MostDef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Στο Adress Book όλα τα contacts είναι στη μορφή μονοκόματου αριθμου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ή +30 ΧΧΧΧΧΧΧΧΣτο iPhone Έχουν περαστεί όλα κάπως έτσι ΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ή +30 ΧΧΧ ΧΧΧΧΧ και δεν αναγνωρίζει κανένα αριθμόΠροφανώς κάτι αναγνωρίζει ώς λάθος.τι πάει λάθος;πρώτη φορά το παθαίνω αυτό με iPhone
iMarilina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Για πήγαινε στις ρυθμίσεις - γενικά - international και δες το region αν είναι ρυθμισμένο σωστά για Ελλάδα.
MostDef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 φυσικά και το έχω.μόλις έκατσα και άλλαξα 160εφαρμογές.παίζει επειδή το έχω και ξελοκαρισμένο απο αγγλία who knows? δεν αντιλαμβάνεται το τοπικό +30?πάλι ότινανε τα έβγαλε. δεν καταλβαίνω τι πάει λάθος.τι να κάνω;;;;
iMarilina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 <p>φυσικά και το έχω.<br><br> μόλις έκατσα και άλλαξα 160εφαρμογές.<br><br> παίζει επειδή το έχω και ξελοκαρισμένο απο αγγλία who knows? δεν αντιλαμβάνεται το τοπικό +30?<br><br> πάλι ότινανε τα έβγαλε. δεν καταλβαίνω τι πάει λάθος.<br><br><br> τι να κάνω;;;;</p> Πολύ πιθανό. Sent from my iPhone using Insomnia
N3CR4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αν δοκιμάσεις να βγάλεις σε 1 επαφή το +30 αλλάζει τίποτα;
mtzs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οχι. αναγνωριζονται οι αριθμοι κανονικα ειτε με +30 ειτε χωρις αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα