Unforgiven21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα σας, λοιπον εχω ενα toshiba a300 laptop και σημερα οταν τον ανοιξα δεν εγραφε το γραμμα ''G'' και ''S''...δηλαδη μολις το παταγα προχωρουσε ο κειμενογραφος ενα διαστημα αλλα δε φαινοταν το γραμμα...πουθενα ουτε στο ιντερνετ ουτε στο word...και δεν τον ειχα κανει κατι προηγουμενος..εκανα εκκαθαριση registry και με ccleaner...παλι τιποτα...καμια λυση σας παρακαλω;;;
Susi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) error Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2013 από Susi
alfas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το να έχουν πρόβλημα τα button το σκέφτηκες;
Unforgiven21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος...αυτο να ειναι;
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καμια φορά μπορεί να φταίνε και τα windows , ωστόσο μια γρήγορη λύση να δοκιμάσεις που μου ήρθε ειναι να βάλεις επάνω ενα usb keyboard αν εχεις να δεις αν παλι κολλάνε τα πλήκτρα , αν δεν κολλάνε τοτε πιθανόν η να εχουν πρόβλημα τα συγκεκριμένα buttons οποτε πρέπει να αλλάξεις το εσωτερικό keyboard η ισως αν το έβγαζες λύνοντας το laptop και το καθάριζες η αν το φύσαγες απλα να φύγει οτιδήποτε εχει μεσα να έφτιαχνε
lamogio123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 αν εχεις skype στο λαπτοπ σβησε το skype click to call απο τον πινακα ελενγχου μπλοκαρει το Keyboard σε ολα τα toshiba laptop/netbook... κανε ενα restart kai testareto..ama den poiasei mou les..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα