Cuttel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Για να μην κουράσω, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα... Εργασία στα Πολυμέσα, όπου είναι απαραίτητο να περιέχει κείμενο, ήχο, video & animation. Παρόλο που όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να την κάνουν σε Powerpoint, εγώ σκέφτηκα να την κάνω σε GUI σαν εκτελέσιμο αρχείο. Ξέρετε κάποιο gui builder ή παρόμοιο είδος προγράμματος για να δουλέψω πάνω του; (Σημείωση 1: Είμαι αρχάριος) (Σημείωση 2: Είμαι πραγματικά αρχάριος)
vaiosgtr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Για να μην κουράσω, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα... Εργασία στα Πολυμέσα, όπου είναι απαραίτητο να περιέχει κείμενο, ήχο, video & animation. Παρόλο που όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να την κάνουν σε Powerpoint, εγώ σκέφτηκα να την κάνω σε GUI σαν εκτελέσιμο αρχείο. Ξέρετε κάποιο gui builder ή παρόμοιο είδος προγράμματος για να δουλέψω πάνω του; (Σημείωση 1: Είμαι αρχάριος) (Σημείωση 2: Είμαι πραγματικά αρχάριος) εγω μαλλον ειμαι πιο ασχετος απο εσενα τι ειναι το gui ;
jim_p Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεις να την κανεις σε flash, με το adobe flash pro, εφοσον ξερεις flash και μετα να περασεις το swf που θα φτιαξεις απο τον standalone flash player και να το κανεις export σαν εκτελεσιμο (file > create projector).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα