Bazuk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω αντιμετωπισει το εξης προβλημα με 2 PC. Αντικατεστησα CPU και στα 2, οοοολα τα parts δουλευουν, ολα τα καλωδια ειναι ενταξει, ολες οι συνδεσεις σωστες. Ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα, δεν ακουγεται σφαλμα απο beeper, αλλα η οθονη δεν δειχνει τπτ, σαν να μην εχει συνδεθει με την GPU. Δοκιμασα 3 οθονες, (δουλευουν ολες), δοκιμασα 2 GPU PCI, και την onboard, αλλες RAM, αλλη CPU. Το ιδιο αποτελεσμα. Ξερει κανεις τι αλλο μπορει να φταει?
w3ass3l Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Η καρτα και η οθονες τι υποδοχες εχουν και τι καλωδιο χρισιμοποιεις για να τα συνδεσεις? Προσφατα ειχα το ιδιο προβλημα και τελικα ηταν το καλωδιο. Η καρτα μου και η οθονη εχουν συνδεση DVI-D το οποιο σημαινει οτι θελω το αντιστιχο καλωδιο,εγω εβαζα DVI-I σε VGA καλωδιο με ανταπτoρα με αποτελεσμα να μην εχω εικονα.
Bazuk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Η καρτα και η οθονες τι υποδοχες εχουν και τι καλωδιο χρισιμοποιεις για να τα συνδεσεις? Προσφατα ειχα το ιδιο προβλημα και τελικα ηταν το καλωδιο. Η καρτα μου και η οθονη εχουν συνδεση DVI-D το οποιο σημαινει οτι θελω το αντιστιχο καλωδιο,εγω εβαζα DVI-I σε VGA καλωδιο με ανταπτoρα με αποτελεσμα να μην εχω εικονα. VGA σε VGA
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αρα το πρόβλημα ειναι με την συγκεκριμένη οθόνη μονο ?
Bazuk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αρα το πρόβλημα ειναι με την συγκεκριμένη οθόνη μονο ? Οχι με τρεις διαφορετικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα