Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πες μου εσύ καλέ μου άνθρωπε (αν δεν είσαι υπερβολικά μπουχτισμένος) γιατί είμαι στο τσακ να πάρω αυτόν από το amazon

Δημοσ.

...κάποιος ας πει "στη Μαρία" και μερικά πράγματα περί εγγυήσεων όμως, γιατί εγώ έχω μπουχτήσει τελευταία...

Σου έστρωσα χαλί.. την πήγα μέχρι τα 3 χρόνια εγγύηση τώρα πήγαινε την εσύ στα 5  αν και απ'οτι παρατηρώ κ "δικαίως" στις δύσκολες αυτές μέρες και τα 20 ευρώ κάνουν την διαφορά..

Δημοσ.

...την κάνουν βρε Μούβη, δε λέω.

Αλλά, συγκεκριμένα με Άμαζον (ακούς Γκαλάξια; ), φοβάμαι ότι έρχονται με ΕΝΟΣ έτους εγγύηση (ή μήπως καθόλου;! δεν γνωρίζω - δεν αναφέρει σχετικά το Άμαζον...). Αλλιώς δεν καταλαβαίνω πού κολλάει εκείνο το διαφημιστικό από κάτω για "επιπλέον εγγύηση 2 ή 3ων χρόνων" (που χρυσοπληρώνεται δε). 

Και, Γκαλάξια, αν πάρεις τέτοιον (ενός έτους δηλαδή), είναι σα να παίζεις ρουλέτα. Όπως έλεγε κι ο Γιάννης Βογιατζής στην "Ιταλίδα Από Την Κυψέλη", είναι "σαν τον λαγό στιφάδο : ΠΡΩΤΑ τον τρως, και ΜΕΤΑ καταλαβαίνεις ότι δεν έπρεπε να φας...". Μ' άλλα λόγια, τώρα όλα μοιάζουν οκ, αλλά ενδέχεται να βλαστημίσεις στον 1.5 ή στα 2, 2.5 χρόνια αν πάρεις δίσκο με τόσο μικρή εγγύηση.

Βασικά ότι σε συμφέρει/σε παίρνει κάνε, αλλά τουλάχιστον να ξέρεις τίς επιλογές που έχεις.

Πάντως η ΠΙΟ συμφέρουσα αγορά που μπορείς να κάνεις, είναι ένας δίσκος WD της σειράς " Black", που παρέχει εγγύηση 5 χρόνων (η οποία ως αναλογία τμής προς εγγύηση, είναι ό,τι πιο συμφέρον. Και μάλιστα από την ελληνική αγορά - κι ακόμα πιο μάλιστα από συγκεκριμένο κατάστημα).

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα, μάλιστα, μούμπλε μούμπλε...

Washcloud έχεις να στείλεις κάποιο συγκεκριμένο λινκ να δω τι με παίρνει και τι όχι;

Και, αν υποθέσουμε ότι δεν με παίρνει, τι να πάρω τελικά ρε παιδιά σε αυτά τα λεφτά;;;;

Πάντως και αυτός είναι σε καλή τιμή στην Ελλάδα

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/111686-toshiba-store-basics-1tb-3.0-2.5

Η εγγύηση που δίνει η toshiba είναι δύο χρόνια (μάλλον αναγράφεται λάθος στο site).

Φίλε μου, αυτή τη σελίδα δεν μου τη βγάζει. Εσύ την βλέπεις;

Δημοσ.

Γκαλάξια, δε μας λες όμως ούτε το μέγιστο των χρημάτων που μπορείς να διαθέσεις, ούτε τα ελάχιστα (ή και μέγιστα) GB που χρειάζεσαι, για να πω "κάτι πιο συγκεκριμένο"...

Να υπενθυμίσω ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μην πάρεις "έτοιμο εξωτερικό", όσο "συμφέρουσα" κι αν σου φάινεται η τιμή του (τον είπαμε τον λόγο).

Σαν ελάχιστο ιδανικό επίσης, τουλάχιστον να έχει 3 χρόνια εγγύηση (λέω εγώ). Συμφωνείς με αυτά τα δυο;

Δημοσ.

Λοιπόν, ο στόχος ήταν να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό 500gb με περίπου 50€ (συν πλην 10) και νόμισα πως στις δύο προτάσεις που έθεσα βρισκόταν η απάντηση.

Το ένα tera δεν είναι κάτι που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή και θα το έπαιρνα μόνο αν επρόκειτο για μία εκπληκτική ευκαιρία.

Οπότε, αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στα 500gb, στα περίπου 50€ budget και στην εγγύηση - που δεν ήταν κάτι που με απασχολούσε, αλλά μαλλον θα έπρεπε. Έχω πάρει 2-3 σκληρούς στο παρελθόν  χωρίς ούτε καν να κοιτάξω αν έχουν εγγύηση - ευτυχώς δεν μου έβγαλαν ποτέ πρόβλημα.

Νομίζω Washcloud σε κάλυψα, ναι;

Δημοσ.

Όντως. Και περίπου αυτά περίμενα, αλλα ήθελα επιβεβαίωση.

Το λοιπόν, αν εξαιρέσεις την εγγύηση, "ιδανική" (με βάση κυρίως τα λεφτά που θες να διαθέσεις) θα ήταν η πρόταση του Μούβη (ποστ 12, νομίζω) (..έχω μια αμφιβολία για τα 3 χρόνια εγγύηση του σκληρού που είπε, καθώς δεν βλέπω ν' αναφέρεται στο σχετικό σάιτ. Ίσως όμως ξέρει εξ ιδίας πείρας. Ρώτα τον).

- - - - - - - 

Για 'μένα πάντως, αξίζει να δώσεις αντί για τα μαξ 60, να δώσεις 75 και να πάρεις έναν WD Βlack Scorpio(=2.5άρη δηλαδή) και την ανάλογη θήκη, σύνολο 70+ περίπου 5 για τα μεταφορικά και να τον πάρεις από συγκεκριμένο μαγαζί Σαλονίκης. Ο ένας λόγος είναι τα ΠΕΝΤΕ χρόνια εγγύησης (του σκληρού - της θήκης ας πούμε ότι "δεν σε νοιάζει", και αντέχουν αυτές σε σχέση με τον σκληρό, και οι τιμές τους είναι χαμηλές) κι άλλος ότι τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο μαγαζί θεωρείται από τα "κορυφαία". Πες αν είναι, και δίνω λινκς.

Δημοσ.

Μπορείς και τα 2 από ένα μαγαζί +3 ευρώ ο δίσκος > http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200018099

Μπα ! απλά και εγώ από εδώ το είδα κ φαντάστηκα ότι τόσο θα δίνει η "μαμά" εταιρία,απο την άλλη δεν έχουν διαφορά άξια λόγου 3 ευρώ είναι οπότε ας κερδίσει ο νομότυπος που γράφει την εγγύηση όπως κ πρέπει.

Το κουτάκι το έχω δοκιμάσει και έχει πολύ καλό μετατροπέα - πλακέτα,εδώ μπορεί και να βρει και φτηνότερο αν ψάξει η να πάρει κ usb 2 αν δεν την ενδιαφέρει κ πολύ η ταχύτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...