mpampouinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα προκειτε να αγορασω νεα τηλεοραση συντομα και κανω μια ερευνα αγορας.οι πιο πολυ προτεινουν samsung απο τι βλεπω.Δεν με ενδιαφερει να ειναι 3d ουτε smart.Σε μια συγκριση που εκανα απο κοντα σε τηλεορασεις απο 350 εως 450 ευρω ειδα οτι η lg 5600 ειχε την καλητερη εικονα.Την εχει κανεις να μου πει την προσωπικη του εμπειρια?παιζει ολα τα formats το media player εχει καλο ηχο?Αυτα δεν μπορεσα να τα δω απο κοντα.
kostas_dr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ο media player της συγκεκριμένης LG δεν αναπαράγει DTS.
mpampouinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη αμα συνδεσω το pc με hdmi στην τηλεοραση δν θα εχω ηχο?
kostas_dr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εννοούσα ότι αν την συνδέσεις μέσω θύρας usb μ' έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, ο ενσωματωμένος media player που έχει η τηλεόραση, δεν παίζει DTS. Αν την συνδέσεις με το pc και την έχεις σαν monitor, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα