είτε απο κα'να "θείο" θα το βρεις / είτε από...ξάδερφο ή φίλο τεσπα - είτε θα τ' αγοράσεις) "κάνει" τίποτε...(μη φανταστείς και πάααρα πολλά όμως. Γενικά, το θέμα είναι σε τί κατάσταση βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ ο σκληρός σου....κι αυτό είναι δυνητικά μέχρι κι "αδύνατο" να το μάθεις...). Επίσης, ΛΟΓΙΚΑ ακόμη δεν είσαι "για αντικατάσταση" (δεν την δέχονται, μέχρι, ΑΣ ΠΟΥΜΕ να πέσει στο 0 η "υγεία". Για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ, αν τον δέχονται ή όχι, θα το αποφανθεί το μανίσιο πρόγραμμα ελέγχου του δίσκου. Seatools αν είναι Seagate - Data Lifeguard αν είναι WD. Tα βρίσκεις online). Για την εγγύηση, κοιτάς την απόδειξη αγοράς σου. Low Level Format ρωτάς ΑΝ πειράζει να κάνεις...; Αν ναι, η απάντηση είναι ότι θα χάσεις τα πάντα από αρχεία, για πάντα. (...ούτε κοάλα, ούτε πολικές αρκούδες : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) ...τέλος, με τέτοιο άβαταρ, και φοβάσαι τους Μουλτιραματζήδες; Έλεος βρε :ρ
salonika91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Οπως ειπε ο washcloud τρεξε το Data Lifeguard.Εχει 3 τεστ να κανεις.Το πρωτο που ειναι γρηγορο.Το 2ο.Και το 3ο.Αν κανεις το 3ο χανεις τα παντα.Αν δεν περασει καποιο πας για rma στα multirama ή τον στελνεις απ'ευθειας στην WD.Αφου τον πηρες το 2012 στανταρ εισαι μεσα στην εγγυηση. Το φορματ δεν θα σου κανει τπτ. Παντον στα multirama.Ειναι υποχρεωμενοι να σου τον επισκευασουν δωρεαν ενοειται.Αν δεν γινετε επισκευη να σου δωσουν αλλον των ιδιων οι καλυτερων δυνατοτητων και αν δεν εχουν, να σου δωσουν τα χρηματα που εδωσες για να τον αγορασεις. Αν στον κρατησουν για πανω απο 15 μερες πρεπει να σου δωσουν αλλον προσωρινα μεχρι να γινει ο δικος σου. Πιστωτικα και τετοια αν δεν σε συμφερει μην δεχτεις. Παντος δες κ την αποδειξη καλου κακου Ιδικα για τα Multirama εχω ακουσει πολλα
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ...λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, μιας και δεν λέει άλλο πλάκα στο συγκεκριμένο : Κατ' αρχάς, Σαλόνικα, μην τον μπερδεύουμε : το "long test" απλά θα κάνει (θα πάρει ώρες, Κούλιο). Κι αν του βγάλει "failed", τότε πάει στο Μούλτι και τους λέει "είχα πρόβλημα με τον δίσκο, κόλλαγε, έκανα το τεστ της κατασκευάστριας, δεν το πέρασε, και θέλω να τον στείλετε στην εταιρία να τον αλλάξει" (...ούτε "επισκευή" θα του κάνουν -δεν γίνεται άλλωστε- ούτε παίζει να του τον αλλάξουν -τα κορόιδα θα κάνουν και σιγά μη του δώσουν δίσκο που έχουν διαθέσιμο- και ειδικά για το τελευταίο, να του δώσουν αντικαταστάτη αν δεν έχει έρθει ο άλλος εντός 15μέρου, ούτε συζήτηση...Καλά και άγια αυτά που λες, και όντως ισχύουν ως δικαιώματα, αλλά το θέμα είναι ποιόν έχουμε εδώ...Κι ο Κούλιο, περισσότερο θα "μπλέξει", ΝΟΜΙΖΩ αν αρχίσει να τους "ζητάει διάφορα", γι' αυτό ΚΑΛΥΤΕΡΑ μια κι έξω να πάει και να ζητήσει να τον στείλουν στην WD, κι ό,τι κι αν του πουν, αυτός να επιμένει σαν κασέτα στο ίδιο. Και όντως, ούτε συζήτηση για πιστωτικό. Άλλωστε θα του το προτείνουν ΜΟΝΟ εάν ΤΟΥΣ συμφέρει...). Κούλιε, με είχες μπερδέψει με τα δεδομένα : νόμιζα ότι τα ΘΕΣ, αλλά εννοούσες ότι δεν σε νοιάζουν - να μην τα δουν οι Μουλτι-τέτοιοι όμως... Τεσπα, κάνε ΠΡΩΤΑ το τεστ που είπαμε, πες μας το αποτέλεσμα, και τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά, βήμα-βήμα...
CoOliO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Φυσικά και θέλω τα δεδομένα απλά με το Low level format σε 1 πιθανό recovery που μπορεί να κάνουν οι υπάλληλοι δεν θα βρουν τίποτα!!!Οπότε να κάνω το πρώτο τεστ στο Data Lifeguard??
Antwni Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Με φώναξε κανείς? Άκουσα για τρολλάρισμα και ήρθα CoOliO πάρε back up τα δεδομένα σου και μετά κάνει το low level format... Ναι κάνε το πρώτο... Οχι δεν σου εκανε την μαμουνια το torrent. Back up αμεσα και αν εισαι σε εγγυηση πας για rma ...να κι ένας σπασίκλας :ρ Ουυ σπασίκλα Ban him 1
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ^ Λολ ρε (...όχι ότι δεν μου χρειαζόταν...)
Antwni Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ^ Λολ ρε (...όχι ότι δεν μου χρειαζόταν...) Στον σαλονικα πήγαινε αρχηγέ ... Εγώ μαζί σου
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ...ααα...Νόμισα ότι "μου την είπες" επειδή "το γύρισα στο σοβαρό"... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα